- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes, de nem nehéz problémába ütköztem, igazából van is rá elképzelésem, de hátha kapok jobb ötletet tőletek.
Tehát adatokat kellene tárolnom vmiben (természetesen vmi kollekcióra gondoltam).Két részből áll:
egy String és egy intA string értéke és az int értéke is ismétlődhet, tehát pl.: ezek a párosok fordulhatnak elő:
"kutya" - 2
"kutya" - 1
"macska" - 1Látható, hogy egy vagy több String is megegyezhet egymással és egy vagy több int is megegyezhet egymással, viszont nem lehetnek olyan párosok ahol a String és az int is megegyezne.
Tehát tlképpen mindegyik páros egyértelműen azonosítható a String értékkel és az int értékkel.
Olyan mintha egyszerre használnám őket kulcsnak.A kérdésem: melyik kollekciót lenne érdemes erre a feladatra használni?
Időigény, elérés nem számít, de azért ne legyen nagyon undormány és gány.
HashMap egymagában nem jöhet szóba a fentiek miatt.
Össze kellene ágyazni min két kollekciót, csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb erre a célra, ami még talán elegáns is lenne.Ha esetleg vki tud vmi elfogadható és vállalható megoldást erre, akkor ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest