Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
újabb kérdés
: láttatok már olyat, hogy a clickwheel nem reagál, viszont a restart működik? A menü+center gomb mindig működik, nagyon ritkán pár mpercre működésbe tud lépni a clickwheel, aztán újra nme reagál. Kipróbáltam új clickwheelel is, azzal is ugyanez van. Tipp? -
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
oké, nálam a megoldás: hibás volt az lcd. Ha kettőt sípol a zájpodod és fehéren világít, vagy egyáltalán nem, akkor rendedlj egy lsd panelt, és nagy esély van rá, hogy csak ez volt a baj.
-
Polcrendszer
tag
üdv
a 3. generációs nanómnak levettem (lefeszegettem…) a hátlapját clickwheel csere miatt, erre elszállt a kép és azóta kettőket sípol jó hangosan, mikor rányomok a középső gombra…állítólag ez az lcd mögötti panel hiba. Ettől függetlenül nem lehet, hogy hibás lcd kábel okozza? Valami tipp, hogy meglehet-e csinálni? iTunes szépen felismeri, restorolni is lehet, lehet az, hogy hibás lcd miatt csak hibaüzenetet ad a 3.genes ipod nano? (mert hibás lcdtől függetlenül az eslő generációs még hibaüzenet nélkül játszott)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: láttatok már olyat, hogy a clickwheel nem reagál, viszont a restart működik? A menü+center gomb mindig működik, nagyon ritkán pár mpercre működésbe tud lépni a clickwheel, aztán újra nme reagál. Kipróbáltam új clickwheelel is, azzal is ugyanez van. Tipp?