Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Raspberry Pi
- LG LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Szia
kosszi, hogy segiteni probalsz, de azt kell mondanom, amit mondasz az nem igaz, ebben az esetben igenis a formatum a lenyeg.A kovetkezore jottem ra. mp3bol keszitettem m4a formatumot konverterrel ezt a zenekhez rakta. Amint manualisan atneveztem m4b-re maris bekerult a hangoskonyvekhez.
Namost a playlist tok jo, de en a sebesseg funkciot akartam kiprobalni a hangoskonyvnel.
Sajnos ezzel a modszerrel elkeszitett m4b file eseteben nem mukodott, mert amint allitottam a sebessegen maris ujraindult az ipod. Viszont sikerult talalnom a neten egy "rendes" m4b filet ezt felrakva, maris tokeletesen mukodott es nagyon szepen lehet allitani lassan normal sebessegen, vagy gyors szolaltassa meg.
Most azt kellene kitalalni, mi az elteres az altalam letrehozott file es ez kozt? Mit csinalnak maskent?
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest