- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Az én szememben ezek akkor sem márkák. Persze, hogy többet tudnak, ez alapvető. Amióta a kínaiak, koreaiak, taiwaniak elkezdték koppintani főleg a japán cuccokat (ennek már vagy 15 éve) a hiányzó minőséget mindig szolgáltatások tömkelegével pótolták. Ez így van műszaki cuccok, autók esetében is. De mint mondtam ezzel nem lenne akkora baj ha annyiba kerülnének, mint az összes többi hasonló szintű mp3-as cucc, amiket a hipermarketekben kapni. Egy ilyen akármi áráért érdekes mód simán kapni philips cuccokat, és még ha nem is esel hasra a minőségétől, azért annyit elismer az ember, hogy nekik van már vagy 50-60 év tapasztalat a hátuk mögött.
No mind1, nem vitának szántam és valóban az én lejátszóm lesz, ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új HikSEMI 16GB DDR4 2666MHz Hiker Black + Számla + Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest