-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
Tegnap átnéztem jó pár hirdetést a hardveraprón, hogy barátnőmnek hátha találok valami 0 perces telefont jó áron. Iphone tulajként könnyedén lehetett tájékozódni, de sajnálom azokat az embereket akik nem elég körültekintőek. Elég sokan szeretnének iphone-t venni , de lövésük sincs róla mire kell figyelni és a hirdetésekben annyi hülyeséget írnak, hogy az hihetetlen.
1. az Iphonet nem fogják letiltani, mert egy összegben fizettem ki. ( Nem úgy van, hogy letiltják ha a havi díjat se fizeti
2. T-Mobile cserélte és van egy teljesen új. Jön neki a komment azt hívják refurb telefonnak. Erre a srác lehurrogja a másikat, hogy az nem refurb a T-Mobile újjat adott neki...
3.Gyári tartozékok (hátlap,előlap)Lehet érdemes lenne egy "mire kell figyelnem ha Iphonet szeretnék venni" írást összedobni aki jól tud fogalmazni mert a szakmaiba is rengetegszer felmerül.
-
Malachi
addikt
eladnék egy ilyet, de nem tudom, melyik kategóriában hirdessem. tippre?
-
rayoliviero
veterán
válasz icecave #25493 üzenetére
Lehet.
Vettem fóliát 2900-ért 2x2 db (előre és hátra). A hátsó nem teríti be teljesen a hátlapot, csak az ezüst színű részt, felül és alul egy rész így fóliázatlanul maradt. SwitchEasy amúgy a márkája.
Majd később veszekt tokot én is durvább helyzetekre, ha már nagyobb lesz a választék is belőlük. -
nagyúr
válasz rayoliviero #25490 üzenetére
Túlparázod ezt a dolgot. Én amiket állandóan favorizálok, a Bodyguarzd és az invisible shield, azt azért teszem, mert bár kicsit narancsos a felületük (ami csak akkor láthat/érezhető, ha fény felé fordítjuk a kikapcsolt kijelzőt, mint mikor így ellenőrzi valaki a karcokat/ujjelnyomatokat rajta), tapadnak is valamennyire, ami számomra jobb fogást biztosít. Én mindig attól féltem, hogy kiesik (méginkább kicsúszik) a telefon a kezemből, de így jobb (nekem). Szóval alapból csak fólia van rajta, aztán ha (mint azt más szintén írtam párszor), buliba megyek, akkor belerakom egy pl. ilyen tokba (lesz rőla teszt,ha ideér, az i4-emhez valót eladtam), aztán mehet a durvulás. Bár, most,hogy van biztosításom, Murphy törvénye értelmében úgysem lenne semmi baja...
-
Mela Kehes
addikt
Nekem egy 400 Ft-os van rajta már több mint egy éve. Semmi sárgulás, semmi karc.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
korpicschess
veterán
Nekem lesz alumínium fóliám előre még hátra. Mondjuk előre szerintem kell másik. Nekem tetszik ez a megoldás is, nézz rá esetleg.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
rayoliviero
veterán
válasz Ragnar95 #25489 üzenetére
Ok.
Másik kérdés, hogy iPhone 5-re vajon elég a fólia? Nem igazán szoktam leejteni a telót. Tokokból nem nagy a választék. Az tetszik, amit icecave linkelt feljebb, de mire küllföldről ideérne, addigra lehet összekarcolódik a teló a zsebemben. És fóliából melyeiket érdemes venni? Jó az 500-1000 Ft.os is, amit itt is árulnak a hardveraprón? Vagy jobb választani 3-4000 Ft-osat?
-
Ragnar95
félisten
válasz rayoliviero #25487 üzenetére
Kötelesek cserélni + honnan tudnák, h nem akkor vetted észre?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bobooo
addikt
válasz rayoliviero #25487 üzenetére
Akkor is kicserélik..
-
Ragnar95
félisten
válasz rayoliviero #25485 üzenetére
Akkor is refurbishedet kapsz, de ezt észre sem veszed, ha nem tudod, viszont újraindul a gari, tehát ha 1 év múlva cseréltetsz a gari lejárta előtt, akkor gyakorlatilag 2 év garid lesz...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
Egykezes tasking használatnál fogást kell váltani a home gomb miatt, ami lent van. BB10-en ilyen egyszerű, és sokkal gyorsabb a teljes gesztusvezérlés jóvoltából. [link]
-
BossBoss
őstag
válasz rayoliviero #25471 üzenetére
T-Pontokban is cserélik azonnal, helyben. Legalább is itt Szombathelyen biztos. Gondolom Debrecenben is van T-Pont. Szerintem csak a kis T boltok nem cserélnek helyben.
-
szabopali
aktív tag
válasz vadászcsiga #25476 üzenetére
Igen, a tíz dodót ide, a többit meg megoldom, ha már megnéztem az összes szponzor appot. Aztán kezdhetjük előröl. Remélem lesz mostanában olyan aktív hét mint ami volt a multhéten...thanksginiving 😄
szabopali
-
bobooo
addikt
válasz korpicschess #25478 üzenetére
Lesz.
FreeMyApps @FreeMyApps
FreeMyApps android app is coming in December! Do you have a tablet or android device? Let us know on FB: http://on.fb.me/SIlWhl #FridayFunDay[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Blaise #25477 üzenetére
Droidra nincs ilyen hülyéskedés?
Mondjuk ha megint lesz "adventi naptár" és kupac app 10 centért, akkor idén bevásárolok szvsz.
Egyetlen megvásárolt programom a Nova Launcher, azt is sikerült 20 centért kifogni.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #25476 üzenetére
Az a baj, hogy jön a Vice City és a Real Racing 3, egy 15 dollárossal nagyobb biztonságban érezném magam.
-
Blaise
veterán
Szerintetek az elkövetkezendő pár hétben lesz 1500 pontnyi sponsor app, vagy vegyem meg a 10 dolláros gift card-ot amíg van?
-
Xero
nagyúr
válasz rayoliviero #25471 üzenetére
Ugyan az mint az új.
-
SÖ
addikt
válasz rayoliviero #25468 üzenetére
Elvileg, ha van raktáron felújított, rögtön, ha nincs kb. 2 hét.
-
bobooo
addikt
válasz rayoliviero #25468 üzenetére
Ha Westendbe viszed, lehet rögtön cserélni fogják.
-
SÖ
addikt
válasz rayoliviero #25465 üzenetére
A kínaiaknak gondot okozott a kijelző szerelése, sok volt a selejt. Vidd vissza, mert cserélniük kellene. (fényszivárgás)
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Gondolom a kepernyo kattigasa se normalis ( foleg hogy olyannerzes mintha kozben mozogna is) , remelik cserelik majd ha beviszem mert rohadtul idegesito h kvazi mozog a kijelzo
Problema csak annyi hogy nem mindig csinalja
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz rayoliviero #25463 üzenetére
Ez annyira nem normális, hogy cserélik. i5-ös?
-
rayoliviero
veterán
válasz icecave #25459 üzenetére
Köszi szépen. Az első az nagyon komoly.
zzeN: neked is köszönöm.
Más: A bekpcsoló gomb alatt, a fém keret alatt vagy2 mm hosszban látszik a háttérvilágítás. A keret ott azon a kis szakaszaon mitha nem simulna hozzá teljesen a telóhoz. Ez normális, másnak is van ilyen? Csak sötétben látszika fény természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
zzeN
aktív tag
válasz rayoliviero #25457 üzenetére
Nekem egy Ozaki Nature van, megvagyok vele elégedve.
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbîzható boltot ahol még forgalmaznak Iphone 4-t? Néztem az Apple storet ott 124 000 ft, de ha van olcsóbb ahol megbízhatók azt kérlek írjátok meg. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
nagyúr
válasz rayoliviero #25457 üzenetére
Beyzacases. Az Amerikát válaszd, és akkor ugyanazokat az árakat kapod, csak dollárban, nem euro-ban (nem mindegy), és ugyanúgy van worldwide shipping, mint Európát választva).
SGP: Innen többször rendeltem, átlag 5-6 munkanap alatt megjött, de olyat is ismerek, akinek eltűnt (special thanks to magyar posta), de rendesek voltak, küldtek újat, bár nem kötelességük.
-
r3dsnake
nagyúr
A fólia az nálam alap, anélkül nem is használnám. Viszont a tok az inkább csak hangulattól/öltözéktől függ. Legtöbb esetben (most is) tok nélkül van, főleg mert gyakran használom dokkolóban. Viszont ha megyek valahova, csak felpattintom amelyik épp tetszik, vagy illik a ruhámhoz. Ezért nézek többféle színűt is.
-
rayoliviero
veterán
iPhone 5-höz hol lehet szép bőrtokokat kapni (webáruház)?
Ez tetszene. De már ilynem volt 4-hez és koptatta a keretet.
-
Tibee86
nagyúr
válasz sunahunter #25440 üzenetére
Nem, nem az. Nem állt szándékomban meggyőzni téged . Nincsenek túl jó tapasztalataim ezekkel az ezer forintnál olcsóbb fóliákkal. Túl sok nem fordult meg nálam, max 3, de 1-2 hét után már katasztrófális módon karcosak lettek.
-
Kommy
veterán
Nem nagyon akar jönni az új iTunes, már pedig ideje lenne.
-
Ragnar95
félisten
Jaja, ha csak 1 dolgot akar az ember, akkor jobb ebayen free shippingeset keresni, de én pl 18 dolgot rendeltem és így mindjárt nem volt olyan vészes a postaköltség.
Xero: számomra fontos,h védve legyen a teló + a tokok nagyrésze feldobja az amúgy is jó dizájnját a telónak. Egy ideje bumper nélkül használom a 4S-emet, mert így jobb a fogása, de az elő + hátlapi fóliát semmiképp nem venném le, mivel nem akarok 1db hajszálkarcot se meglátni a telón.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #25446 üzenetére
Én vagyok az egyetlen akit a hideg is kiráz mindeféle iPhone toktól, bumpertől és egyéb védelmi megoldástól? Én még a fóliát sem tűröm meg a telefonon. Egy bumperbe bújtatva, pedig máris szenvedés a dockba pakolás.
A családban és az ismeretségi körben is 75%-ban tokba-fóliába csomagolják a készüléket én meg csak nézek bután.
[ Szerkesztve ]
-
sunahunter
senior tag
-
Zoona
aktív tag
Iphone 4s-t lehet downgradelni ios 6.0.1-ről?:S a redsnow vmiért nem csinálja
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Ragnar95
félisten
Múltkor rendeltem "SGP" fóliát és végre sikerült eljutnom odáig,h fel is raktam és nagyon bejön. Az előző ebayes fóliámmal ellentétben ezt elsőre sikerült buborékmentesen felrakni, illetve ami buborék maradt alatta, azt ki tudtam nyomni a direkt e célra adott kis kártyával alóla Ezen kívül a tapintása is jobb, pedig amíg az előző volt fent, azzal sem volt tapintás tekintetében problémám, de ez még jobb és az ujjlenyomatokat se gyűjti annyira + könnyebb letörölni róla őket. Kb nem is látszik,h rajta van a telón a fólia és elég profi pakkot adnak, az elő és hátlapi fólián kívül van egy törlőkendő, felrakáshoz porgyűjtő "matrica", illetve buborék kisimító kártya is a csomagban
-
Tibee86
nagyúr
Uhh, az most nem fog menni, mert a fényképezőgépem kölcsön van adva, de egyébként ez az. Annyi a különbség, hogy a valóságban a szürke gumi rész, és a hangerőgombok színe sötétebb jóval, mint a képeken. Nekem nagyon tetszik ez a fehér-sötétszürke megoldás, de itt a legtöbb kollégának annyira nem.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Na megjött a gear4 bumperem, vagyis már rég, csak én nem voltam itthon. Nagyon tetszik, főleg, hogy kemény ezer forintot fizettem érte. Eddig még nem is volt a kezemben olyan iPhone, amin bumper volt, de ha lett volna, akkor biztosan rég beszereztem volna már.
Keretet fényesítheti felőlem, mert már most tudom, hogy amíg meglesz a telefon, bumper lesz rajta a továbbiakban. -
sunahunter
senior tag
válasz vadászcsiga #25386 üzenetére
Helytakarékosságból.
-
Bling95
őstag
Massa viszont bravuros onzetlenseget mutatott, pedig az utobbi 2-3 futamon gyorsabb volt mint alonso
-
b4zsi-
őstag
-
bobooo
addikt
válasz Solar_Wind #25423 üzenetére
-
Xero
nagyúr
válasz Solar_Wind #25423 üzenetére
A legnagyobb arc és a legpontosabb kezű sofőr a mezőnyben.
Egyébként Alonso is bőven megérdemelte volna a VB címet egy ilyen lógó belű Ferrarival.
Viszont Vettel hozta a kötelezőt.Én jövőre egy Kimi-Alonso-Button-Vettel viadalnak örülnék kiegyensúlyozott autókkal. A végén egy Kimi VB győzelemmel a poén kedvéért.
szerk: Massa előtt pedig le a kalappal. Szerintem ő futotta a legnagyobb versenyt most.
[ Szerkesztve ]
-
Solar_Wind
senior tag
-
szabopali
aktív tag
Raikonen harmadik! Kihagyás után, na ez sem semmi! A mai barangolásáról nem is beszélek, király!
szabopali
-
-
r3dsnake
nagyúr
Erről a tokról mit gondoltok? Fehér iPhone-ra.
-
Bling95
őstag
McLaren-re is kiváncsi leszek hogy a Perez mit fog nyújtani, nagyon tapasztalatlan még
-
SÖ
addikt
Csoda, ahogy Vettel az összetört kocsiját behozta. Volt olyan kőr ahol 1s volt mindenkinél gyorsabb, úgy hogy alkatrészek potyogtak a kaszniról.
Hamiltonnak sorozatban nekimennek, és nem tud végigmenni. Rozsannak még a jogsiát is bevonnám.
-
bigdady
nagyúr
válasz korpicschess #25381 üzenetére
idén ittunk mi is ott egy kávét, tényleg finom volt (éppen ott egy kis bortúra keretében látogattuk Szexárdot )
Még mindig az az undok srác a felszolgáló? Meg kell szokni a stílusát(#25386) vadászcsiga asszem németek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Outlook topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GeForce Now
- További aktív témák...