Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #10554 üzenetére
Haha.
Elkezdtem nézni a "Masterclass"-t. Legelejétől, mert 5+ élve nem olvastam semmi kódot (és úgy látom kicsit más már kezdő szinten is, mint a C++).
A tanár legalább anyanyelvi angol, ugyanakkor beszédhibás, és furán van felépítve az anyag. Gyakorló feladatokat ad már az előtt, hogy elmagyarázná, hogy mik azok, és hogy épülnek fel a függvények (és hasonló alap dolgok), aztán nem tudom, hogy szándékosan oldja meg őket furán, hogy aztán bemutathasson tipikus problémákat (kicsit sem elegáns, amit csinál, megtöm mindent felesleges else ágakkal és && operátorokkal, redundáns kondíciókkal, aztán később javítja is, mert tele lesz logikai bakikkal, és mondja is, hogy túl hosszú és kacifántos, amit csinált), vagy félvállról veszi és nem is akar (vagy tud) jó példát mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest