Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Everest / AIDA64 topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz
stemplar07 #3215 üzenetére
ok, köszi.
-
ronin79
addikt
válasz
stemplar07 #3193 üzenetére
Nem a Russet?
-
tothbe
addikt
válasz
stemplar07 #3136 üzenetére
Kátrány az nem annyira lehet, mivel nincs égés. De sztm értem mire gondolsz.
Amúgy az ízre reagálva valóban a régihez képest kicsit visszafogottabbak az ízek. De ez nekem kifejezetten bejön a mentolos és egyéb ízesített verzióknál. És cserébe végig hozza ugyanazt. A réginél a közepétől már csak a dohányíz maradt soknál. -
atthany
aktív tag
válasz
stemplar07 #3134 üzenetére
én felváltva használom mindkettőt, néhány steril Iluma után szükség van egy kis büdire is
-
wzol
tag
válasz
stemplar07 #3130 üzenetére
Köszi a választ, szóval még az a kukoricás szag sincsen?
-
nylontacsko
senior tag
válasz
stemplar07 #3130 üzenetére
Melegebbnek valóban nem melegebb. Sem a töltet, sem a készülék.
Valóban nem büdös.
Valóban nem kell tisztítani, hiszen "nincs mit".
Az, hogy az íze jobb, az ízlés kérdése. Kipróbáltam 4 Teret-t a megszokott Silver mellett.
A citromsárga pl. sokkal aktívabb íz a Hetes esetében (hangsúlyozom, hogy ez csak az én észrevételem)
Összességében is jobb a "dohányzás feeling".
Szóval mindenkit csak bátorítok.... -
hallerlaller
addikt
válasz
stemplar07 #3079 üzenetére
Azt meg tudod mondani az előlap kompatibilis a 3.0 duo-val?
-
válasz
stemplar07 #3061 üzenetére
köszi! akkor nem igazán érzem létjogosultságát a többinek a one-on kívül
(legalábbis a saját szempontjaim alapján).
még egy dolgot találtam közben néhány tesztben, hogy a one gombnyomásra kezd hevíteni, a többi magától ha behelyezed a töltetet... nem nagy érvágás. viszont az árakra kíváncsi leszek, nem tűnik nagyon versenyképesnek de inkább legyen pozitív meglepetés belőle
ja meg valami mozgásérzékelős/gesztusverzérlős töltöttség kijelzés van rajta... -
Iramirez
aktív tag
válasz
stemplar07 #3057 üzenetére
Plussz a heets et is szivják már mindennel....
-
viralmind
aktív tag
válasz
stemplar07 #3057 üzenetére
"melyik készülék jön június elején?" erre irtam hogy az iluma, a toltetek pedig majus 15.Gyorsan irtam ezert lehetett felreertheto
-
ronin79
addikt
válasz
stemplar07 #2815 üzenetére
Pont ma hozattam 2 karton Bronze-t meg egy Wilowt
Heets-ből ezek annyira nem jöttek be, Siennaval kezdtem majd Silver és utoljára Russet ment, viszont most Tereabol a Bronze ízlik a legjobban.
Kódom nekem sem működött amikor a One-t vettem, de szlovák iqos csoportban találtam újat így meg lett a 20% kedvezmény. Prime-ra még volt cserekód, 119 € helyett 84 volt.
Egy hiba jött elő Iluma és Prime verziókon, h nem működik a rezgés a végén a pennél. 3duo-nál rezgéssel jelezte amikor még volt hátra 30 másodperc vagy 2-3 slukk, aztán megint rezgés amikor kikapcsol a hevítés. Iluman ez nem működik, hiába kapcsolom be az alkalmazásban, csak a figyelmeztető rezgés működik h lassan elszívtad de amikor kikapcsol már nincs rezgés. Többi gesztusvezérlés (dupla kopp, megdöntés) működik. -
ronin79
addikt
válasz
stemplar07 #2813 üzenetére
Nem hivatalos infó alapján februártól lesz elérhető Mo-n is.
Külföldön 3 duo már csak elvétve kapható ha van még valahol raktáron, kiegészítők (cap, tok, stb.) már még online sem rendelhető.
Iluma / Terra vs. Heets / 3Duo,Lil meg említeni is fölöslegesAki már próbálta tudja miről van szó.
-
ronin79
addikt
válasz
stemplar07 #2783 üzenetére
Heets-et próbálni ilumaban csak teszt jelleggel, hiába maradt majdnem két karton Heets-em itthon, veszem inkább a Tereat és érdekes módon azok az ízek jönnek be, amik korábban Heets-ből annyira nem.
Kíváncsiságból kipróbáltam egy hét használat után mennyi kosz lesz ilumaban ha már nem igényel tisztítást, duonal elment két pálcika is és picit másképp festett
-
Belba
őstag
válasz
stemplar07 #2251 üzenetére
Én is kérem szépen, ha elküldenéd a magyar nyelvű használatit!...
Léci, léci, léci!!!...
(Jelenleg szlovén nyelvű van, amiből egy kukkot sem értek.) -
hufika
újonc
válasz
Szia!ha szépen megkérlek,el tudnád küldeni nekem az egész használati utasítást magyarul?(akár befényképezve?)
-
bghistvan
senior tag
válasz
stemplar07 #2367 üzenetére
Kipróbáltam, valóban hatékony, viszont egy másik trükköt vetettem be
A képen látható módon a töltetet összenyomtam 4 ujjal (hüvelyk és mutató ujjaimmal) kockára, ez kb 3 másodperc és úgy is marad.... így húztam/toltam rá a hevítőpengére, és ég és föld, elejétől végéig tartós gőzpára és az aromája is sokkal intenzívebb!Majd referáljatok róla😀
-
bghistvan
senior tag
válasz
Köszi, ezt kipróbálom😉
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
Okos megoldás, thx!
-
Belba
őstag
válasz
Szia Stemplar07!
Mi egy hete vettünk ilyen IQOS LIL SOLID 2.0 készülékeket a családban...
Az eladó külföldről hozta be MO-ra, sajnos nincs hozzá magyar használati, még csak angol sincs, csak szlovén nyelvű.
Látom neked megvan a magyar nyelvű, hogy lehet hozzájutni?
Tudnál segíteni?... -
norynella
friss újonc
válasz
stemplar07 #2252 üzenetére
Szia! Honnan rendeled?
-
Bene30
friss újonc
válasz
Szia!A teljes útmutatót el tudnád küldeni?
-
válasz
örülök, hogy bevált
-
zoltan6
addikt
válasz
csak ne lenne ilyen böszme nagy,meg nem 5 perc lenne a dohányzási ideje,hanem 6 mint az iqosnak
-
válasz
stemplar07 #2248 üzenetére
valóban, most hogy mondod, ízben/aromában picit mintha más lett volna elsőre, de el is felejtettem mert kb. 1 nap alatt megszoktam illetve ezt is pozitívumként éltem meg... nem baj ha karcos, jobban érezni ahogy tódul a tüdőbe
mondjuk ilyen íz változást éreztem Duo cserénél is, biztos számít, mennyire van már átitatva, "pácolódva" az eszköz.
a magyar leírás jó hír, pár hete feleségeménél még az angolnak is örültem, az enyém még csak bolgárul volt... -
jUUh
addikt
válasz
stemplar07 #2246 üzenetére
Mondjuk (lehet teljes bullshit amit mondok) ott nem lehet, hogy az EU-s szabályok hiánya miatt könnyebb kiadni ilyesmiket?
-
eboostr
aktív tag
válasz
stemplar07 #2239 üzenetére
Ó ne már, nem szeretem az ilyen duci hevitőket
-
válasz
stemplar07 #2234 üzenetére
5:45 vs 5.00 a Duo javára, 2. rezgéstől azaz felfűtéstől teljes leállásig. ha Heets van benne ritka, hogy eljut eddig, szóval ez nálam nem akkora hátrány.
mondanám, hogy használd egészséggel, dehát... -
válasz
stemplar07 #2229 üzenetére
1.0 nekem nem volt, duo 3-hoz képest érzetre valamivel rövidebb a 2.0 hevítési ideje, de érzékcsalódás is lehet, mert gyakrabban is lehet érdemben beleszívni.
este teszek egy próbát stopperrel a két eszközzel -
animatrix11
őstag
válasz
stemplar07 #48 üzenetére
Teljesen hiteles, láttam videót heets - cigi - ecigi összehasonlítást, hasonló eredménnyel
Viszont találtam egy cikket amiben azt tárgyalják, hogy ez a módszerrel több nikotin megy a szervezetbe, mint ha sima cigit szívnánk, szóval nem tudom mi igaz, az e-cigiről is megoszlanak a vélemények, nyilván erről is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OTP Bank topic
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest