Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Mac Minit szeretnék venni. Az lenne a kérdésem, hogy macXperts felhasználóval van-e valakinek tapasztalata. Hirdetései vannak itt is, illetve beszeljukmac.com-on is.
Az árak jónak tűnnek. Van valakinek valami tapasztalata vele?
-
Blaise
veterán
válasz rayoliviero #26497 üzenetére
OS X kompatibilis gépnél kb. alapkövetelmény.
-
jimhun
senior tag
Ez mar milyen durva program: Cycloramic
Elvileg korpanorama fotora valo. Mondjuk vannak ketsegeim hogy a rezgomotor miatt nem lesz-e homalyos a foto. -
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #26489 üzenetére
Nem követed nagyon a hardverek fejlődését?
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #26485 üzenetére
Nem egyszerű a felrakása, én egy olyan konfigra szenvedtem fel, amirôl semmi infó nem volt, h menni fog-e, de végül összejött Megfelelő alkatrészekkel könnyebb a dolog, mert kevesebb kext(driver) kell és azok is készen vannak, de ha nem szeretsz mókolni, akkor ne hacklizz, ez nem éppen az oob működő dolgok egyike
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Csajom ma...
- Mi a különbség a netbook és a notebook között?
- Szívem, benne van a nevében...
- Hogy?
- Hát a notebook a normális nagy laptop a netbook netezésre való inkább...
- Aha... (Itt láttam rajta h nem igazán érti)
- És mi az a Macbook?
- Az Apple notebookjait hívják így...
- Jaa, tényleg!!
- És mi a különbség a tablet és az iPad között?
- Mondom semmi, az iPad is tablet.
- Ja jó csak vett a bátyja egy tabletet 10 ezerért és fura h nincs gomb az alján mint az iPadnél...
Tegye fel a kezét, aki a női agyat érti! -
Bling95
őstag
Annyiert enis megvettem volna , jolene egy komplett iphone kollekcio
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #26468 üzenetére
Már ahol....APR-eknél pl nem adnak semmilyen cseretelót és szolgáltatónál se iPhone-t adnak....Amúgy nekem van ilyen esetre több teló is itthon, de egyik se mai darab már + butatelók
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #26465 üzenetére
Cseretelónak pl javítás esetére még mindig jobb egy 2G, mint egy butateló 15k körül mennek
-
bobooo
addikt
válasz vadászcsiga #26465 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #26461 üzenetére
Eladni.
De ennyiért a fiókba is jó... -
madgie
titán
válasz vadászcsiga #26461 üzenetére
Mit minek? Megvenni? Annyiért nekem is kellett volna, a legszebb (és nem utolsósorban az első) iPhone
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #26458 üzenetére
Én sose zárok be 1 appot se, szóval nekem ezt ne mondd, ha akarja, majd a teló bezárja őket
Nekem is feltűnt,h gyakran tölti be újra az oldalakat, bár nekem 5 alatt is gyakran csinálta, de lehet,h nem ennyire mondjuk...De az feltűnt mondjuk az utóbbi napokban,h a progikat gyakrabban zárogatja be valóban, mint 5 alatt tette...
májköl: az szép Én most egy 3G-re pályázok cseretelónak, de sajna senkinek se kell az Arena egy 3G-ért cserébePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ragnar95 #26457 üzenetére
De az csak feltűnt hogy 6 óta többször töltődik újra a safari ha 2-3 tab meg van nyitva és nincsenek bezárva az appok? Nem emlékszel? Kb fél évvel ezelőtt dicsekedtem hogy én a tavaly novemberi vétel óta nem zártam be egy progit sem a taskbaron mert GS után élveztem hogy nincs erre szükség. Pont emiatt valtottam.
6 alatt egyre többször érzek hasonlót mint GS-nél, leginkább mobilnet használatakor böngészésnél. Erre értettem a használhatatlanságot.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #26454 üzenetére
Nekem 4S-nél egyáltalán nem tűnt fel lassulás és sebességbeli különbség se az i5 javára, illetve iPod Touch 4G-n se tűnt fel,h belassult volna az iOS5-től, de lehet,h az iOS7-től már be fog lassulni kicsit a 4S vagy gyorsabb lesz az 5S érezhetően azzal már, viszont addigra már úgyis tervezem a cserét
-
máyköl
veterán
iPhone 2G -t hogy tudok aktiválni?
Fixrecovery? Rég csináltam már... -
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #26369 üzenetére
bejött
Bár azt irta minden alkalmazásra és hogy már szerepel az itunes-ban és cserélem-e. Hát cseréltem majd utána tettem vissza mobilalkalmazások közé...
Lényeg hogy megmaradt minden -
vadászcsiga
félisten
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #26437 üzenetére
igen. egyszer volt gond, valamelyik átállásnál, már nem emlékszem pontosan sajnos. akkor pár hétig érezhetően lassú volt - talán a 4.0 - de a 4.1 után újra normális tempóban tudtam használni.
nem azt mondtam, hogy egy négyes mellett nem lenne lassú, hanem azt, hogy soha nem volt használhatatlan.
-
madgie
titán
Na, jól indul a nap: reggel, munka előtt poénból meg akartam nézni, milyen a jelkódzár. Beírom neki szépen, hogy madgie, megint kéri, megint madgie, majd az első billentyűzárnál ő bezony kitalálja, hogy nem madgie Most DFU-ból éled a cucc, a munkahelyen 1 megás net van még 87 percet ír, míg egyáltalán elkészül (meg még mennyi lesz, míg letölti az összes appot)
-
szabopali
aktív tag
-
mondomén
őstag
válasz korpicschess #26445 üzenetére
Ja igen, hát ez már nekem is a plafon volt. Mondjuk a HOX is ilyen árban mozog, csak azért gondoltam...
-
mondomén
őstag
válasz korpicschess #26441 üzenetére
Értem. Hát azt nem ismerem, én 4.1.1-el kezdtem bele az androidba. Viszont azt tudom, hogy a JB iszonyat király lett. Én egyszer raktam fel custom romot, de 2 nap után vissza tettem a gyárit, nekem nem adott annyi pluszt mint reméltem. Egyébként baromi egyszerű romolni ezt a telefont, nem is gondoltam volna. Ráadásul van most root apk, amivel 1 gombnyomás a root. Nexuson nem is álltam neki ennek a bootloaderes szarakodásnak, nem volt kedvem hozzá. Itt root és onnantól kezdve kb. 2 kattintás gépen és kettő a telón... Most a 4.1.2-őt várom, de már lengyeleknél kint van, ami azt jelenti, hogy azt is simán fel lehet rakni, még root sem kell hozzá.
S3 abszolút nem érdekel? Rajtam kívül van még pár ex iphone-os emberke az S3 topikban akik nagy megelégedéssel használják. Én is vaciláltam a one x-en, de a samsung garancia miatt inkább az S3 mellett döntöttem, szerintem ők adják a legjobb garanciát.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #26435 üzenetére
3GS is teljesen használható még most is, elfut rajta minden 1-2 játék kivételével, szóval max 2,5-3 év múlva kezdenek majd el 4S-re nem jó appok kijönni remélhetőleg
Am jövőre tuti váltok, max 5-re és nem 5S-re/6-ra, 2 év után már megérik cserére az összes telóPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Blaise
veterán
válasz korpicschess #26441 üzenetére
Ez az baj az androiddal, hogy a gyártók mindig csak ígérgetnek
IT területen mozgok (fejlesztés), de lövésem sincs, hogy miért csúsznak akár 8-10 hónapot a gyártók egy frissítéssel.
-
korpicschess
veterán
válasz mondomén #26440 üzenetére
4.0.4 csak sajnos, és 2013 Q2 (3) fele kapunk majd JB-t elvileg. Be van ígérve, ezt tartani is szokták, de hát lassú nagyon.... Legalább gyors, működik, jó kamera, HDMI (simán lejátsza a fHD tartalmakat), jól néz ki, van fogása. Szóval szeretem. Kicsit unom. Hiába váltanék HOX-ra mondjuk, azt is megunnám. Tény, hogy jobb készülék, talán csak zenében gyengébb.
Egyébként főzött ROMom van itt is, de kernelt zárt bl-rel nem lehet cserélni, anélkül pedig kb sz*rt sem ér az egész. Viszont van normális status barom, Sony mini appjaim (marha jó).
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
mondomén
őstag
válasz korpicschess #26438 üzenetére
Arra a sony-ra melyik a legfrissebb rom?
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #26435 üzenetére
2008-ban vettem a 3G-t, tavaly adtam el. soha nem volt "használhatatlan", ami elindult rajta, az futott. ami nem, az el sem indult. utána egy évig volt 3Gs, ugyanez. most a 4s-t hosszabb távra tervezem, legalább két-három évet ki kell majd bírnia és az eddigi tapasztalataim alapján nem lesz gond.
inkább egy iPad mini kellene nagyon, nemrég megtapiztam egyet, nem hittem el. abban megint ott van az "instant get" érzés. hihetetlen, mintha nem is egy táblagép lenne, hanem valami műanyaglap, de teljesen hiányzik belőle a "gagyi, mert könnyű és plasztik" érzet. már kézben tartani is egészen vad, el se hiszi az ember, hogy tényleg egy mini számítógépet fog. de igen, és működik! és mindent tud, amit a nagyok. utána kézbe vettem egy iPad2-t is, de leszakadt a karom alatta.
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #26429 üzenetére
Ezzel énis így vagyok, "sajna" megfogott az iPhone érzés + az iOS és AppStore varázsa, így ha nem mutat fel nagy előrelépést az Apple, akkor is inkább maradok 2-3 évig a 4S-nél, minthogy márkát és így oprendszer váltsak De azért remélem,h nem jön 5S, mivel nem áll szándékomban 3 évig 1 telót használni, bár akkor ha az jön, valószínűleg 5-re váltok kis ráfizetéssel, de addig még sok víz folyik le a Dunán
Amúgy kicsit énis többet vártam az iPhone 5-től, bár szerintem ígyis elég jó teló lett, újonnan jobban megéri, mint a 4S, de a pont annyi pluszt ér meg, amennyi a független árak között van, tehát 20-30k-t, annál többet nem. Ettől függetlenül a "wow faktor" volt az, ami hiányzott és a 4-nél megvolt, mivel az volt az első iPhone, ami multimédiás téren is ott volt végre és minden megvolt benne, ami kell számomra
Amúgy énis azt érzem azért,h Steve halála óta csökkent az innováció az Apple-nél, hozzák a kötelező szintet és 1-2 hasznos újdonságot akár elsőként is, de egyik se olyan "világrengető", mint az iPhone, majd pedig az iPad volt....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
válasz Tibee86 #26430 üzenetére
Nem tart sokból átszabni. Valamilyen launcher a store-ból, ez a legegyszerűbb. Vagy ha tényleg totál átakarod varjálni, akkor custom rom, pl MIUI ami nagyon hajaz az IOS-re.
Én ezt szeretem nagyon, hogy pikk-pakk meglehet változtatni a kinézetét. A gyári samsung touchwiz szerintem egy okádék, apex launcher és 5 perc múlva úgy néz ki ahogy én akarom.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Még mindig a toppon.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Tibee86
nagyúr
válasz madgie #26427 üzenetére
Elég hosszú komment lenne, ha leírnám mindazt, amit hiányolok. Bár leginkább az OS-nak vannak nagy hiányosságai szerintem. Persze ez is olyan, hogy kinek mi.
Ez az 5 még rendben van szerintem, a folytatás a kérdéses, mert ilyen árcédula mellett muszáj valamit alkotniuk is. Hiába az iOS, lassan már ez nem lesz elég ahhoz, hogy megtartsák a felhasználókat.
Én nagyobb kijelzőt/méretet semmiképp nem szeretnék, felőlem maradhatott volna a 3,5 is, nekem kb ez az ideális.vadászcsiga: a mini jó ötlet volt, de sajnos totál egyetértek veled.
Totheground: Egyelőre én is így vagyok vele. De én leginkább csak az OS miatt. Öcsémnek most egy S2 van, még formára, anyaghasználatra tetszene is, addig amíg fel nem oldom a képernyőt. Iszonyat mód nem tetszik a droid felépítése, kinézete.
Viszont ugye iPhone árának a töredékéért megkaphatja az ember.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz Tibee86 #26425 üzenetére
Bár csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de nekem az iPhone A telefon. Eszembe sincs más telefon után nézni, akkor sem, ha nincs semmi hatalmas innováció.
Ráadásul jelenleg sehol nincs. A Samsung féle "more coerz, bigga screen, 4 hours of usage" filozófia nem innováció.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
alba-regia
aktív tag
válasz vadászcsiga #26417 üzenetére
Nekem pl. innovációként megfelelne, ha kétszeres lenne az akku teljesítménye. Csak ez ugyebár a jelenlegi technológiával azonos méret és súly mellett nem megvalósítható. Részemről az összes többivel elégedett vagyok (i5).
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #26420 üzenetére
Nem tudom, twitteren kérdezd meg tőle
-
Malachi
addikt
válasz Totheground #26420 üzenetére
látványosat
-
nagyúr
A megelőző modellekben mi volt az innováció? Pl. 4S-ben? A Siri?
-
Totheground
addikt
Tudnám milyen innovációt vártak.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
máyköl
veterán
Részben igaza van szerintem...
-
vadászcsiga
félisten
válasz máyköl #26407 üzenetére
Pod2G így fogalmazta meg:
...csalódtam az iPhone 5-ben, amely nem tud jelentősen többet az iPhone 4S-nél, Franciaországban pedig kifejezetten nem, hiszen itt nincsen 4G/LTE-támogatás. Ebben a termékben nem találtam meg az innovációt, amit az ezt megelőző modellekben láttam. Vállaljatok néha kockázatot és újítsatok! Aggódom a jövő miatt, főként az operációs rendszer zártsága és az Android fenyegetése miatt. -
Bling95
őstag
válasz korpicschess #26415 üzenetére
-
máyköl
veterán
Ide is beteszem hogyan jártam egy iPhone -al: [link]
Ötletetek van?
-
szabopali
aktív tag
válasz vadászcsiga #26400 üzenetére
No majd szép lassan egyszercsak, esetleg. De ha nem az se baj. Köszönöm a linket, két bejgli között remek időtöltés. 🌲
szabopali
-
máyköl
veterán
Durva az I5 használtpiaci ára.
145 -ért hozzá tudnék jutni egy 32 -es Vodáshoz.
A gyári független 4S -em 120 -t ér kb.
Most elgondolkoztam... -
SÖ
addikt
válasz DanielK #26396 üzenetére
19:10-re megyek érte. Olvassatok utána az QNX-nek. Egyébkét, mondtam hogy benne van a pakliba, vagy ott ragadok, v. jövök vissza. De ahhoz nem i4S-t és i5-öt kell kiadni, az Apple-nek, egy 100%os konzolt, sokkal komolyabb interfésszel. A BB van olyan bonyolult mint az Android azzal az apró különbséggel, hogy nem fagy szét és olyan símán megy mint az iOS. A 9900 átmeneti megoldás. Meglátjuk hogy alakul a BB10. Egy év 3GS, 2,5 év i4, után kell egy kis újdonság. Az a baj az iOS-el, hogy külön appokat kell futtatni, itt nativ többett tud pl. egy feladat kezelő, v. contact meneger. A modell több mint egy éves, a készülék zsír új. Amit sajnálni fogok, azok az appok amiért pénzt adtam és tényleg jók voltak. Ez is egy súlyos vasmacska, talán egy iPod-ot rászánok, mert tabletnek is PlayBookban gondolkozom most. Ezerszer jobb irodai megoldásaik vannak mint iOS-en.
Talán valamikor az i6-ban lesz FM app.
-
Bling95
őstag
én lusta vagyok igényelni meg kikéne találni mi legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest