Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Faceless-
    őstag

Mit szeretnel parse-olni? Ha jol ertem akkor a tied a frontend. Ha meg igy van, akkor a gombnyomasok tulajdonkeppen megcsinaljak neked a tokenizalast, sot tulkepp rogton a kifejezesfat is felepitheted mindig ahogy jon a kovetkezo gombnyomas (nyilvan szamoknal a szamjegyeket erdemes a frontenden osszevarni es 1x konvertalni). De mar csak azert is igy erdemes mukodnie mert a szamologep a reszeredmenyt altalaban mar irja.
    Vagy valamit nem ertek jol.

Enyém minden frontend backend ahogy van.
    Most hogy mondod igen ennek több értelme van. Én teljesen úgy gondolkodtam, hogy a műveleti mezőnek TextField-nek kell lennie, és ha mondjuk becopy-zod a "4*(3+sin(12))"-t akkor nincs gombnyomás ami mentén felosztod a műveleteket meg nyeljen le üres zárójelet ilyenek.
    De akkor "csak" össze kellene foltoznom egy reguláris kifejezést amivel szétbontom, és műveleti sorrendben végigmegyek tömbbön.

Semmis akkor a kérdés, csak évek óta nem csináltam ilyesmit, és túl későn este akartam hozzákezdeni. Inkább le is tagadom, hogy hozzákezdtem volna megy a letagadom kupacba.

Új hozzászólás Aktív témák