Hirdetés
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
axioma
üzenetére
Enyém minden frontend backend ahogy van.
Most hogy mondod igen ennek több értelme van. Én teljesen úgy gondolkodtam, hogy a műveleti mezőnek TextField-nek kell lennie, és ha mondjuk becopy-zod a "4*(3+sin(12))"-t akkor nincs gombnyomás ami mentén felosztod a műveleteket meg nyeljen le üres zárójelet ilyenek.
De akkor "csak" össze kellene foltoznom egy reguláris kifejezést amivel szétbontom, és műveleti sorrendben végigmegyek tömbbön.Semmis akkor a kérdés, csak évek óta nem csináltam ilyesmit, és túl későn este akartam hozzákezdeni. Inkább le is tagadom, hogy hozzákezdtem volna megy a letagadom kupacba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASUS TUF Gaming VG279QM1A IPS 280hz
- Eladó iPhone 15 Pro Max 512 GB tökéletes műszaki állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AOC C27G4ZXU FHD / 280hz / 0.3ms
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest