Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Sziasztok!
Kaptam nemrég egy iPod shufflet amire most szeretnék zenét feltenni. Még soha nem volt semmilyen almás termékem, így túl sok tapasztalatom sincs e téren.
Ha jól tudom, ahhoz hogy zenét tudjak rámásolni, először telepíteni kell az iTunes progit. Ez meg is történt, viszont ha szeretnék zenéket betallózni a gépről az iTunesba, akkor a "Média keresése" funkcióval minden létező zenét berak ami a pc-n van.
Mivel az asszony számára szeretnék zenéket rápakolni (és az Ő ízlése teljesen más mint az enyém) így egy külön mappába raktam a számára összeválogatott dalokat. Viszont mivel az iTunes mindent bepakol, így ez a kb 100 szám keveredik az én 10-12000 dalommal amiből nem sok kedvem van egyesével kiválogatni az Ő számait.
Kérdésem, hogy van-e valami lehetőség arra, hogy az iTunesba csak egy adott mappából kerüljön be zene, ne a teljes gépről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest