Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jester01 #529 üzenetére
Nézd meg a drawOval leírását. Szokatlan módon nem a középpontot és a két sugarat kell megadni, hanem egy téglalap bal felsõ sarkát és a kiterjedését (szélesség/magasság). Nekem úgy tûnik, hogy ezt nem vetted figyelembe.
Ettõl függetlenül a TankTemp Draw() metódusában ''korán'' konvertálsz egész számmá, már a sin/cos eredményét, ami így mindig 0 vagy 1 lesz (ha kerekít). A konverzió csak a sugárral való felszorzás után kell.
Sajnos a változóid nem elég világosak a számomra, így csak sejtem, hogy összekavartál valami relatív logikai koordinátát (kis x, y) és a fizikai pixeleket (X, Y). Ha máshol nem, a találatellenõrzésnél bizonyosan, mert ott a pixelben mért RAD értékkel hasonlítasz össze kisbetûs koordinátákból számított távolságot. (Persze mint fentebb írtam, a RAD az ráadásul sajnos nem a sugár.)
Kíváncsian várom az újabb változatot, biztos megbírkózol a feladattal.
Délután jövök.
Üdv,
J
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Facebook és Messenger
- Mini-ITX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest