- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
segitseget szeretnek kerni reflectionnel. suliba irok egy projektet, ami kulonbozo algoritmusokat hasonlit ossze (gyakorlatilag a futasi idejuket meri).
az objektumstruktura ilyen:
AbstractHeap<E>
|
BinaryHeap<E>
na most ha kontkretan van egy ilyenunk:
BinaryHeap<Integer>, akkor annak van egy olyan fuggvenye hogy Insert(Integer e)
namarmost en szeretnek egy tesztelo objektumot, aminek lesz egy referenciaja a heap-re, es megmondom neki melyik metodust (pl Insert) milyen paramerekkel hivja meg, o lefuttatja, es megmondja meddig tartott neki. itt egy kod, hogy mit probaltam eddig:public long Test(String name, Object[] args) {
long t1 = 0, t2 = -1;
Class<?>[] c = new Class[args.length];
for (int i = 0; i < args.length; i++)
c[i] = args[i].getClass();
t1 = System.nanoTime();
heap.getClass().getMethod(name, c).invoke(heap, args);
t2 = System.nanoTime();
return t2-t1;
}itt termeszetesen a heap egy private referencia. hasznalva igy lenne kb:
HeapTester<Integer> tester = new HeapTester<Integer>(new BinaryHeap<Integer>());
long ido = tester.Test("Insert", new Integer[] {4});namarmost itt az a problema (szerintem), hogy a heap.getClass() csak azt tudja, hogy BinaryHeap, es a <Integer> resz elveszik, igyaztan a getMethod mar azt mondja nem talalt olyan Insertet aminek Integer parameterei vannak (java.lang.NoSuchMethodException: heap.BinaryHeap.Insert(java.lang.Integer))
most ugy oldottam meg, hogy a HeapTester osztalyban szetirtam az osszes metodust, amit tesztelni akarok, es csak meghivom azt a fuggvenyt a referencian keresztul, es visszaadom meddig tart, de ez igy nagyon nem szep, illetve eleg komplikalt lenne igy komplikaltabb teszteket (mondjuk 2-3 fajta implementacion hajts vegre sok insertet, deletet stb. es mindegyiknel jegyezd meg az idoket). a kerdes az, hogyan lehetne ezt megcsinalni, hogy mukodjon ahogy en gondoltam?
koszi a segitseget elore is
sorry, kicsit hosszu lett, remelem azert ertheto a gond
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest