Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Olvastam itt, hogy egy I7 3770-nél a turbót 41-ig lehet állítani, (4,1Ghz) ez ok, mert próbából manuálisan beállítottam 42.-őt, amit a cpu-z ki is ír, de visszaáll teljes terhelésen 4,1Ghz-re. Utána már 41x-t ír ki. A kérdésem, akkor valakinek, hogy mehet Pl 4,4Ghz-en is? (nem vagyok egy nagy tuning majer, csak kíváncsi)
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Belépnék én is a klubba egy I7 3770-el. Kb két hete van összerakva az új gép. Nagyon furcsa még a régi után. Bár azt nem értem, hogy az adatlapomon lévő konfiggal néhány játékban most is elő elő jön néha egy egy akadás
Tudom, a GTA IV nem mérvadó, de a Mafia II-be is!
Itt feltettem a Bios képeim, szerintetek?
Semmi tuning, egyedül a ram van XMP-n. Hátha van valakinek valami ötlete
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Belinkelem a P8Z77-es topikba írt hsz-em, remélem nem zavar senkit, és esetleg többen olvassák!
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
CPU vásárlás előtt vagyok, azaz inkább platform váltás lesz.
3570k és 3770 között agyalok. Kéz alól kb 8eFt a különbség. Z77-es lapba lenne, 8Gb vengeance 1600Mhz-es, GTX660. Kis játék, sok net, filmek stb. Most lenne rá keret, hogy összerakjam, pár évig nem nagyon váltanám le, max a VGA-t. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest