Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Aethelstone #10539 üzenetére
Az a baj h legyinthetnek de az mar kiveri a biztositekot hogy irracionalis megoldast csinalnak. Atterveztek, full tipusos [eddig jo], de ehhez 'en' a szamolo rutin mondjam meg melyikkel akarom hasznalni [implnev.class]. Mert hogy csak igy lehet. Magyarul, atnezve az atalakitast, csak nem akarjak h naluk legyen default. Ez mar reg nem a tipusossagrol szol... Megmodositottam offline ugy [azaz lehetseges, szoval vegulis +1 nap alatt kiderult a valasz, h o"k erveltek rosszul -- bar tovabbra is randa, rosszabb mint volt, karbantarthatalanabb], hogy jojjon 'toluk' default, mi a velemenyuk - a vicc hogy azt meg egy darab if miatt [hogy jofej legyek es ne null-t adjak at ha a default-ot kerem] le-felesleges-bonyolitasozta. Ja ok Londonban ulnek csak en Mo-on...
Mind1, egyelore dokumentalom az egyet nem ertesemet, mar ha benne marad nalam az implementacio megadasa a calc-os osztalyban, aztan ha telik a pohar [mert kozben a manager fonoknek meg en vagyok lasu mig ok ezen ulnek] akkor aktivalom a linkedin-emet...
Viszont sokat javult a generic-ekrol a tudasom, eddig ahhoz hasonlitanam mint nyelvtudasnal a passziv szokincset, hat most beaktivaltak ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest