Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na most latszik, hogy el se olvastam a feladatot rendesen. Szoval mea culpa, en azt hittem, hogy ez a tipikus elnevezek 5 member- es fuggvenyvaltozot ugyanolyannak, modositokkal teleszorom, es talald ki, hogy harmadik melysegben eppen melyik lesz az adott esetben ervenyes ertek (ez volt a Mor-St felvetelin, megspekelve azzal, hogy szintaktika helyes-e vagy ha nem hol hibas; ha szintaktika jo akkor forditas hiba nelkul lefut vagy hol hibas, ha lefordul akkor futtatasnal hibat ad es mit, vagy ha nem, mi a vegeredmeny).
Most csak megneztem me'g egyszer, bevallom a transient nekem nem volt meg se'ro'bo'l (mondjuk pont nem foglalkoztam sose objektumok neten atkuldesevel, es nem objektumokat, hanem - nem is feltetlen azonos - xml strukturakat mentunk), de egyetemistakent friss anyagkent azert nem tulzo talan. Az mas kerdes, hogy nem feltetlen tippeltem volna kapasbol jot...
Elnezest a feluletessegert!Jim-Y: azon kivul csak a static erdekes, de az meg nalam surun elofordul, ugyhogy annak csak nagyon figyelmetlenul ugrottam volna be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rendszergazda topic
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest