Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Blu-ray lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Bocs, azt nem vettem észre
. Amerikába elküldeni gariztatni, tényleg többe kerülne mint egy új. Posta költségre gondoltál már? Amúgy lehet, h lehet javítani, mert ma mindent lehet csak pénz kérdése. De szerintem az se olcsó mulatság. Utána kell járni, sajnos én még nem tudtam ilyet venni, mert Apple-k is azt csinálják, mint az MS. Gondolom ezzel mindent elárultam, nincs kedvem hosszasan szidni ezt a hozzáállást. -
-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Hello!
Próbáltad már másik fülessel is? Próbáld ki másikkal. Ha azzal se jó akkor valószínű, h nem lehet javítani a shufflet, de lehet csak én nem tudok róla.
-
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Ipod shuffle-t és egy Sennheiser cx 680 fülest. Kérdésem az lenne, hogy ez a párosítás jó lenne? Igazából nem tudom, hogy most a shuffle-hoz melyik fülest lehet rádugni (természetesen úgyhogy működjön) és melyiket nem. Mert Alex szavaiból úgy vettem ki, hogy rá lehet dugni más fülest csak zsákbamacska... Szóval szerintetek menne a cx 680 al távirányitó nélkül? Egyébként hangminősége jó a shuffle-nek? A hozzá kapható távirányító azért nem szimpi, mert a drága fülesemnek a minőségét ne rontsa el. Ez így sajna nagyon zsákutca
!! Pedig tetszik a kis shuffle...
Valakinek ötlete vagy tapasztalata?előre is köszönöm a válaszokat! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Amerikába elküldeni gariztatni, tényleg többe kerülne mint egy új. Posta költségre gondoltál már? Amúgy lehet, h lehet javítani, mert ma mindent lehet csak pénz kérdése. De szerintem az se olcsó mulatság. Utána kell járni, sajnos én még nem tudtam ilyet venni, mert Apple-k is azt csinálják, mint az MS. Gondolom ezzel mindent elárultam, nincs kedvem hosszasan szidni ezt a hozzáállást.
. csak hát mertem reménykedni, hogy a nagyobb nevű gyártók füleseivel működik (meg ügye a cx 680 van távirányító) Külön venni hozzá meg +5000ft és még azt mondtad h recseg is. Tehát +5000ft és a minőséget meg bukom. Ez így nem tetszik annyira
!! Pedig tetszik a kis shuffle...