Hirdetés
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Nem sok kedve van hozzá
-
GALARDO
addikt
válasz königarjen #92194 üzenetére
Szilikon.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r3dsnake
nagyúr
Nem tudtam, hogy Ice-T-nek hardcore bandája is van.
-
GALARDO
addikt
Az előbb landolt a hatplus...a kőpadlóra, ván méterről. Szerintetek?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
gabormgp
senior tag
8.1.3 mikorra varhato?
-
mondomén
őstag
Ez hülye
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
SÖ
addikt
válasz radi8tor #92137 üzenetére
Rég olvastam ekkora baromságot. Ez genetika . Semmi köze az - ennyie van oszd be. Örökletes, vagy egészségtelen életmód.
Vagy kapsz egy hórdó inzulint születésedkor, és minnél több cukrot eszel annál exponenciálisabban , fogy.
Nem a cukortól leszel cukorbeteg, de a cukros nem ehet cukrot, ami igaz. Ezért gondolják rosszul.
-
b4zsi-
őstag
válasz r3dsnake #92166 üzenetére
Nekem meg ez tetszik (türkiz kékben), bár az ára azért elég korrekt
linkRégen volt Happy Tree Friendses pólóm és akkor nyaranta dolgoztam egy pecaboltban. Abba nagy ötlet volt elmenni dolgozni, mert mindig mondták huuuh ezt ismerem. Nagyon nagy mese én is nézem. Emlékszel erre-arra a részre. Meg hogy is van a zenéje és hasonló mondatok.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #92159 üzenetére
Most végre hazaértem hamarabb,erre trutyi van meg eső. Amikor meg normál időben érek haza, akkor meg sötét. Várom már, hogy kész legyen a bringaút, 30km-t (oda-vissza 60-at) meg lehetne tenni úgy, hogy egy méterre sem kell kimenni az autóútra. Elméletileg tavaszra kész lesz véglegesen, akkor már este is lazán be lehet gurulni Szegedre.
Gergőke88: Ez mondjuk elég bénán néz ki, EZ a pulcsi sokkal jobb, de majd ILYET fogok venni legközelebb.
b4zsi-: De, szépen növögettem is, de most fogyott el a kreám meg a tömegnövelőm és frusztrál, hogy nem látszik a hasizmom (max kitapintható. Tavasztól sok bringa meg mellette ugyanúgy súlyzós edzés (csak fehérjével, krea nélkül), és szerintem idővel formálódni fog.
icecave: Így is tök vékony a derekam, de legalább már van rendesen mellkasom meg vállaim, szóval nem vészes a dolog. Nem is látszik "pukli" a hasamnál, csak ha ülök.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hetek óta a legjobb kép amit láttam
Kérlek NE írjátok be a megfejtést Csak akkor üt be a poén ha magad jössz rá
-
Cyberpunk
félisten
válasz radi8tor #92150 üzenetére
Igen túl sok a cukor, még a cukros édességekben is, fele annyi bőven elég lenne sokszor. Gyakran megnézem a címkéket hogy mennyi van bennük durván sok. Viszont ha ezeket az édességeket nem tömjük magunkba, akkor nem árt az a mennyiség, amit az egyéb élelmiszerekből beviszünk. Cukrot nem vagyunk képesek szintetizálni, de a cukor energiaforrás, és az agyműködésnek is jó.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz madgie #92147 üzenetére
Saját laborod van, vagy mentél vérvételre ünnepek után?
icecave: hát igen, ez van. Amúgy nem értem a cégeket sem, miért jó nekik mások kárán meggazdagodni. Az még OK, hogy olcsó a cukor, meg tartósító szernek is jó, de nem kéne mindenbe bele pakolni. Konzervektől kezdve...
⭐ Stella
-
madgie
titán
válasz icecave #92145 üzenetére
Nekem hiányzik az étcsoki, meg egy-egy cukrosabb lötty néha (tea, cukorral), de most szigorú diéta van, még a disznyóhúst is kerülnöm kell egy hónapig.
Mondom, sok volt az ünnepi időszak, 4-5 kiló hipp-hopp felszaladt. Triglicerid az egekben, koleszterin meg a gamma gt is bőven csillagos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz radi8tor #92142 üzenetére
Legtöbben le is sz*rják az egészet. Aztán mikor már cukorbeteg lesz valaki, szívás van. Nekem is van csomó ismerősöm, szóltam neki, mi lesz,ha így folytatja. Lehülyézett. Na, most már nem teszi. Egy biztos, ilyen dolgoknak a közelébe sem akarok kerülni. Hála Istennek simán kibírom édesség nélkül, sőt, a kellő szénhidrátot inkább beviszem banánból, vagy ilyesmiből. Aztán persze, születésnap, vagy egyéb ünnepen én is megeszem, amit elém raknak, de máskor visszautasítom.
-
Bling95
őstag
Mondjuk a heineken a rendes sortol messze all. Jo az ize , enis szoktam
Venni , de tipikusan ilyen fel ora alatt megiszok 3t fajta sor . -
-
Cyberpunk
félisten
válasz Ragnar95 #92133 üzenetére
Így van ugyan ez van az édességgel is én például kifejezetten édes szájú vagyok. Noha fogytam 30 kilót egy év alatt, de ez betudható az aktív sportnak is, meg persze azert nem viszem túlzásba és igyekszem rendes kajákat enni. De olykor belefér egy kis bűnözés. A cukor meg egyenesen a barátom. Ugyan is az ad energiát. Banán meg lekváros szendvics ezekre esküszöm, ha hosszútávon kell tekernem.
-
törölt tag
Hát ha masszívan vedel az ember akkor eléggé fel tud puffadni.
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #92129 üzenetére
Hízlalji valóban hízlal, de ha nem napi rendszerességgel issza az ember, akkor azért nem lesz sörhas. Vagy le kell mozogni, az a legbiztosabb módszer
Időnként amikor fáradtan hazaérek késő este elég jól tud esni egy behűtött sör vacsihozPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
nagyúr
válasz Ragnar95 #92126 üzenetére
A fene tudja, nekem sajnos a nagy pocak és a sör összekapcsolódott (sörhas ugye, még akkor is, ha vannak abszolút pocaktalan nagy sörfogyasztók is), így már csakezértsem iszom. Egy férfiember adjon magára, ne nézzen ki úgy, mint egy teleszart zokni, főleg akkor, ha közben elvárja, hogy a másik nem "fullos" legyen. Hm... lehet ezzel most megint vitát indítok el, de ez van. Gyors hozzáteszem, hogy mindenki úgy néz ki, ahogy akar, engem nem zavar. Csak arra akartam utalni, hogy akkor jogos az elvárás, hogy a nők fullosak legyenek, ha közben nem olyan várja ezt el, aki egyet jelent a merő igénytelenséggel.
-
b4zsi-
őstag
válasz Tibee86 #92124 üzenetére
Jah igen, mert a Heineken olyan olcsó.
icecave
Régebben én is több sört ittam, mint most. Áttértem a borra, fröccsre, de a mennyiség megközelíti a sörfogyasztást (néha sajnos) Általában ez egy nagy családi bulinál jön elő, amikor mellé még az étel mennyisége se elhanyagolható tényező.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Tibee86 #92124 üzenetére
A "nem vagyok gazdag" relatív dolog, sokaknak a Heineken is feleslegesen drága.
Én sem iszom sok sört, sőt, de ha mégis, inkább legurítok egy barna Leffe-t, mint egy 2-3 "lánysört" (így hívtuk a kiherélt ízű söröket, mint mondjuk a Heineken, Dreher, stb).
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
nagyúr
Csak én utálom a sört? Évente kb. 2 üveggel iszom meg, akkor is olyankor, amikor "már mindegy" (tehát KO vagyok ).
-
törölt tag
válasz madgie #92121 üzenetére
Ponnn ezt akartam írni én is.
Persze én sem iszom minden nap kézműves meg "igazi" belga, német stb. söröket.
De a "kommersz" sörök közül azért a lentebb felsoroltak közül én is sokat szeretek.
Pl. a Starompramen nagyon bejövős volt míg import volt, mióta itt gyártják azóta nem az igazi.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez is kafa, és nem is drágák, Lidl-ben kapható.
-
madgie
titán
Magyarul sört még nem is ittatok
-
Cyberpunk
félisten
Én is szeretem amúgy, egész kellemes íze van, hiába próbálja kritizálni a szerző. Dreher-eket szeretem még, meg az Edelweiss-t citrommal.
-
b4zsi-
őstag
válasz Cyberpunk #92117 üzenetére
A dobozost nem szeretem, de volt gimnázium mellett egy kocsma ott csapoltak heinekent. Az finom volt, de horror áron mérték. Szerintem ár/érték arányban nem nyújtja azt a felárat.
Én ezeket szeretem:
Soproni, Kozel, HB, Paulaner, Zlaty Blazant, Staropramen, Edelweiß dunkel, Okocim palone, Perlenbacher, Ozjusko, Karlovacko, Békésszentandrási sörfőzde minden söre, Becks, -
Cyberpunk
félisten
-
joey04
titán
-
törölt tag
Ez a világ olyan szinten undorítóvá vált, hogy hánynom kell tőle.
Ma egy 18 éves kiscsaj felajánlkozott nekem, hogy szexelne velem, cserébe viszont reklámoznom kellett volna egy tisztítószert..
Természetesen visszautasítottam az ajánlatot, mivel erkölcsileg stabil lábakon állok és erős akaratom van.Pont olyan erős, mint a Ma-xon, a folyékony fürdőszobai tisztítoszer, speciális zsroldó formulával. Most citrom és vanília illatban is kapható!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest