Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
x123456
aktív tag
Hát annyit már nem ér ez a játék. Nem akartam minden egyes swing alkatrész kipróbálásakor újraírni/másolni a teljes alapkódot (importok, main metódus stb. stb. stb.), mert ugye a lustaság fél egészség!

Egyébként már sokadszor állapítom meg, hogy hülyének lenni állampolgári jog, bár nem feltétlenül szükséges élni ezzel a joggal.

Fél napon át szopattam magam azzal, hogy amíg nem állítom be a gridx, gridy változókat a GridBagConstraints változóban, addig szépen megjelenik minden egy sorban. Ha beállítom, akkor csak egy gomb jelenik meg. Napersze: constraint beállít,gomb objektum létrehoz, e kettő ismétlése még 4x, majd az öt objektum felvétele a panelbe/-re/stb. És nem tűnt fel, hogy ama constraint beállításokból csak a legutolsó érvényesül, ezért az összes gombot ugyanarra a pozícióra pakolja.
---
Szépséghibája a dolognak, hogy az 1x1 méretűnél nagyobb JLabel-lel egyáltalán nem boldogulok.
Továbbra sem hajlandó középre helyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi