Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
bandika0626 #19595 üzenetére
Először nem hiszed el,aztán meg magasak a hőfokok.
(#19594) monosz:Ez egy jó proci bizony.Ha esetleg eladóvá válna...
Nekem 70-ig is felment,igaz a 35 fokos lakásban(most olyan 64-65),de az enyém kupaktalanítva van.
Hát ehhez is csak gratulálni tudok. -
monosz
őstag
válasz
bandika0626 #19595 üzenetére
Teljsen gyári a proci,valamikor el is kell majd adni.
Hát hogy magasak-e,ez egy spontán állítás volt,hogy menjen.Biztos hogy menne lejjebb is,de így gyorsba ezt állítottam.
A Februári képet nem is merem tálalni,mert az sokkal durvább. -
válasz
monosz #19589 üzenetére
Küldj egy képet légyszi erről. Szerintem pont a rossz kiírást nézed. Mert van olyan, hogy CPU package, én az elején azzal tévesztettem össze a kupakhőt. A kupak hője a sima CPU, legalábbis AIDA64-en, meg HWinfo64-en.
Biztos, hogy rosszat nézel egyébként, mert még a forrasztott prociknál is van több difi. -
monosz
őstag
-
monosz
őstag
Üdv mindenkinek!
Már elnézést a hülye kérdésért,de ha a magok,és a kupak hő majdnem egyforma,(idle-load) akkor elvileg jó a gyári paszta a procin?
Csak azért kérdezem,mert nekem kb.1-2 fok eltérés van közöttük. -
Gtaati
őstag
válasz
hellboy0415 #19582 üzenetére
Nem az nem megy annyin, és a 4,8-at a jelenlegi 3570k-ra írtam, régi 3570 z77-es lapba turbóval ment 4,2-t 4 magra terhelve 4,0-t, igen te és én sem tartozunk átlag felhasználók közé és az igényeik sem azok szerintem és ez rendben van, de aki az vagy nem tuning megszállott annak felesleges a kupaktalanítás..
-
bombibmw
veterán
válasz
hellboy0415 #19582 üzenetére
3570-et csak 4,1-ig lehet húzni,azt hiszem,feljebb a "k"-sat csak.
A hűtések ereje akkor jön ki igazán,ha már megkupakoltad és lekented a magot Liquid-del.
Nekem is Ultra van a magon és 20-22 fokot hozott. -
hellboy0415
aktív tag
válasz
Gtaati #19581 üzenetére
..nem akarok értetlenkedni de a sima 3570 is megy 4.8 Ghz-et? Annak nem 3.8 a plafon? Mintha nekem úgy rémlene az szorzó záras??? Vagy ha tévedek akkor bocsi. Sajna én nem esem bele az átlag felhasználók körébe. vízhűtés meg minden más ami kell. még a vga is vizezve van nehogy melege legyen szegénynek. Engem csak az zavar, hogy még a víz sem képes ezt a szarul pasztázott valami kordában tartani. én az ultrát vettem mert azt könnyebb szét kenni.
-
Gtaati
őstag
válasz
hellboy0415 #19575 üzenetére
Alatt Liquid Pro, fölötte mx4
a kupaktalanításról az a véleményem ha lehet minél jobbá tenni és minél hűvösebbé annál jobb és igen peu407-nek igaza van ha valaki átlag felhasználóként használj és nincs szüksége az extra craftra akkor felesleges, mondjuk én a sima 3570-et is kupaktalanítottam nyertem 20fokot meg kiegyenlített maghőmérsékleteket
4,8ghz körül ennek se mindegy ahogy próbálgattam, ott 70 fok körül van maga a cpu, a magok meg éppen bele bele nyaldosnak a 80-ba linx és intel burn test alatt
-
válasz
hellboy0415 #19576 üzenetére
Ezt így baromira nem lehet ám megmondani. Procifüggő. Én azon a véleményen vagyok, hogy a jót csak jobbá teszed vele, tehát veszteni nem fogsz semmit, csak a garanciát. De hát ez procinál alapból sem egy nagy szempont...
-
3770k-nak mennyi a normális alapfeszültsége?
ha offsetezésről volt már beszélgetés, akkor oda tudnátok linkelni? köszi!
-
bandika0626
senior tag
Nekem most érkezett meg a Brocken hűtőm. 4.5GHZ 1.3V linx avx alatt magok 90Fok kupak 43.
-
Gtaati
őstag
Helló! Valaki találkozott már olyannal, hogy pl biosban beállítom a 48-as szorzót ami korábban 45 volt és mentem a beállításokat és utána szintén cpu-z szerint és más programokkal monitorozva az órajel 4500mhz, újraindítás után be a biosba és ott 48 van, tehát olyan mintha megakadt volna 45-s szorzón, de például ha leveszem 40-re akkor is 4500-mhz-t monitoroznak a programok, ez mitől lehet? Köszönöm!
-
Zedz
addikt
De a G2030 elbír egy HD7790-el? Ha pedig már i3 akkor ott egy FX-6300 árban, és az még erősebb is. Próbálom most valahogy a most kijött végösszegem finomítani, csökkenteni, ezért kezdtem el érdeklődni ez iránt is.
Valahol azt olvastam a játékokat nem igazán az i3-ban lévő HT.
-
ST05
őstag
7790 et vedd, egyrészt mert alig valamivel drágább, másrészt a
pixel kitöltési adataibol szépen látszik[link], hogy sokkal felkészültebb a HD felbontira,ezt benéztem, ugyanannyi a pixel kitöltés 7770 vs 7790
de mondhatnám forditva is, a 7770 teszteknél szépen látszott hogy a felbontás HD-ra
emelésével mennnyir emeggyengül a kártya...
Procit illetően nehéz a kérdés, i3 -4 szálon ,a mai játékokban kétségtelen pluszt jelent .. -
bombibmw
veterán
válasz
hellboy0415 #19558 üzenetére
Mondjuk nem halsz bele,ha egy fél év múlva újrakened,de egyébként egy év alatt sem szárad ki.
(#19559) hellboy0415 : Ultra jobban eloszlik és könnyebb is leszedni.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Nagyon nem találtam topikot a G2030-nak, így ha nem gond itt teszem fel a kérdésem. A fontos tudni való, hogy játékra is lenne használva a gép, főleg ehhez kapcsolódnak a kérdések is.
1. Egy i3-hoz képest mennyivel lenne gyengébb ez a processzor? Érezhetően?
2. Képes lenne e kihajtani mondjuk egy HD7790-et?A válaszokat előre is köszönöm!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
hellboy0415 #19555 üzenetére
Hova? Kupak és mag közé? CSak liquidet. Fölé mind1.
-
F e Z o
veterán
válasz
hellboy0415 #19555 üzenetére
Bőven elég az mx2 is, de jó a Coolink Chillaramiq, Noctua NT-H1. [link]
-
hellboy0415
aktív tag
Hali mesterek. Szerintetek milyen atz AC MX 4-es paszta? Érdemes kupak javítás után azt használni?
-
KAMELOT
titán
válasz
cyberkind #19548 üzenetére
A tuning az alaplaptól is függ. Természetesen lutri az is, de kevés az arány.
Ott van fatality kolléga Igaz RAMPAGE alaplapja van de 5,2GHz-t megy neki a 3820.(#19550) ST05: Ja csak nézzed meg mit kapsz 50K-ért. Fullos lapot. És a ramokat nem kell egyszerre megvenni. ELég lesz 1x 8GB aztán amint van pénzed fokozatosan veszel ugyan olyat. Természetesen olyan kell ami QUAD-ot támogat.
-
KAMELOT
titán
-
Freiherr
őstag
Üdv!
Valaki használ 3570K-t Brocken alatt?4.4-4.5-öt céloznék be,gondolom annyi még beleférne kupakmodding nélkül is.
-
Johni5
őstag
válasz
ImpersonatoR #19536 üzenetére
Nálam spec október óta van alatta,és azóta semmi változás hőfok terén.
-
-
válasz
hellboy0415 #19533 üzenetére
annyiért viszont megéri, mert csak a pasztám került 4500-ba! többször úgy sem kell majd végrehajtani a műveletet.
-
válasz
hellboy0415 #19523 üzenetére
érdemes! nekem fél évbe telt mire rá mertem szánni magam, de megérte! ígyutólag csak röhögök magamon, hogy ettől féltem. és még csak nem is a véknyabb pengéjű slicerrel vágtam. youtubeon van video fent, hogy, hogy kell.
még alapon is megéri kupaktalanítani!!! nekem úgy is 74 fokig ment linxszel, így meg csak 60-ig.a haswellekkel jobban kell vigyázni, mert ott már a procimagok mellett van egy sor vrm is, de a ivynél nincs!
-
cyberkind
félisten
válasz
hellboy0415 #19528 üzenetére
Persze, valahogy kordában kellett tartani az embereket, hogy a vagyonba kerülő LGA2011 felé húzzanak, ahol nincs semmi baj !
-
5000watt
aktív tag
válasz
hellboy0415 #19528 üzenetére
Hát igen melegednek rendesen de a köcsög paszta az oka......Pedig fullos Cpuk ezek
-
daveoff
veterán
válasz
ZozzHUN kollégát keresd, ha jól emlékszem Ő vállal kupaktalanítást!
-
5000watt
aktív tag
válasz
hellboy0415 #19525 üzenetére
3770k val tapasztalom .....
-
5000watt
aktív tag
válasz
akoska07 én csak őt tudom így hirtelen.
-
hellboy0415
aktív tag
Hali minden zseninek. Szerintetek érdemes kupak javítást eszközölni egy i5 3570k procin tuning előtt? Vízzel van hűtve, Ha igen akkor tud valaki olyan személyt aki meg tudná csinálni? Köszönöm.
-
5000watt
aktív tag
4500 fix 1.225 és most jó
bocsi elfelejtettem jelezni
egyenlőre itt megállok -
Kipróbáltam lefut -e 5 Ghz- en a teszt de ahogy nézem itt mar kéne a víz alá igencsak.
[Intel ETU 5 GHz @ 1,48 V]Linx nel 87 fok volt azt inkább nem erőltettem majd ha kicsit jobb idő lesz akkor rányomom kíváncsi leszek lefut-e a 20 kor.
-
monosz
őstag
válasz
peu407 #19514 üzenetére
Ez tényleg,viszonylag okés,de ahogy Asbee is kérdezte,megálja játékok alatt is?
De ha tolsz egy 3DMark 11-et,akkor kiderül hogy stabil-e.
Nekem anno 4,7Ghz.1,23V és 82 fok volt a legmagasabb mért hőfok,LinX alatt de jött a többi stabilitas teszt is: (3DMark11,Bf3,Crysis3).Ha ezekkel is pöpec,akkor mondhatod hogy stabil.
Egyébként,jó féle proci. -
peu407
senior tag
válasz
bandika0626 #19463 üzenetére
-
Gtaati
őstag
Helló, erdeklődni szeretnék, h 3570k-hoz valakinek van- e tapasztalata asus p8z77m lap esetén 4,5ghz vagy afeletti tuninghoz bios beállítás stb terén, korábban láttam, hogy itt egyesek video képek formájában tettek be más gyártók bios-ának beállításait, ilyesmire lenne nekem is szükségem a jövőben, mert per pill nyaralás van, de jövőhéttől már esedékes lenne
köszönöm
-
jeni
félisten
-
Hulot
tag
Tudna valaki segíteni egy kölcsön SB pricival H61-es lap BIOS-át frissíteni, mert Ivy-vel nem ad képet, nem indul. Kecskeméten ill. környékére tudok menni.
-
5000watt
aktív tag
3770kát szeretnék húzni
Szeretnék felvilágosítást kérni hogy mire kell figyelni és hogyan észlelhető ha az értékek rosszak
minden érdekel.(mit és hogyan kell állítani) -
válasz
bandika0626 #19494 üzenetére
én mit csinálok rosszul, hogy ugyan ilyen beállításokkal csak 53 gflops jön ki, meg 100 s időbe telik? a hőfok is csak 58-ig megy fel a core#1-4-nél. elvileg jobban kellene fűtsön, mint az aida fpu stress-e...
mondjuk alapon megy, de akkor is fele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vicces videók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest