- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Mi abban a trendi, hogy AMOLED referenciakészülékre erőltetik a fehér hátteret, de a az értesítési sávban meg tök idétlenül néz ki a Loli-zöld és sötétek között a fehér sávban a notification? Oneplus One-on mindig Dark Lollipop témákat néztem, mert azok festettek valahogy tónusban/színösszehatásban is, az UI meg ugyanaz.
Tudom, jön a Jolly Joker Androidos válasz: ha nem tetszik, változtasd meg. Ez pont olyan, mint az ízetlen kaja. Ha nem tetszik, sózd meg. Ja, hogy nem ugyanaz, mintha a húst két napig pácoltad volna? Ugyanmá'.
-
-
catroot
veterán
válasz
ittakary #91180 üzenetére
Az én Motorolám a frissítés után sokkalta rosszabb lett.
Szinte állandóan összeomlik a gyári Google launcher. Azt vettem észre, hogy KK alatt sokkal jobban gazdálkodott a memóriával a rendszer. Már egy sima Facebook vagy Chrome megfekteti a gépet.
Szóval én elég nagyot csalódtam a Lolliban, vártam is nagyon. Csak ezt a tetves memory leak-et nem tudják megoldani még mindig.
Ja és nekem hivatalos frissítés jött ki (5.0.1.).
-
Bling95
őstag
"A francia politikusokon - köztük Francois Hollande francia államfőn - kívül mintegy 45 külföldi vezető lesz ott a menetben. Köztük Angela Merkel német, David Cameron brit, Matteo Renzi olasz, Mariano Rajoy spanyol kormányfő, Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Bohuslav Sobotka cseh és Zoran Milanovic horvát kormányfő, Klaus Iohannis román államfő vagy éppen Donald Tusk, az Európai Tanács és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Elmegy a tiltakozó menetre például II. Abdalláh jordán király, Petro Porosenko ukrán államfő, s Szergej Lavrov orosz külügyminiszter is."
azért ez bátor dolog ennyi vezetőnék egy helyen lennie... persze a lehető legnagyobb biztonsági készültség van. de ha valaki mégis átjutna rajta és ott robbantana , bombázna, lövöldözne egyet azzal szépen be tudná borítani a fél világott
már csak egy putyin, obama, pápa triumvirátus hiányzik
-
Gyerekek ez az 5.0 Lollipop nagyon jó lett
Robotos telefonoknál ugye a frissítés szokott lenni a témakör, amiben iszonyatosan el vannak maradva a gyártók az Apple-höz képest. Itt külön kell megcsinálni minden gyártó, minden termékéhez külön. Mert nem lehet ráadni ugyanazt a 5.0-t a Galaxy S4 / S5-re mint a Note 3 / 4-re. Emiatt csúsznak a frissítések akár fél éveket is.
Mint most a OnePlus One-nál. Itt duplán is késik a ROM, mivel a CyanogenMod csapat, akik a One-ra hivatalosan csinálták a szoftvert (lásd: még a logojuk is a telefonra van gravírozva) konkrétan szerződést szegtek, és otthagyták a OnePlust a francba.
Szóval kb márciusig nem nagyon lesz itt kiforrott 5.0
Én már fel is ROMoltam magamnak az unofficial CM12 5.0-t magamnak, mert ezt már én sem győztem kivárni. És ahogy az első mondatomban is írtam: nekem nagyon bejön. Rengeteg animáció, minden folyamatos, akadás és bugmentes. Nem is értem miért BETA állapotú. Mindennapi használatra simán jó!
-
Bling95
őstag
mondjuk a cdknek már manapság sincs semmi értelme. egyetlen egyszer hiányoltam a macbookból, amikor a kocsiba akartam cd-t írni, de megoldottam másképp..
persze új autónál ez se gond, bluetooth aztán kész
régit meg nem akarom megbontani emiatt, főleg hogy 2 din-es cucc kéne az meg drágább sokkal...
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
válasz
Ragnar95 #91163 üzenetére
Akkor még nem konvertáltál.
Egy hátránya van, hogy a teljesítménye behatárolt.
A teljesen zárt ház por és vízállóvá teszi, és most lehet a csatlakozók hiányára hivatkozni, de rádión megoldják. Ez a jó irány!Madgie
Így van, az OSX szebb, de a használhatóságát nézve volt a kérdés. Nem tudom ki volt az az okos aki a mobil platformjukat erőltette az asztali változatra is. A csempe gusztustalan egérrel.
Tibee
Két év múlva mindenkinek passzív hűtésű notija lesz - OSX v. Win. Ezt fogjátok isteniteni.
-
madgie
titán
Lehet ott desktop mód meg start gomb, ha az egész UI úgy néz ki, mint egy nyolc bites Win 3.1. Tömör egyenszínek erőltetése ott is, ahol ezelőtt évekig az átmenetet, átlátszóságot erőltették. Semmi játék a színekkel, élekkel, formákkal, tiszta funkcionalizmus... telefonon még talán szerettem ezt, desktopon megláttam és az volt a kegyelemdöfés a hezitáló lelkemnek, ment is anno az apróra a számítógép (és jött egy Mac Mini).
-
GALARDO
addikt
Like. Jó lesz ez, remélem 2 éven belül itthon is tudok majd szifonnal fizetni.
-
legiaap
félisten
Na ezért utálok repülni. Egy kib@szott szélcsatornában van Birmingham.
[link] -
Ragnar95
félisten
Amúgy mióta Macet használók tudom,h tök fölösleges a passzív hűtés, mivel se egyik Macben se hallod a ventiket alap fordulaton még néma csöndben is, márpedig ahhoz, hogy hallható szintre felpörögjenek meg kell izzasztani a gépet rendesen, szóval semmi szükség passzív hűtésre, amikor megfelelő aktívval is el lehet érni gyakorlatilag néma működést, bár valamiért ez eddig az Apple-nek sikerült csak kb...
Vagy legalábbis én még nem találkoztam olyan wines notival, ami néma lett volna, de lehet, hogy van pár ilyen ultrabook. -
SÖ
addikt
Tudjátok, hogy utálom a Samsungot, de ami jó az jó. [link]
-
SÖ
addikt
A röhej hogy már két éve passzív hűtésű SoC-t használok, és igazából csak az idén fognak elterjedni.
Úgy hogy beruházok egybe. Miért? Mert ami van, még harmatgyenge , de az új Intel U sorozatú 20nm-es cuccok, már a tegnapi
i3 i5 erejével felérnek pár W-os fogyasztás mellett. Ráadásul a Samsung megoldása is retina, SSD, fémház, és 2 napos akksi. Az Air-ról még nem tudni semmi, de tuti, hogy eltűnnek a csatik ezeknél ultra netbookoknál. Akiknek meg hiányzik, vehet 2 kilós Acert .
-
gabormgp
senior tag
Akinek van 5S-re keretfoliaja,az honnan vette?Mert boltokban nem latok.
-
Blaise
veterán
Igen, de itthon elhajtanak vele, mert nem támogatott. Persze ha havonta jársz olyan országban, ahol elfogadják, akkor még meg is érheti.
De egyébként ez az AppleCare+ nem egy hülyeség, van iPhone-hoz és iPad-hez is, a garancia kiegészítésen kívül benne van a biztositás is. Bár szerencsére az utóbbi itthon is relatíve jó áron megoldható.
-
Ragnar95
félisten
Nem, itthon nem érvényes az AppleCare. Legalábbis pár hónapja még tutira így volt és 99%, h még mindig így van, mivel nem árulnak továbbra sem itthon iPhone-ra és szerviz sem nyílt azóta.
legiaap: magyarul is tud kb iOS4 óta szókiegészítést, csak az iOS8-as prediktív bevitel nem megy magyarul -
SÖ
addikt
válasz
Ragnar95 #91140 üzenetére
Én egyáltalán nem tudom kezelni egy kézzel. Már a válasz gombhoz is használom a másikat , annyira kicsavarodik a kezemből. Gépelésnél az e é betű váltás annyit késik, hogy sokszor r lesz belőle. Viszont tanul. Elég jól felismeri a szavakat pár betűből is, és tud ragozni. Ez a BB -re nem mondható el.
-
Ragnar95
félisten
-
gyuromoj
veterán
válasz
b4zsi- #91136 üzenetére
6+ Gold, 6 Space Gray volt. Ezüstöt is láttam, de csak hátulról. Space Gray nagyon bejövős, de a szürke se lenne rossz. Arany kiesik, mert nem tetszik.
6 még simán használható egy kézzel, 6+ már szinte teljesen két kezes. Egyedül talán a dupla home gombra kattintással lehet kényelmes.
Kicsit belementem az infókhoz és angol származású volt a 6+.
Árak pedig valami Gold előfizetéssel 250k és 285k voltak. 16GB-os változatok.
Ami még tetszett az egy Sony hajlított 75-ös 4k-s TV. Foci VB gól összefoglaló ment rajta és nem kicsit esett le az állam tőle. Igaz közel 3 milla volt az ára, szóval ott hagytam. -
gyuromoj
veterán
Na voltam MM-ban, legalább megtapiztam az i6 és i6+ telefonokat. Mellette ugye nálam volt még akkor az 5S.
6+ egész kijelzője nagyobb mint az 5S. Az 5S és 6 közötti különbség nem annyira szembeötlő, mint 5S és 6+ között. Nagyon 6+ felé húzok, de még van időm dönteni.
5S-t leadtam gariztatni, elvileg 15 nap és hozzák a refurb-ot. -
legiaap
félisten
Na mi ez a nagy csend?
-
Jojo5
őstag
válasz
icecave #91086 üzenetére
Dollárral is "szárnyalunk"...
Úgy voltam vele, hogy ismi aki megy most ki majd hoz egy 64 gigásat nekem meg hozzá 1 év Apple Care-t és akkor 2 év garival megvan a szifonom 200k ból...
Ez volt az álom rész... most a 270es dodóval 220-30k alatt nem állna meg a szifonom, szóval maradok várakozó üzemmódban... vagy megveszem céges telenorra, 210 ért és akkor így jártam.
-
legiaap
félisten
Na ma megtudtam, hogy a cipőm fél percig sem vízálló. Nincs is jobb mint egy reggeli kiadós zuhanynál.
Ha a telefonomat nem tettem volna be a vízálló kabátom belső zsebébe, akkor lehet búcsút inthettem volna neki. -
GALARDO
addikt
-
SÖ
addikt
-
legiaap
félisten
válasz
Cyberpunk #91118 üzenetére
Amit most mondasz azt kb. tudod mihez tudom hasonlítani?
Eléd rakom a kedvenc verdádat duplán. Az egyik tiszta kosz, por belűl-kívűl és egy paraszt hozza neked saras gumicsizmában, míg a másik makulátlan és egy öltönyös faszi szállítja neked. Melyiket fogod választani?
Ennyit jelent a csomagolás. Első benyomás. -
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #91115 üzenetére
Ok, hogy jó látni, hogy valami szép csomagolást kap, de onnantól, hogy egyszer kibontottad, kit érdekel?
Leginkább csak az elvekről van itt szó, mert a csomagolás milyensége elmondhat sokat a gyártóról/termékről, de ettől még szerintem ez bizonyos kereteken belül nem szabad, hogy befolyásoló tényező legyen... -
legiaap
félisten
válasz
madgie #91111 üzenetére
A csomagolás sokat számít. Abból is látszik mennyire ügyel az adott márka az apróbb részletekre. Ezért is fogott meg pl. a OnePlus One meg a Passport is. Eszmeletlen minőségi, még azt is meg kockáztatom, hogy a OnePlus One minőségibb csomagolást kapott, mint az iPhone-ok.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem kell egy ilyen [link].
-
madgie
titán
válasz
legiaap #91107 üzenetére
Baromi igényes az a csomagolás, annak idején volt egy ilyen gépem, lenyűgöző volt, hogy még a gyári bőrtok is olyan csomagolást kapott, hogy ihajj. Aztán tavaly teljesen váltottam Fujira, ott is a megszokott érzés fogadott, amikor a 35/1.4-es objektívet kibontottam. Mágneses zár a kívül-belül fekete dobozon ,a papírok is egy becsúsztatható fekete tartórészben, a cucc maga méretre vágott fekete szivacsban csücsül. Na a lényeg, hogy ehhez képest meg a legdrágább, legfrissebb 56/1.2-es objektívemnél már lejjebb adtak ebből, nagy sajnálatomra. Kívülről fekete karton, belül már a szokásos natúr rondaság rondaság, minden "teszkósnejlonba" csomagolva. Jobb képet nem találtam, mint egy tojástartó.
-
gyuromoj
veterán
Szolgáltatói garanciáztatás hogy működik?
Bemegyek a telefonnal és elmondom/leírom hogy mi a baja, átveszik és majd értesítenek ha van valami?B-L-A-C-K & radi8tor1
Köszönöm szépen, akkor jól gondoltam. -
legiaap
félisten
YotaPhone-hoz mit szóltok?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest