- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brainwashed2
tag
válasz
commanDOS
üzenetére
Csakhogy egy sz@ros iaudio "öttized féle szníben pompázó oled kijelző, krómszínű műanyag, undorító gombok" féle többet tud mint az Ipod.
Mésrészt, nem tudom ki mondta nektek, h az Ipod olyan minőségi termék. Azért mert kihoztak mellé egy ipodos óvszert, ipodos hamburgert, meg ipodos traktort az még nem azt jelenti, h olyan jó az az ájpod. Azt csak az apple próbája belétek sulykolni, h hú de jó a termékem, s úgy látom sikerült nekik. Annak idején mikor kijött az 1. genes nano még az volt a piac csúcsterméke. De már a 3. gennél tartunk (vagy 4.?), s beérték az egyéb cégek. Egy Iaudio, vagy egy Iriver is simán van azon a szinten. Annyi az egész, h nem kell földhöz vágni, meg vigyázni kell a firmware frissítésnél. Az esetek nagy részénél mikor bekrepál egy iaudio féle lejátszó az használója a hibás, mert nem tudja használni. Velem is előfordult egyből mikor megérkezett az U3-am 2 hétig nem tudtam használni, mert hülye voltam, nem néztem meg milyen fw van rajta. Azt hittem a legelső, aztán elkezdtem 1.21-re felfrissíteni. Aztá kész, jóhogy nem működött. Aztán mikor megjött a szervízből, bekapcsoltam, csak akkor néztem meg, h 1.26-os volt rajta alapból.
Nem tudom ki mondta h az iaudio, iriver és a meizu szar, de nagyot tévedett.
Amúgy meg te lejátszód lesz, te döntöd el. Én még mindig azt mondom neked, h várj egy kicsit ezzel, s ne vedd meg azt a nanot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest