Hirdetés
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- eGPU tapasztalatok
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Haha.
Elkezdtem nézni a "Masterclass"-t. Legelejétől, mert 5+ élve nem olvastam semmi kódot (és úgy látom kicsit más már kezdő szinten is, mint a C++).
A tanár legalább anyanyelvi angol, ugyanakkor beszédhibás, és furán van felépítve az anyag. Gyakorló feladatokat ad már az előtt, hogy elmagyarázná, hogy mik azok, és hogy épülnek fel a függvények (és hasonló alap dolgok), aztán nem tudom, hogy szándékosan oldja meg őket furán, hogy aztán bemutathasson tipikus problémákat (kicsit sem elegáns, amit csinál, megtöm mindent felesleges else ágakkal és && operátorokkal, redundáns kondíciókkal, aztán később javítja is, mert tele lesz logikai bakikkal, és mondja is, hogy túl hosszú és kacifántos, amit csinált), vagy félvállról veszi és nem is akar (vagy tud) jó példát mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan ! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elkezdtem nézni a "Masterclass"-t. Legelejétől, mert 5+ élve nem olvastam semmi kódot (és úgy látom kicsit más már kezdő szinten is, mint a C++).