- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
Szia.
1. Azért a frontend, backend fogalmával jó alaposan tisztában lenni.
2. Abban teljesen igazad van, hogy egy fórumon minden sokkal átláthatóbb, ha jól csinálják meg (láttam már jó pár fórumot ami tök átláthatatlan volt). Viszont az emberek nagyobb részének teljesen elég a Facebook felszínessége. És ez nem informatikai okokból van, hanem Cukor Márk tudja mi kell az embereknek, és ezt az igényt kielégíti.
3. Ha egy fórumot akarsz készíteni, használj egy kész fórum motort. azok már kiforrottak, sok bosszúságtól kíméled meg magad.
4. Mi az hogy az adatbázis korlátozva van? Ez így elég laikus megfogalmazás.Amit írtam, nem megbántani akarlak, csak pontosabban kéne fogalmaznod. Teljesen igaza van floatr -nak, a karbantarthatóság nagyon fontos!
-
floatr
veterán
Frontend-backend koncepció minden architektúrában jelen van, bármilyen módszer vagy paradigma mentén fejlesztesz. Egy alkalmazás komponenseinek minden egyes absztrakciós szintjén saját feladatkörük van. Ha csak egy desktop appot csinálsz, akkor is kellenek layerek, amik az adatok reprezentálásáért, feldolgozásért vagy megjelenítésért felelnek.
Szép dolog a teljesítmény, de ha a karbantarthatóság nulla, akkor az a kód semmit sem ér. Ilyenek miatt léteznek még ma is ősrégi COBOL alkalmazások, amiket senki nem akar még bottal sem piszkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest