Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Szerintem egy erős Java tudás mellett némi Spring || EJB / Hibernate tudás elegendő. Voltam már olyan interjún, ahol komolyan belekérdeztek a frameworkökbe, de azért szerintem nem annyira jellemző (legalábbis én kevésbé tapasztaltam eddig). Ahol komoylabban belementünk, ott pedig éppen olyanról kérdeztek, amiről előtte mondtam, hogy dolgoztam vele.
Amit azért érdemes megnézni/megtanulni, hogy egy-egy konténer hogyan működik, miért úgy, vagyis a mögöttes tudást elsajátítani (erre mondjuk nagyon jó a hivatalos Oracle anyag szerintem).
Tehát röviden: ha az alapok megvannak (koncepcionálisan) akkor nem hiszem, hogy aggódnod kellene.
A maven azért elég "alap", érdemes elsajátítani. Ha rajtam múlik, én azt használok Gradle helyett is.
Scala azért ahogy én látom elég sok helyen csak kiegészítő technológia, sajnos megvannak a maga zsákutcái, de csak támogatni tudlak!

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest