Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
Sziti.peti!
üzenetére
Köszi! meg is próbáltam, de frissítés során dobott egy 3014-es hibát... iTunes-t frissítettem a legújabbra, újrapróbálkoztam, de ugyanaz: 'Ismeretlen hiba lépett fel 3014. Az iPod nem állítható vissza'
Úgy tűnik, sikerült kinyírni az ipodot. Ilyenkor mivan?

-
sasa134
addikt
Sziasztok, évek óta egy 2g iPod Touch -ot használok, ami egy JBL dokkolóban ülve teszi is a dolgát, de írtóra be van lassulva, valahogy újra kéne húzni a software-t. Nem baj ha a tartalom elveszik, majd feldobom újra a zenéket. Mi ennek a legegyszerűbb módja? Köszönöm
-
sasa134
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
szia, köszi a tippet!
-
sasa134
addikt
sziasztok, 3G-s Nano-t keresek egy barátomnak, van vmi tippetek, kinél/hol érdemes venni? új érdekelne...A szokásos netes boltokat végignéztem, nem nagyon találtam, ahol meg volt, ott befagyott áron (50k meg ilyen eszement dolgok)... Jöhet priviben is. köszi a segítséget előre is.
-
sasa134
addikt
sziasztok! boldog tulaja lettem egy 3.gen Nano-nak, de nem teljes a boldogság: sajna a híre már megelőzte, de tényleg kritikán aluli a gyári füles minősége (=kaputelefon szint, szóval az Apple tehet egy szívességet...). Végigolvastam a füles topicot meg ezt is, mégsem sikerült egyértelműen megtalálni az utódott...a 9-10k-s CX300 ára nekem most picit erős, ezért valami kompromisszumos megoldást ha vki javasolna, örömmel venném... Fontos hogy FEHÉR legyen...Ára max 5-6k. MX460? KOSS? köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest