Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes, de nem nehéz problémába ütköztem, igazából van is rá elképzelésem, de hátha kapok jobb ötletet tőletek.
Tehát adatokat kellene tárolnom vmiben (természetesen vmi kollekcióra gondoltam).Két részből áll:
egy String és egy intA string értéke és az int értéke is ismétlődhet, tehát pl.: ezek a párosok fordulhatnak elő:
"kutya" - 2
"kutya" - 1
"macska" - 1Látható, hogy egy vagy több String is megegyezhet egymással és egy vagy több int is megegyezhet egymással, viszont nem lehetnek olyan párosok ahol a String és az int is megegyezne.
Tehát tlképpen mindegyik páros egyértelműen azonosítható a String értékkel és az int értékkel.
Olyan mintha egyszerre használnám őket kulcsnak.A kérdésem: melyik kollekciót lenne érdemes erre a feladatra használni?
Időigény, elérés nem számít, de azért ne legyen nagyon undormány és gány.
HashMap egymagában nem jöhet szóba a fentiek miatt.
Össze kellene ágyazni min két kollekciót, csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb erre a célra, ami még talán elegáns is lenne.Ha esetleg vki tud vmi elfogadható és vállalható megoldást erre, akkor ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest