Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Napi fura kérdés.
Ha van egy objektumom...és én azt szerializálom. Majd ezt letárolom DB-ben. Később onnan beolvasom, deszerializálom, akkor ennek a két műveletnek a sebességét, hogy tudom megítélni gyorsaság szempontjából.
Ha másképp akarom megfogalmazni, akkor: Honnan tudom, hogy gyorsítható-e a folyamat?Bónusz kérdés: Nagyjából milyen futási idők jellemzőek a fenti folyamatokra? (Aki tud mondani példát adott méretre mi jött ki, annak nagyon örülnék)
Nem azért kérdezem, mert van kódom, vagy működő alkalmazás. Tervezési fázisban van egy projekt és éppen a felhasználható módszerek eszközök összgyűjtése folyik.
A lényeg, hogy van egy fájl inputon, aminek a feldolgozása után keletkezik egy objektum ami tartalmazza a fájlból szükséges dolgokat. De ezt a folyamatot nem akarom mindig futtatni, mert a fájl nem változik csak ritkán. Ezen kívül a performanciát is rontaná. Ezért arra gondoltam, hogy a szerializált formáját letárolom és amikor kell akkor beolvasom, deszerializálom és már a rendelkezésemre is áll az objektum, amit felhasználva mehet tovább a folyamat.
Ötletek észrevételek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged