Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsiguszMaxim

senior tag

Sziasztok! Van egy Ipod Shuffle-m még abból a generációból amelyiken a kütyün vannak a kezelőszervek. Elöjött egy hibajelenség, remélem le tudom rendesen írni.

Elsőre olyan mintha érintkezési hiba lenne mert nagyon halkan lehet hallani valamit, máskor pedig hangosan is csak recsegve. Olykor totál elmegy a hangja a ledek viszont világítanak mintha semmi gond nem lenne. Minden fülhallgatóval ezt játsza. Na most ami érdekes, hogy néha meggondolja magát és akkor jó. Tisztán szól az zene kihúzhatom bedughatom a fülest, rázhatom a kütyüt semmi reakció szépen szól addig míg mondjuk ki nem kapcsolom és leteszem. Másnap aztán megint kezdi. A fordítottja is volt előfordult már. Sz*r volt, letettem másnap elindítottam és működött. Fene se érti és tudom, hogy nem nagy szám lejátszó de én nagyon szeretem mert pont kielégíti az igényeimet, hogy a kedvenceimből rádobok egy jó adagot és csak összevissza játsza őket miközben tekerek vagy a vársoban rohangálok. Szóval megszoktam már nagyon és kár lenne érte.

Új hozzászólás Aktív témák