Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
belefutottam egy hasonlóba: https://stackoverflow.com/questions/47640698/com-fasterxml-jackson-databind-ser-beanserializer-serialize-spring-jpa
Úgy tűnik, hogy ha rest-ben lekérdezett entity-ben van kapcsolat másik entity-vel (gazdájával), és ez oda vissza jelölve van (onetomany->manytoone), akkor jsonizáláskor végtelen ciklusba fut. Ezt megoldotta az, hogy a @Jsonignore-t raktam a gazda entity kapcsolat field-nél, így az egész gazda entity kimarad a visszaadott jsonből..
De mi van, ha én szeretném a gazda entity id-ját (mást nem) is visszaadni rest-en? Tudom, saját DTO létrehozással, és query utáni oda-vissza konvertálásával lehetne. De nincs rá valami annotációs okosság?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi