- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Szia
kosszi, hogy segiteni probalsz, de azt kell mondanom, amit mondasz az nem igaz, ebben az esetben igenis a formatum a lenyeg.A kovetkezore jottem ra. mp3bol keszitettem m4a formatumot konverterrel ezt a zenekhez rakta. Amint manualisan atneveztem m4b-re maris bekerult a hangoskonyvekhez.
Namost a playlist tok jo, de en a sebesseg funkciot akartam kiprobalni a hangoskonyvnel.
Sajnos ezzel a modszerrel elkeszitett m4b file eseteben nem mukodott, mert amint allitottam a sebessegen maris ujraindult az ipod. Viszont sikerult talalnom a neten egy "rendes" m4b filet ezt felrakva, maris tokeletesen mukodott es nagyon szepen lehet allitani lassan normal sebessegen, vagy gyors szolaltassa meg.
Most azt kellene kitalalni, mi az elteres az altalam letrehozott file es ez kozt? Mit csinalnak maskent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M4 / 2025 / 16GB / 512SSD SKYBLUE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest