Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucsupeti
    senior tag

Hoi!

Picit off, de azért erősen kapcsolódik a témához:

Most kezdem tanulni a JAVA-t komolyabban, csak nem tudom, hogy milyen fejlesztőkörnyezet alatt csináljam. Gugli alapján netbeans annyira nem faszájos vállalati környezetben, inkább az Eclipse meg az IntelliJ. Azt is olvastam, hogy az IntelliJ bonyolultabb/macerásabb, de talán jobb is picit, de a honlapján az EE fizetősként van feltüntetve, de azt is akarok tanulni, mert csomó munkahelyen azt kérik (bármit is jelentsen :D ).

Ez alapján akkor most melyiket?

kóstolj bele mindegyikbe. aztán válaszd a számodra legszimpatikusabbat annak alapján amit tapasztaltál (ne a fórumokon, meg itt-ott hallott információk alapján). Így meg fogsz ismerni több IDE-t is valamilyen szinten, ami már jó alap lesz arra, hogy később ha szükséges akkor tudj használni másik IDE-t.

Én az egyetemen Netbeans-t ismertem meg először és használtam is, majd később az EE és Android miatt átálltam Eclipsre, most pedig mivel az androidnál az Android Studio-t preferálják azt is használom (ami IntelliJ).

Gyakorlatilag mindhárom IDE-ben elboldogulok, ha kell bármelyikre rá tudok hangolódni.
    Egyébként Eclipse párti vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák