Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
Felesleges a ramot hózni, be kell lőni annyira amit visz. 1600cl9 manapság mindenre bőven elég, felesleges a gyorsabb, még drágább ram.
Nagy valószínűséggel kevés a fesz a procinak. Vagy tolj még neki feszt vagy vegyél vissza az órajelből. Egyébként most mennyit kap? Mivel terhelted?
-
oneal1
senior tag
válasz
stargazerhu
üzenetére
hoppppsz elnéztem, sorry!

és köszi!
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
új tulaja vagyok egy i5 4670-nek.
Kérdésem arra irányulna, hogy mik azok a beállítások biosban pl amiken optimálisan üzemel a processzor.
Nagyon nem konyítok az intelekhez, 7 évig folyamatosan amd-t használtam, így nem tudom mit szabad, mit nem.minden részlet, tanács, tipp érdekelne

köszi előre is.
Ami még gondolom lényeges: asus h87 pro alaplapban van
-
bombibmw
veterán
válasz
stargazerhu
üzenetére
Hja,nem lehet ezeket sehogyan sem kinyírni.
Én már csak tudom.
-
Csövy
tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem hozzátok, hogy ha egy P8Z68-as lapba beleteszek egy 3570k-t, akkor csak biost kell frissítenem és annyi elég, vagy itt is kell kapcsolgatnom az energiatakarékossági funkciókat mint a haswell-nél? (Egy corsair HX-450-es tápom van.)
Csak azért kérdem mert nincs kedvem véletlenül sem megsütni a procit.
Köszönöm a segítséget. -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget! Sikerült 3570k t 75 fok körül tartani h60 assal és 4.3 ghz en
Respect!
-
tihi
csendes tag
Elore elnezest kerek, amiert nincs kedvem vegigolvasni ezt a 2000 hozzaszolast

A kerdesem az lenne, hogy K jelzes nelkuli procit is lehet tuningolni? Nem buszsebesseg allitasra gondolok, hanem valahol olvastam egyszer, hogy bizonyos chipsettel szerelt alaplapokban minden proci tuningolhato, a nem K-sok is. Valaki segitene hogy milyen chipsetes lap kell hozza? Es hogy mukodik ez a fajta tuning? Megeri ilyen lapot venni? Koszi elore is! -
stargazerhu
aktív tag
válasz
F e Z o
üzenetére
i7-et vettem én is
És nekem is halt már meg procim C2D 6850-es...
De persze nem gari időben.
És igen ugrik a gari, de sok terméknél elvileg sima tuning esetén is ugrik a gari, ha csak 1x is belenyúltál és emeltél...az már más kérdés, hogy mennyire nehéz ezt bizonyítani. Az biztos, hogy én nehezen gariztatnám ezt most visszaragasztott kupakkal is, mert a satus megoldásnál lett egy kis esztétikai hibája a kupakjának.
-
bombibmw
veterán
válasz
F e Z o
üzenetére
De ha bedöglik,nem a kupaktalanítástól fog,hacsak nem valaki elcseszi,ugye.
Vissza is lehet ragasztani a kupakot.
Nem azt mondom,hogy ezt kell csinálni,de ha kell a magas órajel,meg kell csinálni,mivel még vízzel sem hűthető, a xar hőátadás miatt.
Persze vannak jobb példányok is,amiket nem kell kupaktalanítani,de ezt hagyjuk már megint.
-
F e Z o
veterán
válasz
stargazerhu
üzenetére
Az esetek döntő többségében játékok (videókártya kihajtja-e örök dilemma) miatt akar valaki tuningolni. Kis része benchmarkok hajszolására vagy kíváncsiságból, mert én is megnézem mit megy egy az adott procim, de csak annyin hajtom, amennyin szükséges. Aki meg komolyan dolgozik egy géppel. (tömörít, videót vág, renderel), az is tuningol ugyan, de nem i5-öt vesz, hanem i7-et.

A kupakolással csak egy gond van, hogy ugrik a gari. Sokan mondják ugyan, hogy egy proci nem szarik be csak úgy, én mégis úgy jártam egy i7 2600-tal, amit éppen most garanciáztatot, pedig 4GHz-n használtam, elég korrekt vízzel hűtve, mégis bédöglött.
-
gaborsan
csendes tag
Sziasztok! Véleménykére lennék kíváncsi, elgondolkodtam gépfejlesztésben. Alaplapot meg procit vennék csak.
Jelenlegi konfig:
Asus P6t SE + I7 920 + Asus HD7850 2 GB + 12 GBram Tri chanel
(SSD 3.0 + Asus Xonar Dx)
Amit fontolgatok
Asus H87-PLUS + Core i5-4670
Asus P8Z77-V LX + Core i5-3570A váltás árban kb ugyan ott lenne, az i5-4670 egy 10esel lenne drágább. Véleményetekre lennék kíváncsi amit előre is köszönök.
-
bombibmw
veterán
válasz
Johni5
üzenetére
Ez igen hasznos.

Egyébként ha a 4,4 1,24V-al átlagos,akkor nekem a 4,5 1,24V-al még jobb is,mint az átlag.
(#20867) stargazerhu : Ha átlagos a procid(mint nekem),esélytelen még talán a 4,8 is.

Azért azt ne felejtsük el,hogy egy 4,5 is olyan kb.,mint egy 2500k 4,8-on.
Szóval semmi ok szégyenkezésre.
-
Johni5
őstag
Asus lap tulajoknak egy kis segítség [link]
A Fórum Navigációnál (11 óránál található)Tipúsonként található segítség és általános beállítás is
-
stargazerhu
aktív tag
válasz
F e Z o
üzenetére
Azt hiszem nem mondtunk ellen egymásnak!
Sőt ugyan azt mondjuk...Én is írtam, hogy neki kell megtalálnia a termikus és egyéb preferenciái alapján.... Ha befejezem a kupakolást, akkor lehet én is csak próba képpen megnézem, hogy el lehet-e érni léggel az 5GHz-et....de hát ahogy nézem egy átlagos példányom van átlag alatti alaplappal.
Tehát nem hiszem 
Nem feltétlen játékra tuningol vki.... -
Johni5
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére
Ez nagy igazság.Átnézve jó pár játék tesztet,és levonva a következtetéseket,arra jutottam,hogy 4-4.2GHz minden kártyához és játékhoz elég.4500MHz és a 4GHz között játékban 1-2 illetve semmi FPS kölönbség nincs.15 játék mérésénél 4GHz volt a határ frekvencia 7970-nél is.Ha megtalálom,akkor linkelem majd.
Még valami.Az Overclock.net szerint a 4.4GHz-hez 1.24V átlag fesz tartozik.Itt a CPU PLL-t mindenki levette 1.7V környékére.
-
F e Z o
veterán
válasz
stargazerhu
üzenetére
Olykor némely felhasználónál kicsit sok a kitűzött cél is, jelen esetben 1,35V kell a srácnak 4,5GHz-hez. Mert manapság éppen megvesz egy cuccot, s 30-40%-ot probál emelni az órajelen, nem foglalkozva pl a melegedéssel. Holott lehet úgy skálázódik a procija, hogy 1,2V-on menne 4300-at, s az a 200MHz nem annyira jelentős. Meg kell találni az aranyközéputat a melegedé-órajel között.
-
stargazerhu
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Világbéke!

Amúgy úgy csináld, hogy induljon el a kitűzött sebességen, majd szépen alakítsd a feszt (Vidd le amennyire lehet, fentről lefelé lépdelj) és a termikus egyensúlyt...ha nem sikerül olyanra belőni, amit szeretnél, akkor sokat akartál és vegyél visszább a frekvenciából....és próbáld újra...Ez egy ilyen játék.
Párszor még újra fogod indítani a gépet....
-
Johni5
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Mint a kolléga is írta.Ez processzor kérdése.Én csak a saját beállításaimat közöltem némi instrukcióval.A megfelelő feszt neked kell megtalálnod.
bombibmw
em történt semmi
Nem anyáztál le. 
Egyébként és sem alulról kezdtem el feszelni,hanem +100mV-ról jöttem visszafelé. -
bombibmw
veterán
válasz
Johni5
üzenetére
Nem szeretnék vitát és ezt le is írtam.
Megítélni pedig senkit nem szoktam,főleg nem egy aláírás alapján,ismeretlenül.
Én is normális hangnemben szeretek fórumozni,nem vagyok kötekedős típus.
Szóval a "gondom" az,hogy a Te beállításaid egy jobban menő procinál még elmennek,de az ilyen procik ritkábbak,mint azok,amik nem mennek így.
Szóval,nem alulról kéne felfelé menni a fesszel például,hanem felülről lefelé.
Ha valaki,akinek rosszabb procija van,mint Neked,a beállításaiddal még a gépe sem bootol be és azt sem fogja tudni,min állítson.
Mégegyszer,minden tiszteletem és nem kötekedni szeretnék.
Ha hülyeséget írtam,kérlek bocsáss meg és lehet hülyézni.
(#20862) R3laX: Sajnálom,ha így jött le.Nem vagyok egy sértődős típus.

-
Johni5
őstag
válasz
bombibmw
üzenetére
Kolléga,te valamit félre értettél.Én nem arcoskodni jövök ide.Én az Asrock-osoknak próbálok segíteni.Nem pöcs méregetésként screeneltem
Azért írtam a beállításokat,mert sokan azt sem tudják mit állítanak a BIOS-ban,Többet ártanak,mint gondolnák a feszelgetéssel.Normális hangnemben, higgadtan fórumozom,és NE az aláírásom alapján ítélj meg kérlek!
-
bombibmw
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Akkor most csökkentsd az offset-et,mert ez még mindig rengeteg.
Nincs két egyforma proci.
Tehát,az offsetet "-" irányba növeld!
Ezzel csökkented a feszt.
Olyan 30mV-ot simán dobhatsz rá és úgy nézd meg!(#20857) Johni5: Úgy írogatjátok-teszitek be ezeket az eredményeket,mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga,hogy ilyen procik vannak csak.
Léteznek rosszabb példányok,sőt sokkal rosszabb példányok is.
Ti szerencsések Vagytok,hogy kifogtátok,viszont akinek rosszabb példánya van,azoknak abból kell főzni,ami van.
Egyébként nekem sem melegszik jobban fel,hiába kér 1,24-et 4,5-re.
Nem kötekedés és minden tiszteletem,de ha már belövitek az eredményeket,legalább segítsetek annak,aki most kezdi a tuningot ahelyett,hogy dicsekvés van és "milyen jól megy az enyém"!
-
Johni5
őstag
Van itt egy-két durva feszes proci,nem mellékesen jó magas hőfokkal.
Én egy éve birtoklom lassan az enyémet.Gyári állapotban kb 1 hónapot ment,majd IHS lett ennek is a vége.A higany vizualítású trutyi azért megtette a hatását.Nem szedtem szét azóta,és nincs is rá szükség.
A megfelelő beállításokat azért sokáig keresi az ember.Én 24/7-re 4500MHz-n a következő beállításokkal stabilan játszom.(BF4 egyhuzamban 9 és 1/2 óra.)Kékhalált nem láttam már nagyon régen.Asrock E3 G3 2.31 Bios
Szorzó 45 Az alatta lévő beállítások gyári állapotban.CPU PLL Auto állásban,mert azt csak instabilitás esetén használom,de csak 4.7GHz fölött.CPU Offset +20mV Level 3-ba.Mem fesz 1.61V Mem vezérlő 1.103V
CPU PLL :1.709V. Minden Energia gazdálkodási bisz-basz bekapcsolva.A memóriák optimális időzítéseinek beállítására rohadtul figyelni kell,mert ha mind a 4 helyet használod,akkor könnyen bele lehet futni egy önszivatásba.2400-on mind két pár (külön-külön) stabil volt.Ellenben teli slottal csak pislogtam,és a proci beállításokat bűvöltem napokig.(Itt most CPU 5GHz-ről beszélünk.)Mem teszt nem dobott hibát.Linx viszont azonnal kivágott.
24/7 Atom stabilan:A két radi egyike passzívan,míg a másik 2 darab 12cm 480-as forgón pörög.A passzív radin nem kötöm be a két ventit,mert értelme kb semmi.
-
F e Z o
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Véleményem szerint vagy kupaktalanítasz Te is, s bőven beesnek a hőfokok vagy csökkentesz feszt és órajelet, mert load 100 fokon járatni egy procit, nem teljesen egészséges. Végső esetben, ha kell + kraft, akkor váltasz 3770k-ra.
-
=HG=
addikt
válasz
bombibmw
üzenetére
Szerintem simán maradhat 24/7-be, bár vitathatatlan ennél kevesebb fesz-el is mennek 4,5-öt, de persze proci függő.. Ha nem tudod lejjebb vinni, akkor mehet ennyin szerintem, nem lesz baja...A hőfokok rendben vannak. Nálam is kb ennyin megy 4,5 Ghz-en, bár én nem skalpoltam, mert nekem elég az 1,12V hozzá...
-
hszilard666
veterán
válasz
stargazerhu
üzenetére
Nekem mindegy a hőmérséklet pár hónap mulva valszeg behúzok egy 3930x et azt aztán megpróbálom 5ghz re kuhúzni feltéve ha addig beletanulok a "szakmába"

-
stargazerhu
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Nem megy az olyan könnyen
Ha jól rémlik, akkor a realtemp a 3770K-ra 105 fokot ad meg alapból limit hőmérsékletnek...De ha a procinak melege van úgy is "szól"! 
-
hszilard666
veterán
válasz
stargazerhu
üzenetére
Baszki ma szerváltam be a hűtőt hazaértem bedobtam push pull ba és nézem hogy +100 fok Wut? Egy nap alatt kinyírnám a procit elvégeznék egy harakirit kenőkéssel... /: ON Köszönöm a segítséget holnap reggel frissen elkezdem bűvölni a biost...

-
stargazerhu
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Az elég sok, ha megnézed mások print screenjét...emészthetőbb a kép, mint így a száraz adatok!
Itt kb abban kezdünk megegyezni, hogy 1,3 fölé nem jó már menni 
-
hszilard666
veterán
válasz
stargazerhu
üzenetére
1.395 V full loadon
-
bombibmw
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Nem maradhat.
Ez nagyon sok.
Ezt egy fórumtársnak írtam privátban,kiidulási alapnak jó lehet:
"Szóval,Advanced Modban-Ai Tweaker:Ai OC tuner-t manual-ra állítsd!
-Aztán Turbo Ratio-t Manual-ra.
-Ezután ratio synchronizing control-t enabled-re,alatta belövöd az órajeleket mindegyik magnak,de csak a felsőn állítva,mivel szinkronban állítja.(42=4200MHz)
-Alatta Pll Overvoltage csak akkor kell,ha már magasabb órajelen vagy,pl.4,5-től fölfele.
-Memory frecvency-t arra,amilyen a ramod órajele
-tuningnál az EPU-t ki kell mindig kapcsolni!
-Digi VRM beállítások:-LLC(load line calibration),annál magasabban legyen,minél nagyobb a tuningod,de ezeket ki kell tapasztalni,mert ugye nincsen két egyforma proci.
Nálam a 4,2-höz HIGH,4,4-hez egyel alatta,4,5-4,6-hoz már Ultra high kell.
-Power duty control extreme-en,ha magas a tuning(4,5 és felette).
-Visszalépve az Ai Tweaker-be: CPU Voltage-t offsetre állítsd,4-5-ig nekem "-" van,a felett már "+" kell.
Ezzel kell majd játszanod,hogy kitapasztald,mennyit kell állítanod ahhoz,hogy stabil legyen a procid.
-Dram voltage mindig olyan értéken legyen,amilyen feszen a ramod megy!
-VCCSA:ne legyen auto-n ez sem,állíts be neki 0,925-öt!
-PLL voltage: itt 1,8 az alap,de le is viheted,valamennyire befolyásolja a melegedést és a stabilitást,instabilitás esetén ezzel is játszhatsz előbb,mint az offset-tel.
-PCH-t fixáld le 1,05-ön!
Offsetben nekem így kell az értékeket beállítanom(irányadó):4,2-höz -150,4,4-hez -50,4,5-höz -20,4,6-hoz már +20.
Kis segítség,csak hogy lásd,mikre gondolok: [link]
Ha valamit nem tudsz,kérdezz nyugodtan tőlem is,vagy a topicban!
Jah és nehogy elfelejtsd majd elmenteni profilba a beállításodat a biosban!" -
joshua7
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Azt ne hagyd auto-n! Jó eséllyel agyonfeszeli a procit, azért látod a 100+ fokot.
-
stargazerhu
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Akkor vmi programmal nézd meg!
pl CPU-Z
Más programmal meg nézd a hőmérsékletet, csinálj printscreent, rakd ide fel, és akkor nálam okosabbak, fognak tanácsokat adni, meg olyanok, akiknek ugyan ilyen procija van
Elvileg a procik termálisan (de szép szó) nem hagyják magukat olyan könnyen tönkretenni
Inkább megállnak... -
hszilard666
veterán
válasz
stargazerhu
üzenetére
A feszt nem tudom mert a bios magának csinálta, és corsair h60
-
stargazerhu
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Milyen feszen? És mivel hűtöd?
(#20832) bombibmw Nem is kell, tuti kihajtja, de gondolom néha jó megnézni, hogy mi is a felső határ, nem?

-
bombibmw
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
90 fölött azért már lődd le!
Főleg Prime-nál,mivel az egy AVX-es Linx-nél kb 115 lenne,ha nem kapcsol ki a gép.
Tuningnál egyébként sem szokták auto-n hagyni az értékeket.
Vagy a hűtő nem bír el vele(H60?),vagy rosszul van fent,vagy a feszültség enyhén sok a belőtt órajelhez. -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Gáz ha egy 3570k 4.5 ghz en prime 95 el felmegy 100-105 fokra? Fagyást nem kapok de azért kicsit soknak tűnik... Tuningot most próbáltam először a biosban mondtam neki 4.5 öt és a többit belőtte magának.
A választ előre is köszönöm!
-
bombibmw
veterán
válasz
stargazerhu
üzenetére
Én már ennél feljebb nem igazán akarok menni.
Ennek az órajelnek szépen ki kell hajtania a két 760-at mindenhol. -
stargazerhu
aktív tag
De az övé ktlan!

(#20820) bombibmw Tudod, könnyű más nemiszervével a csalánt verni...ahány ház annyi szokás, de mivel neked jó hűtésed van, biztos tovább elmehetsz. Viszont ahol maga a hő keletkezik ott a nagyobb feszen így is úgy is nagyobb lesz a hő, nálad csak az változik, hogy a hőmérsékleted gyorsabban csökken a kiindulási értékről....de lehet azon a ponton már károsodást okoz, ha mondjuk 1,5-töt kapna mégha te látszólag le is tudnád hűteni....
-
aya
addikt
coretemp szerint is 100x40
vid 1,2760v -
aya
addikt
Sziasztok, beléptem a klubba egy i5 3570non k társaságában.
Lap msi z77a-g43
Mi a trükk abban hogy 38x szorzos a proci és 42-ig engedi állitani?
Ezek nem fix szorzosak? -
*Tata*
senior tag
válasz
stargazerhu
üzenetére
Persze.

Na meg szegény gépében naponta változnak a hardverek, nem csoda hogy így szét van.

-
stargazerhu
aktív tag
válasz
bombibmw
üzenetére
Én 24/7nél úgy csinálnám, hogy megnézném min megy még értelmes feszen...tehát mint mondjuk nálad 4,6 és 1,32 ilyen hőfokon tök jó, és abból visszalépnék, mint ahogy te is tetted. azt a 0,1GHz-et nem érzed meg, viszont nagyban meghosszabbítod a proci életét főleg 24/7ben....Aztán gondolom max 2 év múlva eladod

Én ezeknél 1,35-t olvastam, hogy afölé ne menjen az ember. Viszont a folyamatos működés azért más, mint hogy este hazamész azt használod pár órát...Akkor biztos elmehetnél 4,8GHz-re 1,35V-on

(#20819) *Tata* Az lehet csak mérési hiba is, nem?

-
bombibmw
veterán
Félreértesz.

Tuningolok már egy ideje és igazából nem is mennék 1,3V fölé 24/7-re magamtól.
Ezért kértem volna ki más véleményét is,mert mindent hallottam már.
Volt az is,hogy ha le tudja az ember hűteni,maradhat.
Meg volt az is,hogy 1,3V fölé ne menjen az ember.
Meg volt az is,hogy nyugodtan mehetsz az egekig nem számít,a proci csak évek múlva fog degradálódni.
Igazából 4,4-en elvan vígan 1,2V körül,csak gondoltam ha nem árt,miért ne?
Az első képen és az adatlapomon lévő konfig a mostani,az 560Ti az akkori konfigban volt.

(#20819) *Tata* : Nem,mintha sokat számítana,de bios-ban úgy van.Viszont Winen belül már 99,8.
Nem tudom,mit kéne átállítsak,hogy pont 100 legyen.(#20821) stargazerhu: Na erről írok!Te meg 1,35-öt írsz.

-
bombibmw
veterán
Igen,azért írtam a kép alá,hogy esélyt sem látok rá.
Vagy én nem tudok még valamit a tuningról és enyém a világ legjobb procija,csak nem tudom belőle kihozni.
H100i-vel hűtöm,de ugyanazt produkálja,mint egy DRPro 2,vagy D14,semmi extra.
Kupaktalanítva van,igen.
Nekem egy 20-22 fokkal lenne melegebb,ha nem csináltam volna meg.
A víz a 32-33 fokos szobában ezt produkálta.
Azért más kicsit,mint a H100i
:
-
uRSul
tag
válasz
stargazerhu
üzenetére
Kicsit nehezen szánom magam rá a kupaktalanításra, de jó lenne egy ilyen alá ha mégis nekilátok egyszer!

-
R3laX
addikt
válasz
stargazerhu
üzenetére
Aha, mert van olyan videó is, amin visszaragasztja a gyerek.
-
R3laX
addikt
Vissza is ragasztjátok utána a kupakot?
-
Elixión
tag
válasz
stargazerhu
üzenetére
és a pasztát speciál " a processzorom" oem dobozával szogtam kenegetni
amm van isopropyl alcoholom azzal szoktam pucolgatni vagy, tiszta benzinnel
lakkbenzin. -
stargazerhu
aktív tag
válasz
Elixión
üzenetére
"haly" tanácsát követtem, kevés acetonmentes körömlakk lemosó és én speciel egy simkártya műanyag lappal...de lehet bankkártya, lejárt személyi...nem a papír alapú!

A kupaknál meg használtam fogpiszkálót és a vágáshoz használt borotva pengét is...meg bátran körömlakk lemosót.
Az kevés hogy éles...szerintem fontos, hogy vékony is legyen....ezért jó a penge, mert egyen vastagságú...akarom mondani vékonyságú...
Én sem úgy terveztem, hogy ma csinálok mondjuk egy 80 ezres kárt
És szerencsére nem is csináltam. 
-
haly
őstag
válasz
stargazerhu
üzenetére
Majd ha liquid ultrád lesz már a procin, akkor sokkal kevesebbet tegyél a magra belőle. Annak amennyit ráraktál a fele is bőven elég a magra. Annyi kell neki, hogy az utolsó simításoknál, egyengetéseknél, már jöjjön le a paszta, de mégse.
Furán hangzik, de ha kenegeted majd az új pasztával látni fogod miről beszélek. A másik dolog, ami jellemező arra a cuccra, hogy kicsi gombócokká áll össze. Ha már nincs pici gombóc, akkor jó.
Ezt ugyancsak látni/érteni fogod, mikor már kenegeted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

em történt semmi
.
Azért írtam a beállításokat,mert sokan azt sem tudják mit állítanak a BIOS-ban,Többet ártanak,mint gondolnák a feszelgetéssel.
Ez lett a vége mindent úgy csináltam ahogy írtad