Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
protected static KimenoSzamlaEntity getInvoiceEntity(AbstractInvoiceEntity originalEntity) {KimenoSzamlaEntity kimeno= new KimenoSzamlaEntity();BeanUtils.copyProperties(originalEntity,kimeno,"parentInvoice", "identifier");List<KimenoTetelekItemsEntity> items=new ArrayList<>();for (AbstractInvoiceItemsEntity item: originalEntity.callTetelekLista()) {KimenoTetelekItemsEntity itm= new KimenoTetelekItemsEntity();BeanUtils.copyProperties(item,itm, "parentInvoice", "identifier");itm.setParentInvoice(kimeno);items.add(itm);}kimeno.setTetelekLista(items);return kimeno;}Erre valami tipp, hogy lehetne generikusabbá tenni? Pl hogy a "kimeno" típusa mondjuk bemeneti paramétertől függjön (de ne kelljen végig instanceofolgatni az összes lehetséges bemeneti osztályt), és amúgy extends AbstractInvoiceEntity.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gitáros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- PlayStation 1 / 2
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest