Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
újabb kérdés
: láttatok már olyat, hogy a clickwheel nem reagál, viszont a restart működik? A menü+center gomb mindig működik, nagyon ritkán pár mpercre működésbe tud lépni a clickwheel, aztán újra nme reagál. Kipróbáltam új clickwheelel is, azzal is ugyanez van. Tipp? -
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
oké, nálam a megoldás: hibás volt az lcd. Ha kettőt sípol a zájpodod és fehéren világít, vagy egyáltalán nem, akkor rendedlj egy lsd panelt, és nagy esély van rá, hogy csak ez volt a baj.
-
Polcrendszer
tag
üdv
a 3. generációs nanómnak levettem (lefeszegettem…) a hátlapját clickwheel csere miatt, erre elszállt a kép és azóta kettőket sípol jó hangosan, mikor rányomok a középső gombra…állítólag ez az lcd mögötti panel hiba. Ettől függetlenül nem lehet, hogy hibás lcd kábel okozza? Valami tipp, hogy meglehet-e csinálni? iTunes szépen felismeri, restorolni is lehet, lehet az, hogy hibás lcd miatt csak hibaüzenetet ad a 3.genes ipod nano? (mert hibás lcdtől függetlenül az eslő generációs még hibaüzenet nélkül játszott)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
: láttatok már olyat, hogy a clickwheel nem reagál, viszont a restart működik? A menü+center gomb mindig működik, nagyon ritkán pár mpercre működésbe tud lépni a clickwheel, aztán újra nme reagál. Kipróbáltam új clickwheelel is, azzal is ugyanez van. Tipp?