Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

Na most latszik, hogy el se olvastam a feladatot rendesen. Szoval mea culpa, en azt hittem, hogy ez a tipikus elnevezek 5 member- es fuggvenyvaltozot ugyanolyannak, modositokkal teleszorom, es talald ki, hogy harmadik melysegben eppen melyik lesz az adott esetben ervenyes ertek (ez volt a Mor-St felvetelin, megspekelve azzal, hogy szintaktika helyes-e vagy ha nem hol hibas; ha szintaktika jo akkor forditas hiba nelkul lefut vagy hol hibas, ha lefordul akkor futtatasnal hibat ad es mit, vagy ha nem, mi a vegeredmeny).
    Most csak megneztem me'g egyszer, bevallom a transient nekem nem volt meg se'ro'bo'l (mondjuk pont nem foglalkoztam sose objektumok neten atkuldesevel, es nem objektumokat, hanem - nem is feltetlen azonos - xml strukturakat mentunk), de egyetemistakent friss anyagkent azert nem tulzo talan. Az mas kerdes, hogy nem feltetlen tippeltem volna kapasbol jot...
    Elnezest a feluletessegert!

Jim-Y: azon kivul csak a static erdekes, de az meg nalam surun elofordul, ugyhogy annak csak nagyon figyelmetlenul ugrottam volna be.

Új hozzászólás Aktív témák