- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Repsol600 #26307 üzenetére
Bizony még attól nem lessz baja strapás darabol ezek. Láttam olyat 1.8Vcore-t adott neki persze nitrogén társaságában.
Kemény menet lehetett és ha nem tévedek olyan 6.8-6.9 volt a vége. Az enyém is malmozik a TOXIC mellett de ha lessz még egy TOXI akkor már azért izzadni fog szerintem.
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #26226 üzenetére
Hali. Igaz nekem is ilyen van kupak alatt de kb 4 hónap után beszáradt. Minap cseréltem ki.
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
hdekakas #24258 üzenetére
Osztom az urak véleményét mert csak OC mellett érné meg igazán és akkor is csak akkor ha le van pattintva a kupak. Sajna az INTEL paszta nem a legjobb és míg nem cseréled le a kencét nem vagy előrébb. Látványnak jó lenne neked de másra nem. A normális rendszerek nem igazán szoktak szét pattanni vagy ilyesmi, de ha magadnak raksz össze jobban jársz mert az van amit csak te szeretnél.
-
-
hellboy0415
aktív tag
Itt is vagyok. semmi baja senkinek még egy picit sem bántotta simán le lehetett törölni és tettem másikat rá. nem ragadt össze. Az MX-4 sem szilárdult meg a kupakon.
Szerelni mindig van okom. Ha másért nem is szedem szét csak azért, hogy megint össze rakhassam.
-
hellboy0415
aktív tag
Végre valaki linkelhetne egy olyan szakmai oldalt ahol be is van bizonyítva, hogy eszi a Liquid a rezet. Már csak azért mondom mert itt témázgat elég sok ember és jó lenne pontot tenni a dolog végére meg én is nagyon kíváncsi vagyok.
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Igen nyerhetsz kb 10-15 fokot. Én meg csináltam és borzasztó könnyű. Elsőnek a sarkokat vágd át óvatosan és utána meg az egyenes részt. A mag és a kupak közé pedig EZT tegyed
-
hellboy0415
aktív tag
azzal kezdeném, hogy i5 3570K és nem levegővel van hűtve hanem vízzel. A másik fele a dolgoknak pedig az uraim, hogy le lett kapva a kupak és normális hővezető van a kupak és a mag között. EZ van aminek párja nincs.
Kérdezzetek utána nyugodtan. A harmadik pedig csak annyi, hogy ezt a procit hűti egyn 360-as radiátor 6 db 12-es venivel és egy 240-es radi 2 12-es ventivel. Ezek mellett van a gép elejében 1db 23-as venti az oldalán 4db 12-es és hátul 14-es. Huzat van meleg nincs.
Gari nem érdekel.
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Lolka Bolka #23118 üzenetére
::le a kupakkal.
Vagy hiszitek vagy nem de épített vizem van és IDLE módban csak 10-en pár fokosak a magok. Igaz, hogy AVX-es Linx-el meg hajkurászva 4.2Ghz-en 50-57 fok. ALULFESZELVE...
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
hellboy0415 #22835 üzenetére
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Lolka Bolka #22720 üzenetére
Bizony az indok.. Nekem is meg volt... Nem a legtutibb volt a NV 9600GT és full konfig váltás volt, igaz kicsit meredek volt LGA775-ről 1155re váltani de én nem bántam meg....csak a barátnőm.
de a körmök azok mindig mentek....
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Grave_444 #22706 üzenetére
Kicsit magas de ez elég szűkös kis kuckó és ami rajta van az nem igazán lehet vízhűtésnek nevezni sokkal inkább élnék más szavaival mert ez egy igazi vízhez képest játék víz. TÉMA OFF
MÁS Ma le kapom a procimról a kupakot, bakker izgulok mert ez lessz még csak az első.
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Manitos32 #22566 üzenetére
Hali. Igen lehet persze de mindehhez kell egy megbízható táp, tuning alaplap és egy combos hűtés. Személy szerint nekem is ilyen procim van, és nagyon nagy bitang
Az enyémet víz hűti így lehet gyepálni rendesen. vannak itt ügyes tuningosok és szerintem nagyon szívesen segítenek. Én csak "haladó" vagyok de az enyém már ment 4.9 Ghz-et
-
hellboy0415
aktív tag
URAIM mindenkinek:
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Szerintetek mit lehet mit lehet piszkálni a GT frekivel? Most int vga megy. Válaszokat köszi.
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
F e Z o #21200 üzenetére
Nem írtam volna? Van egy őrült tuningos haverom és ő gyepálta meg ennyire. Kíváncsi volt ő is és én is.
Igen még működik ez van most is a gépemben, jelen állás szerint kicsit túl van méretezve a hűtése. 1 db 360-as radi 6 db ventivel és egy 240-es radi 2 vwentivel. Ez hűti most a kicsikémet.
-
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Lenne egy olyan kérdésem, hogy vajon az i5 3570k procinak mi az alsó feszültség határ amivel még stabilan el ketyeg? Azért lenne fontos mert most nincs vga a gépemben váltás miatt és nem szeretném hajtani a kicsikét.
Köszönöm...
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én a procimat használom alap órajelen 3.4 Ghz-en és a feszt vissza veszem -0.150-el abból származhat valami gondom a procit illetően? Stabilan megy kerek 1.000v-tal. Köszönöm a válaszokat.
(#21161) haly Kipróbáltam amit írtál és eddig minden ok.
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Amíg nem kell feszt emelni csak a szorzót kell 16-ról pl 40-re. Ez 4ghz-et jelent. Ha stabilan megy akkor nem kell neki +fesz. Ha esetleg nem lenne stabil a proci akkor OFFSET-ben +0.005 AZ ELSŐT NE PISZKÁLD AMÍG NEM MUSZÁJ. Azzal csak a legvégső esetben. JA és ha fel húztad urtánna nyomd meg azt a gombot amire az van írva, hogy APPLY
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
stargazerhu #20939 üzenetére
Azt nem tudom, hogy van e kisebb vagy nagyobb kiszerelés mert nekem a normál fecskendős van. Kb az tudom mondani, hogy ebben volt rendesen mert a haveromnak is adtam a vga alatt is az van a procim magja és a kupak között és még a kupak és a vizes blokk között is és még van benne. Mikor meg vettem ennyi volt benne.
R3laX: Gondolod köze lehet a nagy hő leadó felületnek hozzá?
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Lenne egy olyan kérdésem, hogy tegnap este kicsit piszkáltam az i5 3570k procimat és 4.5ghz-en 1.280v kapott stabilan ment és 58 fokosak voltak a magok. Az jó?
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Elixión #20313 üzenetére
Szerintem eszetlen nagy hülyeség lecserélni. Márpedig azért mert a HT miatt nem mindig jól számol a kicsike. A haveromnak van ilyen procija és ő mondta, hogy játék közben a HT sokkal nagyobb hátrány mint előny. drága is melegedős is a HT miatt, szóval NEM. Lehet elfogult vagyok mert i5 3570k-t hajtok?
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
FuRiONight #20064 üzenetére
Ivy.. 3570k Asrock Fatality Z68 Profesional Gen 3
FuRiONight (#20064) Újabb és sokkal melegedősebb mert vacak a hővezető paszta a kupak alatt.
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Neked is olyan procid van mint nekem ugye? Neked 4.5-ghz-en kell offsetben feszt pakolni vagy megy magától?
-
hellboy0415
aktív tag
-
hellboy0415
aktív tag
Szép estét mindenkinek és magas órajelek mellett hideg magokat.
-
hellboy0415
aktív tag
Kicsit meg gyepáltam a procimat és az szerintetek jó ha 10 LinX után a víz 24.3 fokos? Lehetséges ez? A proci 4.3Ghz-en ment.
-
hellboy0415
aktív tag
Hali mindenkinek. Érdekes dolog ez a kupaktalanítás..
Speckó én magamna szedtem le egy i5 3570k-rol és bizony megérte a sok para.. -20 minimum amivel jobb lesz.
-
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
rayoliviero #19653 üzenetére
Neked már le van szedve a kupak és van alatta paszta cserélve? Hidd el nagyon megéri 20-23 fok javulás terhelés alatt. Mármint minuszba...
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
rayoliviero #19650 üzenetére
Nekem is ilyen van és ezzel minden pörgősebb...
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. a kérdésem az lenne, hogy mitől van az, hogy a procim tuning közben szépen megy 4.3 ghz-en fesz emelés nélkül de mikor 4.4 vagy 4.5-öt szeretném be lőni kék képernyő. Lehet, hogy ott már fesz emelés kell neki? A proci egy i5 3570k
-
hellboy0415
aktív tag
Tiszteletem uraim. A mai napon meg érkezett a Coollaboratory Liquid Ultra és lehet, hogy holnap le is pattintom a kupakot az én kis procimról.
Lehet nagyon drágán vettem? Szerintetek? ITT VETTEM Én vettem meg az uccsó darabot.
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Csak gondoltam gyors be kukkantok és köszönök a mestereknek. Szép estét és magas órajeleket
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Gtaati #19581 üzenetére
..nem akarok értetlenkedni de a sima 3570 is megy 4.8 Ghz-et? Annak nem 3.8 a plafon? Mintha nekem úgy rémlene az szorzó záras??? Vagy ha tévedek akkor bocsi. Sajna én nem esem bele az átlag felhasználók körébe. vízhűtés meg minden más ami kell. még a vga is vizezve van nehogy melege legyen szegénynek. Engem csak az zavar, hogy még a víz sem képes ezt a szarul pasztázott valami kordában tartani. én az ultrát vettem mert azt könnyebb szét kenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest