Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Van egy Ipod Shuffle-m még abból a generációból amelyiken a kütyün vannak a kezelőszervek. Elöjött egy hibajelenség, remélem le tudom rendesen írni.
Elsőre olyan mintha érintkezési hiba lenne mert nagyon halkan lehet hallani valamit, máskor pedig hangosan is csak recsegve. Olykor totál elmegy a hangja a ledek viszont világítanak mintha semmi gond nem lenne. Minden fülhallgatóval ezt játsza. Na most ami érdekes, hogy néha meggondolja magát és akkor jó. Tisztán szól az zene kihúzhatom bedughatom a fülest, rázhatom a kütyüt semmi reakció szépen szól addig míg mondjuk ki nem kapcsolom és leteszem. Másnap aztán megint kezdi. A fordítottja is volt előfordult már. Sz*r volt, letettem másnap elindítottam és működött. Fene se érti és tudom, hogy nem nagy szám lejátszó de én nagyon szeretem mert pont kielégíti az igényeimet, hogy a kedvenceimből rádobok egy jó adagot és csak összevissza játsza őket miközben tekerek vagy a vársoban rohangálok. Szóval megszoktam már nagyon és kár lenne érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ford topik
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Hardcore café
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest