Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
protected static KimenoSzamlaEntity getInvoiceEntity(AbstractInvoiceEntity originalEntity) {KimenoSzamlaEntity kimeno= new KimenoSzamlaEntity();BeanUtils.copyProperties(originalEntity,kimeno,"parentInvoice", "identifier");List<KimenoTetelekItemsEntity> items=new ArrayList<>();for (AbstractInvoiceItemsEntity item: originalEntity.callTetelekLista()) {KimenoTetelekItemsEntity itm= new KimenoTetelekItemsEntity();BeanUtils.copyProperties(item,itm, "parentInvoice", "identifier");itm.setParentInvoice(kimeno);items.add(itm);}kimeno.setTetelekLista(items);return kimeno;}Erre valami tipp, hogy lehetne generikusabbá tenni? Pl hogy a "kimeno" típusa mondjuk bemeneti paramétertől függjön (de ne kelljen végig instanceofolgatni az összes lehetséges bemeneti osztályt), és amúgy extends AbstractInvoiceEntity.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen széket vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- További aktív témák...
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest