- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Mi is annak a programnak a neve, ami library-ból kever be számokat véletlenszerûen és kérdéseket tesz fel az alapján?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Most lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek de azért megkérdem.......
Szóval, azt olvastam az imént valahol, hogy állítólag nem tudnék itunes store-ból vásárolni se progikat, se zenét, semmit mert nem Amerikában kiállított kártyám van (illetve lesz).
Ez most tényleg igaz?
Mert speciel most pont rászántam magam, hogy megvásároljak onnét egy progit (csak még a bankkártyámat kell megvárnom, hogy elkészüljön), erre olvasom ezt
Egyébként dombornyomott kártya lenne, tehát elvileg a világon mindenhol el kéne , hogy fogadják.
-
verser233
senior tag
válasz
kopekicsigo #1797 üzenetére
Egy db ingyenes app/játéknak mindenképp lennie kell a touchodon amit itunes-ból töltöttél le.
Tehát:
1. tölts le itunes-ból egy ingyenes progit vagy játékot
2. töltsd rá a touchra, indítsd el.
3. itunes-szal olvastasd be a feltört progikat, rakt a touch-ra és tadammmm , kész!Mod: Na az utolsó hsz-edig nem jutottam el, örülök, hogy megoldódott!
-
-
-
verser233
senior tag
thingol, megoldódott az ékezetes problémám (csak most az oldalad nekem valamiért nem jön be, ezért írtam ide)
-
verser233
senior tag
kérlek alássan ez meg van oldva. Itunes beállításaiban kell babrálni. Ja és nem szinkronizálni, hanem egyszerűen csak behúzod a zenét az itunesba, bal oldalra ahol kiírja a touchodat.
Persze azt még mindig nem lehet megoldani, hogy mondjuk a touchod tartalmát rakd fel az itunes-ra. Amit én az előbb írtam arra jó, hogy mondjuk otthon van itunes, onnan felpakolsz rá zenét a touchra, meg mondjuk melóhelyeden is kapsz havertól zenét, és a melóhelyeden lévő itunes-szal azt is felrakod a touchra anélkül, hogy az otthoni anyagod törlődne a tacsiról
-
verser233
senior tag
hmm. Ehhez a hangzás témához hozzászólnék. Tehát,nekem ez az első Ipodom, azelőtt csak olvastam róla fórumokban hogy ilyen jó a nano meg olyan jó, hű meg há....... én speciel nem dobtam hátast a hangzásától a Touchnak sajnos! Sőt az EQ-k nálam egyenesen használhatatlanok, sok számnál meg még kis hangerőn is betorzít az egész és nem punkot meg heavy metalt hallgatok! Sok fülessel kipróbáltam, olyan mint halottnak a csók. Én többet vártam volna tőle. Mondjuk elsősorban nem zenére vettem, hanem a wifi miatt, de olykor zavaró mikor betorzít, az EQ-k meg egyenes borzasztóak, sosem használom. De ez csak az én véleményem, mivel szóba került, így leírtam.......
-
verser233
senior tag
válasz
manutdzoli #193 üzenetére
Nekem feltört 1.1.3-as van rajta és semmi gondom nincs vele. Bár pár program még nem kompatibilis vele
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Ipod Touch tulajoktól kérdezném, hogy ők is találkoztak-e már a következő jelenséggel:
wifizés közben, zene bekapcs, weboldalak nézegetése közben 1-2 perc után zene egyszercsak leáll, a play ikonka eltűnik a felső sorból. Music-ba be és elfelejtette még azt is, hogy melyik számnál lépett ki. Ez kb még úgy 3x-4x megismétlődik, majd onnantól kezdve bármennyit wifizek már nem szakad meg a zene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest