Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen processzort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
szerintem nincs kukorica,, szag, vagy sokkal enyhébb, max . az izzítás alatt, de amikor már szívod, akkor nincs.. ez tejesen biztos.. és ahogy írtam, maga a töltet sem olyan büdös(mint a heets), hisz mindkét vége zárt .. kicsit másabb az egész ,,íze,, lágyabb, de nem gyengébb, megszokás kb. egy hét, de utána a heets büdösnek tűnik ..
-
stemplar07
őstag
nem kell hűteni, ki van találva:nem melegebb, mint a sima heets, könnyebb szívni, több a dohánypára, jobb az íze, nem büdös (még az elszívott töltet sem ), nem kell tisztítani, de a puding próbája az ......hogy kipróbálod valakiét, én is így kezdtem, aztán irány SLO..
november eleje óta használok két duót.. -
stemplar07
őstag
válasz
hallerlaller #3078 üzenetére
nagyobb az egész készülék , kb 3mm-el , (az aksi is nagyobb kapacitású, valszínű h az indukciós tőbbet eszik, tehát a régi tok sem lesz jó :-) ..)de valóban a simát érdemes venni, nov óta használok kettőt..
-
stemplar07
őstag
válasz
viralmind #3056 üzenetére
,,..Terea május 15-tol kapható itthon, Iluma készülékek hazai megjelenése június 5. Terea ízek ugyanazok lesznek mint a heetsek, kivéve a yugen, és az apricity, azok megszűnnek. Az icos club tagok az első 3 napban kedvezményesen vásárolhatják meg az új készülékeket.
Valószínűleg azért lesz kapható előbb a Terea mint a készülék, mert már sok embernek van külföldről, és biztosítani akarják a hozzáférést..,, egy dohányboltos szerint -
stemplar07
őstag
Sajnos bármilyen glo/id/régi iqos ... a közelébe sem ér az Iluma/Terrea-hoz... sem ízben, illatban, gőz mennyiségben, megmaradó szagban, kátrány, kezelés, 0 tisztítási igény, stb.- ben .. inkább 3 havonta irány SLO.. nem értem a PM-et, hogy CH/SLO kivételével miért nem lehet kapni máshol sehol (talán..japánban..)
-
stemplar07
őstag
válasz
ronin79 #2814 üzenetére
hát igen a PM megint tarolni fog ezzel a cuccal , letesztelték Svájcban/Japánban egy év alatt .... tapasztalatok megvannak ... érdekes, hogy bár a Heets-ben a Silver volt a kedvencem, itt a Bronze lett a favorit, szenzációs ízhatás.. Kicsit reklamáltam a párkányi Bilában, mert nem volt ott az Iqos-os képviselő, de a kódot (MGM-xOyvd5Wn) nagy nehezen egy új regisztrációval elfogadták, és kedvezményesen tudtam megvenni az Iluma( duót) t .. van Lil-em, vacak aksi, égett íz, még a Duóval elvoltam, de ez az Iluma/Terea egész más termék ...
ps: a lil-ben is volt magyar használati, de mégsem hozták be... fura kereskedelem politikájuk van itthon a multiknak.. erről tudnék mesélni .. -
stemplar07
őstag
MGM-xOyvd5Wn
( Szlovákia) új Iqos Iluma vásárlásnál a fenti ,,ajánló,, kód működik, egy 70 €-s Iluma Duo esetén + 3 doboz ingyen Terea, 55€ .. ( a Prime/One-ra is van hasonló engedmény , a Prime és a duó szinte ugyanaz, csak a töltőtok szebb a prime esetén ) -
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
válasz
ronin79 #2759 üzenetére
valóban nagy különbség van a Duo és a Iluma rendszer között, sokkal jobb íz, könnyebb szívni, kevesebb ,égéstermék,,simább, nem karcos (lehet emiatt van akinek nem fog tetszeni,gyengébbnek tűnik,..de valójában nem.. nekem tetszik..) a fémlapot áttenni nem nagy dolog, de azért bevallom, kevesebb füst jön ilyenkor egy kicsit mint a ,,gyári terea-ból, de ha elfogy, a célnak megfelel így a Heets is, a Szlovákoknál sajnos nincs silver, de a Heets-ből sem..
-
stemplar07
őstag
[link] ezzel a módszerrel szinte hibátlan a Duo3, azaz egy kicsit összecsípve/viszahajtva a Heets, ezek után sem a lambda, sem LiL -nél sincs lényeges különbség..több gőz stb..
-
stemplar07
őstag
válasz
bghistvan #2284 üzenetére
IQOS lil solid 2.0 .. pont ezekért és még több dolog miatt cseréltem le rá a duot .. ( több gőz, nulla macera a tisztítással, egy töltéssel 25 db, nem hagyom el a hevítőt, langyos a gőz és nem forró ..stb stb ) mondjuk ezt is érdemes naponta 1x vagy 20 db után alkoholos fültisztítóval kitörölni és a hevítő rudat is .. egy hátránya van a sok előny mellett, hogy 0,5 perccel rövidebb ideig hevít ..
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
válasz
ratcache #2236 üzenetére
Megjött a lil 2.0 , tesztelgetem,.. kb 0,5/1 p el rövidebb ideig megy, első blikkre nagyobb/több a füstje, mint a Duonak.. viszont mivel a hevítő rúd van penge helyett, sztem az ízek is változnak kissé... és talán jobban ,,égeti,, a dohányt szerintem( talán ezért is van több ,,füst) .. na majd kiderül, egynek jó lesz.. ja és magyar user manual is van benne, tehát hamarosan érkezik ide is ..
-
stemplar07
őstag
[link] IQOS: lil HYBRID ... beindult az 5letelés
heets+vape ízek .. ráindult a PMI az új vonalra.. A lil Hybrid 2.0 ára 999 hrivnya 11 ezer Ft kb ..
-
stemplar07
őstag
válasz
ratcache #2219 üzenetére
Amúgy az 1.0 Lil hez képest illetve több a hevítési időtertem ? a 3.0 Iqos-hoz képest hasonló
?--
,,Another interesting feature is that in the new generation the device has changed the heating technology. And if the first lil Solid heated tobacco in sticks using resistive heating technology, then in the new version they used induction heating technology with a needle. This means that there is a metal winding inside the heating needle, which generates an electromagnetic field under the influence of current. And the electromagnetic waves, in turn, heat the surface of the needle. Conceptually, in terms of user experience, nothing has changed. But still, thanks to this technology, the tobacco in the stick heats up more evenly along its entire length...,, azaz ha igaz fél hybrid, új verzióban indukciós fűtési technológiát alkalmaztak tűvel.. ( talán az új IQOS ILUMA egy változata.. tudom ott a fűtőszál a heets ben van ) [link] -
stemplar07
őstag
[link]
a fenti Iqos vs. normál cigi összehasonlítás hiteles lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest