- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #10554 üzenetére
Haha.
Elkezdtem nézni a "Masterclass"-t. Legelejétől, mert 5+ élve nem olvastam semmi kódot (és úgy látom kicsit más már kezdő szinten is, mint a C++).
A tanár legalább anyanyelvi angol, ugyanakkor beszédhibás, és furán van felépítve az anyag. Gyakorló feladatokat ad már az előtt, hogy elmagyarázná, hogy mik azok, és hogy épülnek fel a függvények (és hasonló alap dolgok), aztán nem tudom, hogy szándékosan oldja meg őket furán, hogy aztán bemutathasson tipikus problémákat (kicsit sem elegáns, amit csinál, megtöm mindent felesleges else ágakkal és && operátorokkal, redundáns kondíciókkal, aztán később javítja is, mert tele lesz logikai bakikkal, és mondja is, hogy túl hosszú és kacifántos, amit csinált), vagy félvállról veszi és nem is akar (vagy tud) jó példát mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest