Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- AI a játékokban és azon túl
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, 2 hete vadászok tokot a 160as Classicomhoz, nincs nagy elvárásom. Oldalra nyiló flippeset szeretnék, találtam többet is ami szóba jöhetne, de azok gyártását vagy beszüntették vagy nincs raktárkészleten és nem is lesz a közeljövőben. Ebay, amazon, dx, aliexpress meg minden mást végig néztem de semmi.
Valaki esetleg tudna valami oldalt ajánlani ahol találhatnék tokokat? Konkrétan ebbe lettem beleszerelmesedve, de nem találtam olyan oldalt ahol meglehetne rendelni.Belkin Leather Folio Case For iPod classic

Fehérbe feketébe is tökéletes lenne.Vagy akár ez is jó lenne:

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest