Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
gabe8719 #13592 üzenetére
6.1hez SHSH-t már nem tudsz menteni, mert mindig csak a legújabbat írja alá Apple. i4nél újabb eszközökön már SHSH sem működik.
iToolsal le tudod menteni másik gépre az MP3akat. Mappákat is tudsz létrehozni, így akár pendriveként is tudod használni touchot.
Szabad RAM nálam 4-20 mega közt mozog. Nagyon megbántam, hogy frissítettem 5.1.1ről. Anno emlékeim szerint 80 MB alá nem nagyon ment. -
pcnet
addikt
válasz
gabe8719 #13587 üzenetére
Nekem fentvan, nem lassabb mint 6.1. (Nálam már az is érezhetően lassabb volt mint 5.1.1) Jailbreakben nem vagyok otthon, de iPhonenál 6.1.3ra tethered jailbreak van, gondolom akkor touchra is.
Szembetűnő javítást nem vettem észre, elvileg lockscreen bugot javították. Szerintem csak főverzió váltáskor lassulhat, mert alverziók csak hibajavításokat, optimalizációkat tartalmaznak.
-
dani3l
őstag
válasz
gabe8719 #13484 üzenetére
"Emellett korrektül tartja az árát.." - Hmm, haverom is mindig ezt szajkozta az iPhonera.. Egyszer elmagyarazhatna valaki, hogy ez mit is jelent, mert gondlom nem azt, hogy a februarban 80k-ert megvett Touchom 2-3 honapra ra nagyjabol a felet erte, mostmeg mar jo ha 35-öt kapnek erte..
"..natív oprendszer.." - azmi?
De egyebkent egyetertek, en sem bantam meg a külön telo + ipod parositast, sokkal jobb mint ha minden egyben lenne.
Ettöl függetlenül szerintem a kerdesnek nem sok ertelme van, lehetett volna kb az is, hogy kolbasz vagy fogkefe (most igy hasraütesre..)?
Attol is függ szerintem, milyen telo melle veszi illetve milyen helyett venne a One x-et. En pl okostelo melle vettem, de mondjuk az elötte levö telefonomhoz (se w910) nem vettem volna meg, akkor inkabb telefont cserelek. Igy viszont van mobilnet is keznel, ha nagyon kell akkor meg tudom osztani, de a zenehallgatas/jatek legalabb nem a telo akksijat szivja le..
Mondjuk eközül a ket keszülek közül en is a Touchot valasztanam, mivel a One X nem annyira jön be, a Touchra viszont csorgatom a nyalam..Amugy en is nagy lendülettel vettem iOS-es kütyüt, hogy az milyen franko, mert "szmuusz" meg nem bugos, aztan bumm.. Miota jött a frissites eleg gyakran megfordult a fejemben, hogy eladjam, csak hat eleg nagyot buknek rajt, meg ujat most nem akarok venni.. De remelem az 5-össel nincs ilyen problema.
-
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13438 üzenetére
Szerintem is elég durvát kaphatott . Sajnos háttérsztorit nem tudok az esetről, csak annyit,hogy egy lányé volt.
Mellesleg a héten sikerült életet lehelnem bele ismét. Fene sem értiValóban nem segített a dzsébé a fagyáson. Van amikor egész nap elmegy fagyás nélkül, de van, amikor hagyom pihenni inkább, mert egy sima lapozástól beakad akár többször egymás után.
Az előlap is eléggé mozog kb 2 mm-es mozgástartományban. Kiesni nem akar ( jól megrázogattam), de azért odafigyelek rá.
Ettől függetlenül 4k-ért vétek lett volna otthagyni még így is -
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13429 üzenetére
Akkor a készülékben van a hiba. Megtaláltam a füles dobozát és rajta van a Made for iPod logó.
Bárcsak ez lenne a legkisebb gond veleAmilyen jól működött első nap, most legalább annyira akarom földhöz vágni
Már géphez sem tudom csatlakoztatni, mert folyton kifehéredik a kijelzője olyankor. Valamint a fagyás is egészen új méreteket öltött. Enyhén szólva használhatatlan. Restore megvolt, semmi sem változott.
Ráadásul sem 4.3-at, sem JB-t nem lehet rárakni, ahogy olvastam.... Még bíbelődök vele egy kicsit hátha megjavul, de utána elpasszolom valakinek vagy szétszedem. Kár érte, elég szerethető kütyü -
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13426 üzenetére
Köszi a választ ! Már itt is van nálam a kicsike. Nagyon szuper. Nem akarom elkiabálni magam, de még egyszer sem fagyott mióta nálam van (kopkopkop). Most fogom frissíteni iTunes-szal. A dühös madarakat pedig szépen viszi, egyedül a robbanásoknál látszik,hogy nem mai hardware van alatta
Ja és az ár : Pofátlan voltam, és sikerült 4ezer forintra lealkudnomEnnyiért hülye lettem volna otthagyni.
Lenne még egy kérdésem : Ha jól tudom az iPodoknak kicsit más a jack aljzat kialakítása, ugye ? Mert kipróbáltam a Sennheiser CX350 II fülesemmel, és csak bizonyos állásnál szólt mindkét oldal, valamint mozgatásra folyamatosan változott a hang. Másik eshetőség,hogy a készülékben a hiba. Hétfőn elvileg kapok egy mikrofonos iPhone fülest. Majd kiderül akkor.
-
-
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13423 üzenetére
Huh, jó,hogy írtad. El is felejtettem,hogy a 3gen 8GB egy újracsomagolt 2gen. A tárhely mérete nem gond. Internetre, játékra, kicsi zenére és még 1-2 apróbb dologra használnám ( hírek, shazam, időjárás...). Talán a felét se tölteném meg a 8GB-nak.
De akkor azt mondod,hogy már játékra is alig használható ? Angry Birds, Where is my water és hasonló programok érdekelnének, az ilyen-olyan FPS és autós játékok nem.
5ezer forintért tudnám elhozni. A repedt kijelző ellenére rendesen működik a kijelző, mindenhol érzékel, és szinte bele sem zavar a láthatóságba.
Ha az alap szoftverrel fagy, akkor a JB nem lehet gyógyír a problémára ? -
pcnet
addikt
válasz
gabe8719 #13413 üzenetére
App Storeban nem elérhető, így gondolom JBhez kötött. McTube-ot szeretném alapértelmezett yt lejátszónak beállítani, plusz iOS 6-ról se túl sok jót hallottam. Maradok 5.1.1-en, így már elgondolkoztam JB-en. Utána olvasok és lehet bele vágok. Szerintetek érdemes? Még nem volt jailbreakel doglom.
-
BlackTiger
tag
válasz
gabe8719 #13400 üzenetére
Az igen!
Én mindig azon rágódom, hogy megérte volna-e annak idején várni és most vásárolni jóval olcsóbban, vagy nem bírtam volna ki nélküle? Nokiámat viszont nem újonnan vettem (igaz, hogy mai szemmel elég drágán) de nála sosem merült fel bennem ez, az mindig úgy maradt meg emlékeimben, hogy jó vételt csináltam.
-
dani3l
őstag
válasz
gabe8719 #13400 üzenetére
Ha valamilyen 5-ös van meg rajt, akkor ne frissitsd, en azt javaslom! 6.0.1 nekem semmi javulast nem hozott, szerintem csak az i5-ös bugokat, meg esetleg a 4/4S-eseket javitottak venne, ahogy a changelogban is irtak..
Amugy grat a Podhoz, tenyleg jo ar erte, föleg ha jo allapotban van!
-
szezso15
addikt
válasz
gabe8719 #13397 üzenetére
Hehe, estét!
Nos, holnap idekerül hozzám. Tudtommal a legutolsó firmware van rajta, mert én frissítettem le még anno, amikor már kinn volt az iOS5. Szóval, leszedem az uccsó firmware-t, Shift+restore, betallóz, felrakja, majd JB. Megfelelő a lista?
Ja, azért így, mert a restore nem oldja meg (úgy tűnik).
-
e30st
tag
válasz
gabe8719 #13383 üzenetére
az történt, hogy az 5. generációs touch csak 32 és 64 gigás. Viszont a 4. generációsat tovább árulják, változatlan áron, annyi különbséggel, hogy az eddig 8 gigás helyett most 16 gigásat adnak, és 64 gigás változat pedig megszűnik. Szóval jelenleg újonnan az appletől csak 16 gigás változatban elérhető a touch 4
hasonló volt az iPhone 4-el, hogy eredetileg csak 16 és 32 gigás változat volt, majd a 4S megjelenése után tovább árulták, de akkor már csak egy 8 gigás változatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest