Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes, de nem nehéz problémába ütköztem, igazából van is rá elképzelésem, de hátha kapok jobb ötletet tőletek.
Tehát adatokat kellene tárolnom vmiben (természetesen vmi kollekcióra gondoltam).Két részből áll:
egy String és egy intA string értéke és az int értéke is ismétlődhet, tehát pl.: ezek a párosok fordulhatnak elő:
"kutya" - 2
"kutya" - 1
"macska" - 1Látható, hogy egy vagy több String is megegyezhet egymással és egy vagy több int is megegyezhet egymással, viszont nem lehetnek olyan párosok ahol a String és az int is megegyezne.
Tehát tlképpen mindegyik páros egyértelműen azonosítható a String értékkel és az int értékkel.
Olyan mintha egyszerre használnám őket kulcsnak.A kérdésem: melyik kollekciót lenne érdemes erre a feladatra használni?
Időigény, elérés nem számít, de azért ne legyen nagyon undormány és gány.
HashMap egymagában nem jöhet szóba a fentiek miatt.
Össze kellene ágyazni min két kollekciót, csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb erre a célra, ami még talán elegáns is lenne.Ha esetleg vki tud vmi elfogadható és vállalható megoldást erre, akkor ne tartsa magában

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest