Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A méreten kívül is kétféle verzióban lesz elérhető a be quiet! RGB-s ventilátora
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maki12
senior tag
válasz
Kis Joe
üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséged, de nagyon elkeserítő a helyzet. Ma sikerült hozzá szereznem egy dokkolót, azzal próbáltam tölteni, illetve rádugni a gépre. Sajnos nagyon lassan tölt, (lehet hogy sehogy) és a gép sem ismeri fel bármit csinálok. Windows 8.1 64-bit et használok, lehet hogy ez a probléma. Van regisztrált apple accom, de ha rádugom akkor megse mozdul se a sajátgépbe, sem az iTunesba. Próbáltam Disk Mod-ban is csatlakoztatni, arra sem reagált. (Igaz, egyszer valamilyen illesztőprogramot telepített.)
-
maki12
senior tag
válasz
Kis Joe
üzenetére
Köszönöm a segítséget!

Még annyi kérdésem lenne, hogy ha google szerint jól sejtem akkor mb029-es modelszámmú classic elég régi lehet.
Szerinted egy komplett külső burkolat csere, (Elől az egész fém előlap, illetve kijelzővédő + hátlap) megérné e? Érdemes-e erre költeni? Ezeknek az aksilya elég problémás ha jól tudom. Azt is kéne cserélni? -
maki12
senior tag
Sziasztok!
Látom már elég rég nem volt itt aktivitás, de azért megpróbálom.
Egyik ismerősöm taxis, és egy kedves holland családot vitt ki a reptérre. (hazautaztak)
De az IPod-jukat ott felejtették a kocsiban. Tudom hogy ez itt tilos, de ha valaki ért hozzá és segítene akkor szeretném szétválasztani a régi accountjával. (A barátom nem tudja mire veló, 60 körüli és nekem adta
)
Ipod CLassic 80GBKöszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Autós topik
- A méreten kívül is kétféle verzióban lesz elérhető a be quiet! RGB-s ventilátora
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerinted egy komplett külső burkolat csere, (Elől az egész fém előlap, illetve kijelzővédő + hátlap) megérné e? Érdemes-e erre költeni? Ezeknek az aksilya elég problémás ha jól tudom. Azt is kéne cserélni?
)