Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
újabb kérdés
: láttatok már olyat, hogy a clickwheel nem reagál, viszont a restart működik? A menü+center gomb mindig működik, nagyon ritkán pár mpercre működésbe tud lépni a clickwheel, aztán újra nme reagál. Kipróbáltam új clickwheelel is, azzal is ugyanez van. Tipp? -
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
oké, nálam a megoldás: hibás volt az lcd. Ha kettőt sípol a zájpodod és fehéren világít, vagy egyáltalán nem, akkor rendedlj egy lsd panelt, és nagy esély van rá, hogy csak ez volt a baj.
-
Polcrendszer
tag
üdv
a 3. generációs nanómnak levettem (lefeszegettem…) a hátlapját clickwheel csere miatt, erre elszállt a kép és azóta kettőket sípol jó hangosan, mikor rányomok a középső gombra…állítólag ez az lcd mögötti panel hiba. Ettől függetlenül nem lehet, hogy hibás lcd kábel okozza? Valami tipp, hogy meglehet-e csinálni? iTunes szépen felismeri, restorolni is lehet, lehet az, hogy hibás lcd miatt csak hibaüzenetet ad a 3.genes ipod nano? (mert hibás lcdtől függetlenül az eslő generációs még hibaüzenet nélkül játszott)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15,6"FullHD,RYZEN 3(4X3,4Ghz),VEGA VGA,8-16GB RAM,256-512GB SSD,Jó akku,szép állapot
- ASUS Extreme N6600GT Silencer 6600GT 256 MB GDDR3 128 bit Retro VGA
- Sapphire Radeon X1900 CrossFire Edition 512 MB DDR3 256 bit Retro VGA
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: láttatok már olyat, hogy a clickwheel nem reagál, viszont a restart működik? A menü+center gomb mindig működik, nagyon ritkán pár mpercre működésbe tud lépni a clickwheel, aztán újra nme reagál. Kipróbáltam új clickwheelel is, azzal is ugyanez van. Tipp?