Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
Chipi333
üzenetére
A lényeg, hogy van 12 button aminek a feliratát a random szavakra át kellene írni viszont az nem jó, hogy mondjuk az első gomb megkapja a az első magyar szót és a második gomb meg az angol megfelelőjét mert így minden egyes esetben akkor az első kettő gomb pár lesz így könnyedén fejthető.
Arra gondoltam, hogy indítok egy ciklust amiben generálok egy random számot 1-től 12-ig, kiveszem a tömbből azt az elemet és azzal átállítom a jbutton textet majd azt a random számot kiveszem a a generálásból és így tovább. Ezzel kivédem azt, hogy a párok mindig ugyanazon a helyen legyenek.
Jó a gondolatmenetem? A másik ezt, hogy írjam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs