- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
SirRasor #6451 üzenetére
kóstolj bele mindegyikbe. aztán válaszd a számodra legszimpatikusabbat annak alapján amit tapasztaltál (ne a fórumokon, meg itt-ott hallott információk alapján). Így meg fogsz ismerni több IDE-t is valamilyen szinten, ami már jó alap lesz arra, hogy később ha szükséges akkor tudj használni másik IDE-t.
Én az egyetemen Netbeans-t ismertem meg először és használtam is, majd később az EE és Android miatt átálltam Eclipsre, most pedig mivel az androidnál az Android Studio-t preferálják azt is használom (ami IntelliJ).
Gyakorlatilag mindhárom IDE-ben elboldogulok, ha kell bármelyikre rá tudok hangolódni.
Egyébként Eclipse párti vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest