Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
De jó lenne ha safariban itt a fórumban ráböknék az olvasatlan hsz-ekre és tényleg oda navigálna nem valahova az oldal közepére, vagy a saját legutóbbi hsz-emhez grrr
agabe
Nem kell minden szirszar képet feltölteni, én szelektálok itthon mielőtt bárhol eltárolom.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz vadászcsiga #45798 üzenetére
hat 10 giga mire eleg ma, ha ott is akarsz tarolni mondjuk fortokat ?
Boxon van egy terra helyem, de Dropboxot jobban szeretem, pedig ott csak 54-55 giga van (jelenleg).
Ha rendzseresen fotozgatsz (csaladi, barati esemenyeken) es persze nem telefonnal akkor 1-2 honap alatt siman megtelik 10giga.(#45786) Tibee86:
Hat igen...kicsit draga
130-ert lehet kapni (igaz par honaposan) mar ugyanilyet, ha meg bemegy starkinbe, vagy istyle-ba valaki, akkor a 32gigas is olcsobb (foleg istyle-ba )[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #45767 üzenetére
Tessék, de még ez sem teljes, kihagyták a direkt wifi-t amihez nem kell router. [link] jó az an-t nem tudja, de kb 1 éves modellről beszélünk, az 1 napossal szembe.
-
legenda
nem, nem minden díjcsomagban megy a 4g/lte, illetve még a 4g/lte bővítés sem minden díjcsomaghoz adott.
az a nagyobb pénz, ha az előfizető emiatt drágább díjcsomagba ugrik, vagy 4g/lte bővítésre fizet elő - bár utóbbi inkább az adatkeret bővítése, de abból is van sima és lte képes.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
b4zsi-
őstag
Ipad minin szépen futnak a most kijött játékok pl. Infinity Blade 3 vagy karcsúnak számít már az a hardver néhány appnak?
-
Blaise
veterán
-
SÖ
addikt
válasz B-L-A-C-K #45748 üzenetére
Úgy tudom a Telekomnál, ha 4G képes a készülék, és van aktív adatkapcsolat - még régi előfizetők esetében is - a rendszer aut felismeri, és ha 3G helyet LTE üzemmódban van a telefon, (már minden + költség nélkül) működik. Felismerték, hogy gyorsabban ledarálja a havi adatmennyiséget, és elgondolkodj egy nagyobb csomagon.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #45768 üzenetére
Most a Dropbox húzta fel az agyam. Megváltoztattam a jelszót, mert már rég használtam aztán elfelejtettem. Szifonon be is tudok lépni, de a PC-s kliensen nem. Szóval hagyom a francba aztán kábelezek. Fizetésig kibírom, pedig nagyon lusta vagyok, és utálom a kábelt dugdosni.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #45769 üzenetére
Ha így lesz veszek en is egyet kva fontos fícsör
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #45767 üzenetére
De ha mégsem, majd ubuntuval tudja.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
vadászcsiga
félisten
-
legenda
válasz Ragnar95 #45764 üzenetére
a mobiltelefon a szűk keresztmetszet, pláne a 4s és alatta, n szabványon is csak 2.4 gigahertz és csak 65 - 72 megabit/sec körüli lite-n kapcsolati sebesség, amiből a hasznos (mérhető) sebesség jobb esetben is maximalizálódik 40 megabit/sec környékén.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ragnar95
félisten
Azért ma már az,h egy router ne tudjon 40MBps-ot elég gáz...
Én ezt nem a router mellett mértem, hanem egy emelettel lejjebb, de a router hatótávolságán belül mindenhova eljut a 80/25MBps, pedig ez már nem mai router, 2-3éves...
Gépről fájlátvitellel meg többet is bírnia kell, mivel akkor helyi hálózaton keresztül működik a fájlátvitel, ami gyorsabb..Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
agabe
addikt
válasz Ragnar95 #45761 üzenetére
hat akkor nalam gyenge a 2,4 Ghz
A 40 azert nagyon sok...legtobben meg a router mellett sem fognak tudni (nem neten kesresztul, hanem fileatvitellel pl. geprol, mert a net is korlatozo sok helyen) ennyit merni (szerintem en sem, de ezert nem megyek oda )
En ugy tudtam 35-37-nel tobbre nem is lehet szamitani.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Nem tudtok olyan jó programról, ami ingyenes, és fájlmegosztásra való? Képeket meg videókat szeretnék kábel dugdosása nélkül a PC-m-re másolni. Igen Airdrop ugye nincs, ez nem MAC, ha nem Winfos. Igen találtam FTP cuccokat, de vagy irtó gagyi az ingyenes verzió, vagy túlbonyolított. Nekem ha ismeritek hasonló kéne mint az Androidos Airdroid. Egy IP cím a böngészőbe és kész. Szóval?
-
agabe
addikt
válasz vadászcsiga #45734 üzenetére
I5-tol mar latja a magasabb csatornakat is 2,4 Ghz-en, es mukodik 5Ghz-en is amivel 65-70Mbit/sec sebesseg is elerheto (de jelenleg meg ennyi folosleges szerintem, a sima 2,4Ghz-es 25Mbit is elegendo mindenre).
Egyszoval a wifi chip fejlettebb. -
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #45753 üzenetére
"LTE-s adatcsomag kell hozzá mindegyik szolgáltatónál"
A Voda és Telenor esetén először nem ártana, ha bevezetnék az LTE hálózatot...
Csak T-nél van LTE jelenleg itthon...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz B-L-A-C-K #45748 üzenetére
Külön kell rá előfizetni. Alap díjcsomagok nem tartalmazzák, LTE-s adatcsomag kell hozzá mindegyik szolgáltatónál. Igen köcsögség, de ez van nálunk mindent meg lehet tenni, mert karteleznek ezerrel.
SÖ: 1984. ami egyébként egy nagyon jó, és frusztráló regény.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Szakmaiba nem nagyon kapok válasz így ide is belököm:
- i5nél az LTE funkciót szolgáltatónál kell aktiválni vagy hogy működik ez?
- Üzemidő szempontjából érdemes egy szűz rendszert csinálnom a telefonnak ha egy több mint fél éves mentés van jelenleg rajta amin összesen már 6db telefonon keresztül ment (3db i4, 3db 4S), vagy felesleges lenne mert nem érek el vele semmit...?
-
SÖ
addikt
Miért az 5S-é fejlett? Nem tudja a 802.11ac-t sem.
-
legenda
válasz vadászcsiga #45741 üzenetére
5 gigahertz esetén más téma, ez már a választható értékekből is kiderül, nyilván a másikra írtam, ott 1 - 11 között javasolt beállítani, mert sok régiós eszköz csak azt kezeli, hiába adott más régiókban 13-ig vagy 14-ig.
nekem is érdekes volt anno, amikor megvettem az i4s telefont, hogy nem dual band képes, előtte az sgs2 már tudta.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #45739 üzenetére
Nem arról van szó, hogy mindenki bűnöző aki fél, hanem van az ebernek egy magánszférája, és ahogy fejlődik a techológia egyre jobban átköltözik a telefonokra. Mutasd a telefonodat, megmondom milyen ember vagy.
Ja, én nem félek. Már csak egy hónap és Ubuntut használok. Direkt jól jön ennek a platformnak az NSA meg a hazai kémszoftverek botránya. Mert hogy a kormány is bevásárolt.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Naja, van egy bünügyi helyszin, leveszik az ujjlenyomatokat, össze vetik az adatbázissal, lenyomozzák az ujjlenyomat tulajdonosának a GPS poziccióját, és begyülytik Gipsz Jakabot. Google még durvábban csinálja, a MotoX-ben folyamatosan megy a mikrofon.
Zjunior
Nem sajnáltad rá a pénzt, vagy bízol a halottak napjában?[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
joey04
titán
a botrány sem jó érv, a htc one max hírekben is mindenki azon pörög, hogy s800 lesz-e, meg hogy szar az ultrapixel kamera, pedig abban is lesz a pletykák szerint. ez csak újabb ürügy a trolloknak, semmi több. nem azt mondom, hogy nincs benne veszélyforrás, de abban is van, hogy a nagyoknál van a címünk, bankkártyánk, mindenünk. és akik kárognak az 5s ujjlenyomat olvasója miatt, azok valahogy a one max topikokban nem emelték fel a hangjukat... érdekes. btw teljesen egyértelmű, hogy kérésre azonnal kikerül az NSA-hoz mondjuk. De igazából telibe magasról. Kerüljön, engem nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Igen, az már jobb, i5 már az 5GHz-et is látja pl
kali: ha valaki nagyon meg akarja szerezni az ujjlenyomatodat ígyis-úgyis meg tudja és minek gyűjtené az Apple az átlagemberek ujjlenyomatait, főleg a nem amerikaiakét....? Az amerikaiaké meg már úgyis megvan az amerikai titkosszolgálat rendszerében, ha már utaztak...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
válasz Ragnar95 #45731 üzenetére
így viszont nem kell utazni sehová, és úgy is megkapják.
notiknál...stb még igazán nem volt infókat gyűjtő botrány - illetve ott a technológia is eltér -, de az apple már "bizonyított" a gps témájával.vadászcsiga; az i4s csak 2.4 gigahertz képes, az i5 már dual band, tehát 2.5 és 5 gigahertz hálót is kezel.
a magyar régióban 13 csatorna adott, a 14-es már régen rossz, az japán és társainál működik csak, viszont az usa...stb régiókban csak 11 csatorna adott, így ajánlott minden eszköz esetén 1 - 11 közötti érték beállítása.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vadászcsiga
félisten
Nem túl fejlett a 4S wifi chipje, először is nem latja csak a 2,4MHz-es hálózatot, másrészt a 10-es csatornánál magasabbat nem is lat. Atállítottam a routert 14-esre de meg sem jelenítette a listában. I5/S már jobb? Kétlem, hangchipet is csak butitották 4S óta
-
Ragnar95
félisten
Ha utazott már az ember Amerikába, akkor úgyis megvan nekik az ujjlenyomata, ezen kívül az új útlevélhez is kell már, tehát én sem igazán érzem jogosnak a félelmet...
Főleg, hogy eddig egyszer nem merült fel ez pl az ujjlenyomatolvasós számítógépeknél...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Zjunior
veterán
Van már innen valakinek 5S?
Nekem 3-án jön ha minden igaz aranyban...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Bling95
őstag
kicsit idegesít egyébként hogy ennyit paráznak ettől az ujjlenyomattol, mindenki azthiszi hogy pont az Ő ujjlenyomata kell az Applenek hogy majd valaki valami gonosz célokra felhasználja ?
-
joey04
titán
Cyberpunk írta, hogy valahogy jobb az érintőpanel. Hát valóban:
In its first TouchMarks benchmark test, the iPhone 5 responded to touches at an average time of 55 milliseconds, compared to 85 milliseconds for the iPhone 4. The closest Android device was the Samsung Galaxy S4 at 114 milliseconds. “Even a two-year old iPhone 4 beat out the other Android devices,” Relan said. “You expect this from Apple’s design team, while others may view their responsiveness as good enough. Now we know why the Android touch keyboard is not as snappy.” “App responsiveness is judged by how quickly the app can respond to your inputs,” said Rohan Relan, cofounder and CEO of Agawi. “Smartphones with touchscreens that have lower MART scores feel snappier. This is probably why, to many users, the iPhone keyboard feels more responsive than an Android phone keyboard.”
-
vadászcsiga
félisten
Osztrákok nem komálják a Google-t? Nem sikerült olyan helyet találnom ahol lenne streetview
-
nagyúr
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #45713 üzenetére
Juhély
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #45714 üzenetére
Aki kizárólag olyat keres annak persze, láttam is már olyat aki kimondottan ilyet keresett...
-
SÖ
addikt
válasz GALARDO #45688 üzenetére
A Nexus az One-ál is gördülékenyebb gyorsabb és tabil. Ha azt vesszük, hogy iOS milyen lustán adja a home screen, Nexus fele annyi idő alatt, akkorel lehet gondolkodni még a sebességen is. Aki meg azt mondaj hogy a droid laggol, az nem tudja mit beszél. Okrober 15-re jön ki Nexusra az Ubuntu juhéééj.
-
vadászcsiga
félisten
R3dsnake
Nézegetem ezeket az akciós Gonet csomagokat a T honlapján, írtad hogy váltogatod őket (500Mb/1Gb), de van egy ilyen kitétel a lap alján, ennek ellenére is működik?"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőző 3 hónapban nem volt aktív az adott Go!Net adatdíjcsomag a szerződésen."A francba még jó hogy figyelmesen atolvastam miután megnyomtam az ok-t. Félreértettem a véget
Akkor storno[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz manchester85 #45708 üzenetére
mondom én akkor amúgy közben ki is nyomoztam link
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #45704 üzenetére
Na az ilyeneket van aki nézi, de van aki leszarja...
Megnyerték az ötöst, szerintetek boldog az illető...?
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #45700 üzenetére
Telefonról nekem sem akarja megnyitni...Na mind1 ennyi minden volt hozzá:
- Doboz, és leírás
- Headset (ez már kissé elhasznált állapotban van)
- 1 db gyári slim adapter
- 1 db gyári normál adapter
- 1 db autós adapter
- 1 db álló töltő
- 3 db normál mérető kábel (2 db fehér, 1db fekete)
- 2 db 2 méteres kábel (1 db fehér, 1 db fekete)
- 1 db Ballistic ütésálló tok (fekete/fehér)
- 1 db slim oldalkeretes műanyag tok (átlátszó sötétbarna)
- 1 db slim átlátszó műanyag tok
- 1 db gumis tok (kissé átlátszó fehér)
- 8 db vegyes (első/hátsó, matt/fényes) jó minőségű fólia, törlőkendővel.Az 1 Ft tudatos, hiszen ha nem írom ki az árat automatikusan több ember benéz, és elolvassák a hirdetést...Ha meg kiírom lehet nem tetszik XY embernek az ára, és le is szarja a részleteket.
Parasite: az i4 volt 8gb változatban minimum, a 4S-be már alapból 16 volt a legkisebb tárhely, erről a szándékos visszalépésekről nem tudtam, és igazából nem is értem mi értelme...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10310U/16GB RAM/512 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop garanciás
- XPG LANCER BLADE 2x16GB DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest