Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Köszi a kifejtős választ, próbáltam az iqos oldalán nézelődni, de mindent csak regisztrációval lehet...
A dohányboltban mondott valami másik készület az eladó ami szerinte azért jobb mert az iqos-ban eltörik valami penge amit ő ajánlott az meg szerinte olyan mint a szivargyújtó hogy valami spirál van amit melegít, de nem tudom, hogy ez pl jó e a heets-hez?
Nem vagyok nagy dohányos, pl decemebr óta nem dohányoztam csak néha jól esne, de a sima dohányt már nem szeretem pattintos cigik kifutottak, és most már a mentolos is ezért gondoltam erre az új cigire mert ennél még kapni ízesítettet.
Most meg próbálok infót gyűjteni mennyire éri meg 20 ezret kiadni egy ilyen elektromos cuccra, reméltem hogy olcsóbb bele a dohány mint a rendes cigi -
-
Esetleg kérdezd meg a boltost milyen gyorsan pörög az áru.
Otthon (szabin voltam) én is belefutottam 1-2 ilyen dobozba,nem most volt.
Én arra tippeltem,hogy vmi beragadt áru volt,másik boltra váltottam,és utána nem volt gond.
Viszont azóta egyre jobban terjed és lehet már abban a boltban sincs ilyen gond.
Csatlakozom azokhoz akik azt mondják a külföldi "minőségibb".
-
atthany
aktív tag
Pár hónapja sokan állították fb oldalon, h a külföldi heets jobb minőségű, persze jó páran köztük én is valltig azt mondtam, h ez csak amolyan összeesküvés elmélet lehet!
Kb fél év után vettem először hazai heets-et, ha jobban megvizsgáljuk, akkor mind a doboz kidolgozottsaga (kinti doboz jóval igényesebb, másik piacra keszul) mind a heets minősége teljesen mas, mintha tényleg a sz@rt kapnánk idehaza... -
törölt tag
Előfordult nálam is, bár az elmúlt 1-2 hónapban talán ha egy olyat találtam ami nem volt jó. Nyilván előfordult előtte ilyen olyan probléma, a nulla füstöstől a nem megy bele körig, aztán akkor lettem nagyon mérges, amikor látszólag minden rendben volt, de iszonyat nehezen volt szívható, de annyira, hogy a végén a filter konkrétan be volt horpadva. Felhívtam őket, bekérték a doboz sorszámát alul a fekete kis téglalapból, és azt mondták utánanéznek. Amióta a bronz megy azóta igazából tényleg nagyon nagyon szórványosan találkoztam ilyenekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest