Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Haha.
Elkezdtem nézni a "Masterclass"-t. Legelejétől, mert 5+ élve nem olvastam semmi kódot (és úgy látom kicsit más már kezdő szinten is, mint a C++).
A tanár legalább anyanyelvi angol, ugyanakkor beszédhibás, és furán van felépítve az anyag. Gyakorló feladatokat ad már az előtt, hogy elmagyarázná, hogy mik azok, és hogy épülnek fel a függvények (és hasonló alap dolgok), aztán nem tudom, hogy szándékosan oldja meg őket furán, hogy aztán bemutathasson tipikus problémákat (kicsit sem elegáns, amit csinál, megtöm mindent felesleges else ágakkal és && operátorokkal, redundáns kondíciókkal, aztán később javítja is, mert tele lesz logikai bakikkal, és mondja is, hogy túl hosszú és kacifántos, amit csinált), vagy félvállról veszi és nem is akar (vagy tud) jó példát mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elkezdtem nézni a "Masterclass"-t. Legelejétől, mert 5+ élve nem olvastam semmi kódot (és úgy látom kicsit más már kezdő szinten is, mint a C++).