- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
manchester85 #44897 üzenetére
a kapott pénzt jol megnézted??
ha már nem volt szimpi a vevö?
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #44897 üzenetére
280 dolcsi az komoly, és ja, az at&t függetlenítes ugyanott (ebay) filléres tétel. Mondjuk szállítással, vám+áfával már nem olyan fényes ez az ár sem
-
GALARDO
addikt
Na ez már szánalmas. Mondjuk aki él a lehetőséggel, az meg is érdemli.
-
manchester85
veterán
Na itt vagyok, minden oké, csak nincs telefonom.
63-ért megváltam szeretett 8 gigás i4-emtől, megérte?
Igaz, csak 3 hónapos volt. A gyerek amúgy nem volt szimpi, először meg mertem volna esküdni rá, hogy el akar szaladni a telóval.
Nézelődött körbe, két mondatot nem tudtunk váltani, na mind1, fizetett, ez a lényeg, és remélem nem olvassa most épp, amit írok.
madgie!
Jaja, de még nem tudom, hogy anyámé lesz-e, vagy az enyém. Októberben megyek ki 3 hónapra, ha valakinek kell valami, csak szóljon, persze én is jól akarok járni.
Eredetileg az volt a terv, hogy ő majd vegye meg az újat, aztán azt én egy év múlva megkapom, de nem izgat a dolog. Jó lesz mindkettőnknek a használt. Neki is 4-e van/volt, egy újabb modell mindenképp kell, de bőven elég neki a 4S, és igazság szerint nekem is, főleg iOS 6 miatt. Ráadásul neki újra kéne tanulni ios 7-tel mindent.
Szerintem nézek magamnak is egyet.
Ezt is elkapkodtam, nemrég 280 dollárért volt 3 hónapos AT&T-s, amit persze 3 dollárért lehet gyári függetleníteni.
-
madgie
titán
válasz
korpicschess #44895 üzenetére
Dr Xavier mutánsiskolájába a felvételi.
-
korpicschess
veterán
válasz
HarryPotter #44894 üzenetére
Az mi?
-
HarryPotter
őstag
mindenki xfaktort néz??
-
SÖ
addikt
:W
-
Xero
nagyúr
Ma ismét pofára ejtettem a szifont. A másik telefont kerestem a sötétben és amikor megtaláltam úgy megörültem, hogy ez kirepült a kezemből és másfél méterről a járólapon landolt.
Nem kicsit tojtam be, mert a kijelző hirtelen full kékre váltott. Gyorsan lámpa felkapcsol, hard reset és már jött is az Apple logo. Egy karcolás nélkül megúszta.
Csúnya lett volna, ha két évig húzza, aztán csere előtt pár héttel töröm szét. Én valahogy mindig kifogom a strapabíró telefonokat.
-
válasz
manchester85 #44885 üzenetére
Na?
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #44883 üzenetére
65-ér' vettél az ebay-en 4s-t? Wow, amerika?
-
DanielK
addikt
válasz
az szép...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
még csak 22 va, türelem
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #44883 üzenetére
Miért nem 5 akkor már?
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #44877 üzenetére
Nekem pont az a hosszú animáció tetszik benne a háttérképem miatt.
-
máyköl
veterán
válasz
manchester85 #44880 üzenetére
Persze, add el annyiért.
-
manchester85
veterán
Ugy néz ki, viszik a telomat, 65-ért. Jó bóót? Mondjuk csak 3 hónapos, de egyelore se papírja, se doboza, mer lopott
(költözéskor haver segített elvinni a cuccokat, es most a melohelyén pihen mindenem egy raktárban, mert Pestre mar nem jöhetett fel a furgonnal, majd csak egy het mulva.)
-
DanielK
addikt
válasz
de az ios 6 is stabil, de én más platformra utaltam.
-
válasz
iOS 7-hez képest atomstabil volt, az biztos.
Kíváncsi vagyok, mikor jön a 7.1, mert a végleges (amennyibe a GM marad annak, mint mindig is) nem épp megbízható. Értem én,hogy a többi ennél még sokkal szarabb lehet, dehát én iOS-hez szoktam, nekem ez a mércém, nem az android, meg a wp, stb.
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #44875 üzenetére
Mér, az iOS 6 nem volt atomstabil? Engem nagyon zavart, hogy túl hosszú az animáció, mikor a homescreen-re lépek. Illetve az értesítősáv is egy vacak, tátong az ürességtől, gorgetni kell, hogy lássam a részvényeket. Nem jo megoldás, na. Ugyanakkor maga a UI semmi újat nem hozott magával, csak egy mas ízlésnek megfelelő skint.
-
válasz
joey04 #44871 üzenetére
Én már rég megbékéltem az iOS 7-el
Mondjuk volt rá idő,hogy béta 1 óta megszokjam. Érdekes dolog ez,de ennyi idő alatt tényleg hozzá lehet szokni, sőt, visszanézve mindezek után az iOS 6 ikonokat és főleg az appokat (belülről) old school-nak tűnnek...
vadászcsiga: Én azt mondom, nem tart sokáig megszokni, utána már úgy fogod érezni, ahogy írtam (nagy valószínűséggel. Ha nem, úgyis mondod majd. Látod, más nem tudja megszokni, vannak kivételek. Jut eszembe, nem tetted fel sosem a bétát? Mintha úgy emlékeznék, hogy igen.
-
joey04
titán
-
r3dsnake
nagyúr
Még hogy az állatoknak nincsenek érzelmeik: Dog cries on the grave of its owner
Amúgy megyek végül, estére már Kecskeméten leszek, holnap meg onnan Abony. Cyberpunk, majd lesznek cicás képek! :3
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #44864 üzenetére
Asszem már nem kell:
Akkor álljon itt mindenféle tény, amihez nyilvánosan hozzáférhet bárki. A következtetéseket mindenki vonja le saját maga.
iStyle Hungary Kft.
A tag(ok) adatai:
– POWERCOM Inc. (GB – Tortola,Road Town, Waterfront Drive, Geneva Place P.O. Box 3469.)
Árbevétel:
2008: 0,804 milliárd Ft
2009: 0,839 milliárd Ft
2010: 1,173 milliárd Ft
2011: 1,922 milliárd Ft
2012: 2,607 milliárd FtMérleg szerinti eredmény:
2008: -13,974 millió Ft
2009: 8,340 millió Ft
2010: 0,671 millió Ft
2011: 39,260 millió Ft
2012: -2,648 millió FtÖt év eredménye összesen: 31,649 millió Ft
X-Multimédiashop Kft.
A tag(ok) adatai:
– Bessenyei István 51 %
– Horváth András 49 %Árbevétel:
2008: 0,331 milliárd Ft
2009: 0,424 milliárd Ft
2010: 0,651 milliárd Ft
2011: 1,039 milliárd Ft
2012: 1,165 milliárd FtMérleg szerinti eredmény:
2008: 2,401 millió Ft
2009: 2,274 millió Ft
2010: 3,168 millió Ft
2011: 6,472 millió Ft
2012: 19,820 millió Ft, osztalék 50 millió FtÖt év eredménye összesen, osztalékkal együtt: 84,135 millió Ft
A 2012-es adatok alapján:
– a két cég árbevétele összesen: 3,772 milliárd Ft
– a két cég eredménye összesen: 67,172 millió FtA közös cég árbevételéből az XMS részesedése: 30,88 %.
A közös cég eredményéből az XMS részesedése: 103,94 % (XMS nyereséges, iStyle veszteséges volt)XMS Kft. mind az öt évben, iStyle három évben volt nyereséges.
Lehet gondolkodni, hogy az összeolvadás után Andrásnak mekkora része lesz az iStyle-ban.
Végül, álljon itt egy másik cég adata:
StarKing Óbuda Kft.
A tag(ok) adatai
Alfa Capital B.V. (NL -1118 Schiphol, Schiphol Boulevard 231. ép.)
Árbevétel:
2008: 0,623 milliárd Ft
2009: 0,554 milliárd Ft
2010: 0,993 milliárd Ft
2011: 1,524 milliárd Ft
2012: 1,597 milliárd FtMérleg szerinti eredmény:
2008: 2,694 millió Ft
2009: 2,141 millió Ft
2010: 2,883 millió Ft
2011: 13,383 millió Ft
2012: 19,344 millió FtÖt év eredménye összesen: 40,445 millió Ft
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
korpicschess #44867 üzenetére
Ugye?
-
r3dsnake
nagyúr
Meh, hívtak holnapra Abony-ra tigriskölyköt simogatni. Nem tudom menjek-e, Szegedről messze van, meg kb 5-6e tuti lenne ez az utam. De amúgy meg tigris >.<
-
korpicschess
veterán
Na megjöttek a 8 pines kábeleim, és mind jók.
Szóval ha valakinek kell, keressen, ajánljon bátran, nem zsákbamacska.
-
DanielK
addikt
válasz
Blaise #44838 üzenetére
régen, míg nem volt magyar playstation store, addig ezért volt jó, mert tudtam letölteni uk store-ból. ezért lett amex. mivel évek alatt feltornáztam a hitel nagyságát, nem szívesen mondanék le róla.
a visszatérítés meg jó, mert mindent, amit a sima kártyával vennék, erre veszem. és visszakapom az 1%-át. sőt van már olyan hely,ahol alapból 3-at adnak vissza. -
madgie
titán
válasz
mondomén #44855 üzenetére
Általános iskola első osztályában is ment a hiszti, hogy az óvodás jutalompecséteket, emg pirospontokat nem vihette át az ember?
Soha nem volt hivatalos az eddigi pirospontozás, most van végre "gyári" rendszer, aki eddig össze tudott szedni száz nem hivatalost, az most sem hónapok alatt fog egyet-egyet összekaparni.
-
SÖ
addikt
válasz
Totheground #44839 üzenetére
Ez jó
amikor a rtanzakciós adó 3% vagy mégtöbb
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vadászcsiga #44852 üzenetére
Töröld a hardverapro.hu-ra mutató sütiket.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #44850 üzenetére
Ott van az adatlapon a Hardveraprón, már most is
-
madgie
titán
Ez a pirospontos hiszti csak engem visz a sírba az új hardveraprónál?
mondomén: mit vettek volna el, eddig nem volt hivatalos értékelés.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #44833 üzenetére
Azért ez mostmár nem így van, apámnak van amex és mastercard is és legalább az üzletek, éttermek, stb felében elfogadják az amexet is, főleg a nagyobb boltokban...
-
Blaise
veterán
válasz
Totheground #44842 üzenetére
Köszi, engem a bank az arany amex-re próbál folyton rátukmálni.
Amennyire látom maga a koncepció nem rossz, de pszichológiailag arra késztet, hogy minél többet költs, ráadásul ha egyszer benézel valamit akkor bukovári a visszatérítés. Keményen oda kell rá figyelni, de mondjuk egy új Macbook vásárlásánál megérheti
-
Totheground
addikt
válasz
Blaise #44840 üzenetére
A trükk a legtöbb hitelkártyánál ugyanaz. Lejáratig fizesd vissza a havi költést, és nem fognak kamatot felszámolni, de a visszatérítést megkapod. A Citi az asszem havi 670 forint, cserébe ingyen van hozzá sms fírnök meg még pár apróság, a KHB évi 5k, ha kell hozzá SMS az havi + 300.. A citiforint meg így egyszerűbb.
-
Cyberpunk
félisten
Új szifon és a kufárok már meg is jelentek. Rendelhető 5S 16GB 310k na elmennek ám a... oda.
-
Blaise
veterán
válasz
Totheground #44839 üzenetére
Ez a citiforint mit takar pontosan? Látom, hogy ők pl az APR-eknél történt vásárlás után visszatérítenek 2%-ot, ez egy 400ezres gépnél 8ezer Ft, ami már egy szemmel látható összeg
Hogy lehet a visszatérítést "kiszedni"? Mennyi a kártya költsége? Mi a trükk az egészben?
-
Totheground
addikt
válasz
Blaise #44838 üzenetére
Nem csak az amex-nek vannak visszatérítései. Én egy KHB Visa, illetve az egy Citi Citilife kártyát használok, mindkettő évente több ezres pluszt termel ki (a KHB jobb abból a szempontból, hogy nem pontokkal kell szarakodni, hanem egyszerűen ha 20k fölött van a havi költés, jóváírják a 2%át és annyival kevesebbet kell fizetni, a Citi meg néhány helyen többet kínál, cserébe "Citiforintokat" kapsz). Meg szerintem olcsóbbak is, mint az amex.
-
Víz Elek
senior tag
Van egy ájfón 3g-je húgomnak, 4.2.1 ios rendszerrel, és arra lenne kíváncsi, hogy hogyan lehetne beállítani azt, hogy amikor postol fb-re, azt írja ki, hogy ios használatával ?
-
DanielK
addikt
válasz
Totheground #44833 üzenetére
kinek meg az van, az meg nem tud fizetni.
értem én, de emiatt nem fogok még egy hitelkártyát igényelni. -
DanielK
addikt
Mennyien ismerik handras pénzügyi helyzetét...
Xero: lehet, hogy a StarKing nagyobb név neked, de nálam a béka segge alatt vannak és miért? Mert nem lehet amexszel fizetni náluk...
Számomra ez fontos tényező.
Ha már ilyen nagy nevek, akkor ennyit talán megengedhetnének maguknak. A vége lehet az lesz, hogy őket is beszippantja az istyle.
-
Nézem a facebook falamat, ugye nagyobb iPHone portálokra fel vagyok iratkozva, de akárhányszor meglátom az "APR keynote" szöveget, mindig röhögnöm kell, pedig a videót még nem is láttam róla.
-
Malachi
addikt
válasz
whitezo88 #44826 üzenetére
az igazi haszon a követői bázisa, majdnem 64 ezren vannak az XMS Facebookon, meg ott a blogja is, szóval ez elég nagy elérés, egy csomó ember, ami reklámérték, pénz.
a homályos szöveg az "összeolvadásról" is azért kell, mert az iStyle-nak nem érdeke, hogy a jövendő "reklámarcát" azonnal leamortizálja azzal, hogy elmondják őszintén az igazat. pénz, pénz, pénz. semmi más. megy tovább a show.
-
spammer
veterán
Ez is igaz. Ezek tisztán üzleti- érdekkapcsolatok. Mondjuk megnézném a Handrást, amint MS termékeket ajnároz és közben fikázza az epült
Erőlteti ezt az összeolvadás dumát még mindig, de nem tudom, miért akarja hülyének nézni az embereket.
Olyan, mintha a Nokia (mobil) is azzal jött volna, hogy az MS csak összeolvadt velük
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Malachi #44820 üzenetére
Hát szépíti is rendesen, a postját olvasva azert átlátni a sorok mögött, elég friss érzésekkel írta úgyhogy az érzelmek meg benne voltak.
Valahol könnyebb is ez az érzés hogy nem vagy kitéve az üzleti élet viharainak, de ahogy írod oda az önállóság. Viszont legalább megkomolyodik kicsit mert amit ezeken a Keynote közvetítéseken csinál az több mint gyerekes. Persze tudom miért csinálja de akkor is. Na -
Malachi
addikt
válasz
joey04 #44819 üzenetére
nézd, ez a lényegen nem változtat, aki már dolgozott egy ekkora láncnál, kicsit magasabb beosztásban (jómagam, tíz éve) az tudja, mit jelent ez. Handrás eladta a boltjait egy multinak, hogy kinullázhassa a rengeteg hitelét, cserébe ugyanolyan beosztott lesz, mint a boltvezetők, vagy eladók. a munkájukat koordinálja, felel a boltok forgalmáért, segíti az üzletvezetőket. a mi időnkben ezt területi vezetőnek nevezték. közvetlen felettese a magyar főnök, ez a TG. kirúghatják, lecserélhetik, ha nem megfelelő a forgalom kevesebb jutalékot kap. ebben az esetkeb kb. ezt jelenti az, hogy "cégvezető".
a lényeg, hogy saját szempontjából anyagilag rövid távon biztosan jobban járt, mintha egyedül akart volna boldogulni (már csak a 100 milliós hitel+kamatok miatt is), nyugodt lehet, nem felel a vagyonával a cégért, meg a beosztottakért. hosszú távon viszont mégiscsak visszalépés ez, oda az önállósága, tulajból beosztott lett, ha nem lesz eredmény, így is mindent elveszíthet, ha a vezetés pár év múlva megválik tőle. kezdhet mindent kb. nulláról. kemény dolgok ezek na, nem irigylem. akárhogy is szépíti, nem olyan vidám ez az egész.
na, de hagyom tényleg, sose érdekelt a figura, de ezek a céges ügyek azért izgalmasak.
-
joey04
titán
válasz
Malachi #44817 üzenetére
Hát én is azt hittem, hogy mentőöv, de most vagy kamuzik Handras, vagy tényleg nem vészmegoldás volt:
Mar a FS elott is targyaltunk az osszeolvadasrol, csak akkor kifutottunk az idobol.
Ha ez igaz, akkor nem a hitelek miatt ugrott bele ebbe a "fúzióba", és ez elvileg kizárja a csendes társ kilépési szándékát is. Hiszen egyik esetben sem vágtak volna bele az FS-be.A vezetésről is van némi részlet:
Uzletititkokat nem szeretnek elarulni (mert TG ideges lesz). Ketten fogjuk vezetni a ceget, TG ugyvezeto, en cegvezeto, es ketten irhatunk ala. Legyen eleg ennyi
-
SÖ
addikt
Àllatvédőknek.
[link]
-
Malachi
addikt
vége a találgatásnak - a multi kifizette az XMS hiteleit, az üzletekért cserébe. nyugodtan alszom el!
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem meg magával fogja ragadni.marmint Cyberpunkot az iPhone
-
SÖ
addikt
válasz
GALARDO #44747 üzenetére
Most tettem le a lantot, eladtam egy kocsit. Egész nap rohangáltam.
Rendesen belehúztatok ma
Bukás vagy sem nem az érdekel, hanem az ok(ok). Egy decktop OS-t még mindig többre tartok mint az Androidot (sajnos) Természetesen nem RT-ben gondolkodom. Habár Tegra 4-el az is szóba jöhet, megvárom a TESZTEKET. A Pro nagy ágyú Intel (mobil változat alacsonyabb órajellel [1,8GHz?]) Haswell-el jön passzív hűtéssel. Ez az Intel i5 finomhangolt változata 8GB RAM-al.Az ára még nagy kérdés. Szeptember 28-án debütál.
-
Xero
nagyúr
Az megvan honnan és hogyan indult ez a szakasza a boltnak?
Én még anno ott voltam a szuterénban, amikor hifi/házimozi cuccokat árult és éppen hogy megjött a PM G5-öse. Sőt arra is emlékszem, amikor hwsw-n újságolta, hogy megrendelte. Erről is tudnék mesélni, de nem ide tartozik.Küldte át az embereket a Starkingbe, aztán iJoe-hoz. Majd Joe-n és a SK-n keresztül (ezt már nem tudom) adott el pár gépet. Végül rájött, hogy ez működhet és bevette a cégprofilba az Apple termékeket.
Akkoriban még Dezsőt is lehetett gyöntölni.Lakása nem volt. Volt a bolt és pont. Folyamatosan iChaten és beszmacen lógott. Kőkemény saját meló és áldozat volt az elején benne.
szerk: Egy ismerős Apple kereskedés már ment csődbe a szemem láttára. Legalább ők nem így végezték.
-
máyköl
veterán
válasz
HarryPotter #44797 üzenetére
Én ismerem személyesen, többször beszélgettem vele hosszabban.
Szeret többet mutatni mint amennyije van, talán sznob is, de egy nagyon korrekt palinak tartom, aki szereti amit csinál, és az egész életét ennek áldozza.Sajnálom a dolgot, igazából a blogbejegyzésében próbálja beállítani, hogy mekkora robbanás ez üzletileg, de igazából mind tudjuk, hogy gyakorlatilag megvette őket az iStyle, ne szépítsük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest