Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Szia
kosszi, hogy segiteni probalsz, de azt kell mondanom, amit mondasz az nem igaz, ebben az esetben igenis a formatum a lenyeg.A kovetkezore jottem ra. mp3bol keszitettem m4a formatumot konverterrel ezt a zenekhez rakta. Amint manualisan atneveztem m4b-re maris bekerult a hangoskonyvekhez.
Namost a playlist tok jo, de en a sebesseg funkciot akartam kiprobalni a hangoskonyvnel.
Sajnos ezzel a modszerrel elkeszitett m4b file eseteben nem mukodott, mert amint allitottam a sebessegen maris ujraindult az ipod. Viszont sikerult talalnom a neten egy "rendes" m4b filet ezt felrakva, maris tokeletesen mukodott es nagyon szepen lehet allitani lassan normal sebessegen, vagy gyors szolaltassa meg.
Most azt kellene kitalalni, mi az elteres az altalam letrehozott file es ez kozt? Mit csinalnak maskent? -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Kovetkezo kerdesem lenne nano 3.gen. atkonvertaltam mp3at m4a formatumba, gondoltam kiprobalom ezt a hangoskonyv dolgot. De hiaba masolom ra, akkor is a zenehez teszi es ott jatsza le. Mit ronthatok el mi lehet a gond ?
Új hozzászólás Aktív témák
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest