Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Lehet hülye kérdés lesz, de nézzétek el nekem most kezdem megismerni az eclipse-t!
(és a javat mint olyat is meg persze az xml-t)
Androidra akarok csinálni egy kis progit.Tehát a kérdésem:
Nem tudja valaki, hogy a eclipse miért hülyül néha be amikor a run-ra kattintok? Ilyenkor egyik vagy másik állományt duplázza, és a kiterjesztése out lesz. Ha viszont várok vagy 1 percet, akkor hibátlanul fordul a projekt! Miért lehet ez? Persze a változásokat mentem mielőtt a run-ra kattintanék!Más:
Nem tud valaki linkelni egy biztosan jó androidra írt példát tcp socket kezelésre? Küldés és fogadás is kellene!
lenne egy routeren lévő openwrt, amin fut egy setserial és egy stty, így felcsatlakozva rá a megfelelő portra adatot küldve wifin keresztül az sorosporton kijön és vissza is. Erre kellene nekem valami használható kód, ami az androidos oldalon van.Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest