Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #192896 üzenetére
1 éven túli világgaranciát a sima AppleCare ad, amit 365 napon belül tudsz megvásárolni/kiterjeszteni
az AppleCare+ pedig már biztosítást is jelent
Ez a magyar jogszabály adta 3 év pedig nyilvánvalóan Magyarországra, sőt vásárlás helyére vonatkozik a második és harmadik év, viszont az Apple hivatalos partnereinél történt vásárlást elfogadják a hivatalos szerviz partnerek, pont ugy mintha 1 éven belül lenne, csak vinni kell a vásárlást igazoló számlát
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
madgie #192895 üzenetére
512GB tárhely a minimum ezeknél, és igen a 18GB RAM lett megcélozva.
Most azon megy a dilemma, hogy megér-e nekem ennyi pluszt a 3 év iSTYLE gari (mert gondolom nem Apple világgarit adnak rá 3 évet)
Egyedi ajánlatunk magában foglalja az iSTYLE Comfort Warranty Extension szolgáltatást, melynek keretében partnerünk 12 hónapról 24 hónapra bővíti a MacBook Air és 36 hónapra bővíti a MacBook Pro eszköz hivatalos gyártói jótállását.
-
madgie
titán
válasz
radi8tor #192894 üzenetére
Biztos jó lesz az M4, de eddig elég aprókat lépegetett előre az M-vonal, én még a 16 gigás M1 Pro-vel (meg a sima M1-gyel is) vígan elvagyok, pedig 4K feletti anyagokat is vágok.
Fontosabb szerintem, hogy legalább 16 GB ram kell, meg minél nagyobb belső tárhely (256 felejtős).
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
MacBook Pro esetén mennyire elég 18 GB RAM?
Elég húzós a 36 GB upgrade.Nem lesz munkára használva, de azért nem is terveznénk pár év múlva lecserélni.
-
válasz
smallmer #192886 üzenetére
teljesen mindegy mi a töltő teljesítménye, egy eszköz annyit fog felvenni, amit maximum a gyártó meghatározott, amit amúgy te is megtalálhattál volna, ha rákeresel:
https://www.belkin.com/in/support-article/?articleNum=335768
-
smallmer
őstag
válasz
btudos #192881 üzenetére
Igazából nem fontos, de egy ilyen Belkin Powerbankot fogok róla tölteni, amit az iPhone-omhoz fogok használni.
Úgy tudom, hogy minél lassabban töltök egy eszközt, annál jobbat teszek a lassú töltéssel az akkumulátornak.
Így gondoltam, hogy 20-30w lenne a jó teljesítmény. -
madgie
titán
válasz
gyuromoj #192884 üzenetére
Az a túl merev kábel miatt volt egy másik típusnál, ebben nincs külső kábel.
Más téma, de egy éves sincs itthon a két telefon (15 és 15 Pro), máris szívás az USB-C. Sokkal nehezebb kipucolni, mint a Lightningot, már mindkettő úgy járt, hogy időnként nem is töltött, aztán ott kellett bűvészkedni, hogy a csatlakozó két keskenyebb oldalába gyűrődött szösz/maszat/dzsuva méltóztasson kijönni valami extrém vékony tárgy segítségével. -
btudos
nagyúr
válasz
smallmer #192880 üzenetére
Miért fontos a max. 30W? A töltött eszköz úgyis szabályozza, mennyit vehet fel, de egy nagyobb teljesítményű töltőt univerzálisabban tudsz használni.
Az általad linkelteknél a legnagyobb kérdés, hogy kell-e két töltőport, mert ha igen, akkor meg van a nyertes, ha nem, akkor az a kérdés, hol használnád. Bútor mögé rajtva egyértelműen ez a Belkin a nyerő, de ha a kompakt kialakítás nem szempont, akkor bármelyik jó lehet, megbízhatóságra sem a Satechi, sem a Belkin termékeknél nem szokott panasz lenni. -
smallmer
őstag
Köszi mindenkinek.
Akkor a következő kérdésem, hogy ezek közül ti melyiket vennétek:
- Apple
- Satechi
- Belkin
- Satechi 30w
- Belkin
Vagy esetleg mást?
Fontos, hogy megbízható legyen és max 30w-al töltsön -
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Szerintetek az miért van, hogy GaN töltőkből 20W-os nincsen? Csak ennél nagyobb teljesítményűeket látok
-
válasz
lorcsi #192872 üzenetére
Nekem sincs apple tv előfizetésem, de nagyon jó hasznát veszem az eszköznek. Youtube-ot nézek rajta nagyon sokat, az icloud fotókönyvtárat szoktuk rajta nézegetni, a music előfizetést hallgatom rajta néha, meg vannak megvett, illetve kikölcsönzött filmek az itunes store-ból, azt szoktuk rajta nézni. De az idő nagyobb részében youtube.
-
lorcsi
veterán
Felig off
az apple tv felhasznslokhoz van kerdesem:ha nincs folyton apple tv elofizum, akkor is ki lehet az elonyeit használni ?
gondolom itt halozati lejatszasra.. nas-rol.. es mondjuk bt hanszoron keresztul..hang lejatszasra
van mas egyeb hasznos felhasznalasa ? (Az elso gen. 4k verzion gondolkozom) -
madgie
titán
válasz
r3dsnake #192856 üzenetére
Nekem a StarPeak tetszik (kék telefonhoz pláne), de hogy én nem vagyok hajlandó 70 dollár + postát egy tokért kiadni, az hétszentség
-
.Szaki.
addikt
válasz
radi8tor #192859 üzenetére
Egyébként a mostani iPhone-ok meglepően jól bírják az esést. Én is tok nélkül használom a 12 Minit és az utóbbi időben egyre több olyan szerencsétlen eset van, hogy eldobom a telefont, nem tudom miért. Mindenesetre múlt héten egy jó kis macskaköves felületre esett pofával a telefon (igaz van rajta egy iGlass üvegfólia) és mindössze annyit történt, hogy a jobb alsó sarkán lejött az ezüst fényezés 3mm hosszon, ott fekete lett és kettő darab apró pötty keletkezett még az oldalán. Ennyi. Mielőtt felvettem a földről, biztosra vettem, hogy tropára ment a telefon.
-
r3dsnake
nagyúr
Ha 15 Pro-m lenne, tuti ilyennel használnám:
-
válasz
Gergőke88 #192845 üzenetére
Párhuzamosan használom mind a kettőt. Benks kamera védője jobb de a tactial meg jobban követi a telefon ívét (ahogy a hátlapról fordul az oldala felé a lekerekítés), így azt használom jóval többet. Benksben ezt a lekerekítést elveszíti, mert olyan élre vágott a tok is mint az előző generációk tok nélkül.
-
Gergőke88
addikt
Szeretnek valami normális tokot a 15 pro-ra. Nem ali/temu lenne a beszerzési forrás. Kinek melyik gyártó vált be most? Átlátszó szilikon vagy valami vékony “karbon” tetszene.
-
smallmer
őstag
Uraim!
Tudtok nekem ajánlani PC portalanításhoz nagyon halk kompresszort?
-
madgie
titán
válasz
radi8tor #192839 üzenetére
Nekem Aliról van hasonló noname, tökéletes.
-
madgie
titán
válasz
icecave #192835 üzenetére
Az USB-C annyira lekövethetetlen, túlbonyolított valami, hogy legegyszerűbben úgy tudom ezt megoldani, hogy ha nagy adatátvitel kell, akkor az egyik külső SSD kábelét veszem elő
Az képes a ProRes külső tárolására is iPhone 15 Pro-n, de például a monitorom is ezzel hajtottam meg az M1 Minivel, míg megjött az Aliról az ehhez való kábel, mert sima HDMI-n csak 8 bittel megy ez a monitor, USB-C/DisplayPort, amin 10 bitet tud és a külső SSD kábele simán átvitte a 6K/60Hz/10 bit jelet -
radi8tor
MODERÁTOR
Okosítsatok már ki: melyik az a kábel, amivel nagysebességű adatátvitelt tud 15 Pro?
Mindegyik amelyik apple.com-on kapható? Mert ott semmit nem írnak a sebességről, csak van egy nagyobb töltésre képes kábel (2m-es) -
válasz
trebrona #192823 üzenetére
#192824 lugosi #192826 mukibuci
köszi! megpróbáltam kicsit több infót kiszedni az eladóból az általatok elmondottak után, aki nagy nehezen kibökte, hogy nincs meg a vásárlásról a számla, így nem tudja függetleníteni ő sem, mivel nem tudja igazolni a vásárlás tényét. így ezt el is vetettem, köszi a segítséget! -
madgie
titán
válasz
btudos #192829 üzenetére
Ha a jobb kezemre átrakom, vagy hátra kerül, vagy megfordítom és előre, a csuklóm felé, de alsó helyzetben. Lehet csak megszokást igényel, de így pl a fizetéshez is felől kell kétszer nyomni a gombot, tehát át kell nyúlni a korona mellett/fölött, ami egy hangyányit kevésbé tiszta megoldás.
De még mindig jobb, mint amikor leszakad a bal karom a fájdalomtól
-
-
.Szaki.
addikt
-
Totál vakon vagyok Iphone témában, próbáltam utánanézni a kérdésnek, de továbbra is bizonytalan vagyok az alábbi kapcsán: vennék egy IPhone 14 Pro-t, ami állítólag Vodafone függő, tegnap járt le a jótállása. Az eladó szerint nem tartozik hozzá aktív előfizetés, így a letiltás kizárva, ír róla szívesen adásvételi szerződést is, akár kötbér feltételekkel is.
Ha lejárt az 1 év jótállás, nincs hozzá előfizetés, akkor hogyan lehet mégis Vodafone függő? Van ebben az üzletben szerintetek bármi kockázat?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
radi8tor #192817 üzenetére
Nem derült ki, hogy a közismert úriember melyik szolgáltató hálózatán tapasztalta mindezt. Több topikot követve, azt láttam, hogy Telekom esetén nincs, Yettelnél viszont gyakori ez a probléma (illetve a megjelenés körül volt több panasz, mostanság már nincs ott sem).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ittakary #192811 üzenetére
Amúgy azt kell hogy mondjam ez a vékony keret dolog nagyon nem frankó
XS után váltottam 15 Pro-ra és rengetegszer fordul elő hogy ahogy egy kézzel tartom a telefont a tenyerem bele ér a kijelzőbe és tapizásnak veszi.Másik dolog ami nem tetszik hogy a hangerő gomb sokkal érzékenyebb. Többször lehalkította a telefont a zsebemben.
-
válasz
Gergőke88 #192810 üzenetére
Az új széria drága lesz (mármint a mostani csúcs lejjebb ment árához képest) és bár semmi sem biztos, kb lesz még több ram, kicsivel nagyobb kijelző, aztán ennyi. RAM is Apple intelligence miatt kell még, de ugye EU miatt nem jön az sem, csak jóval később, és nem tudjuk, milyen formában, MacOS-re iPhone tükrözés szintén...
Én minden évben megveszem az újat, tudván, hogy teljesen felesleges, de az már egy más tészta. Ha Apple Watch-ot tudnám helyettesíteni a másik oldalon, lehet tettem volna már egy próbát. A másik az airpods pro 2, de most ezzel a Samsung copyval kb ugyanazt kapnám már ott is. Igen, végülis az órát is lemásolták kb (Ultra), de ahogy olvasom a feedeket, kihagy időszakokat edzés alatt és semmit sem mér, van,hogy húzza lefelé a telefon akkuját, mint állat, stb. Szóval biztos jó, de ott is van épp elég probléma, így talán az iOS-MacOS-es dolgokkal már megtanultam együtt élni, azokkal meg újra meg kellene. -
válasz
Gergőke88 #192810 üzenetére
15 Pro vagy Max tökéletes telefon, ha most kell váltanod, akkor vedd azt, bőven elleszel vele évekig
az új nem fog hű de nagy újat hozni, picit kisebb kijelző keret, picit jobb cpu, picit jobb kamera - mondanám hogy jobb akku, de évek óta ugyanaz vagy szarabb az üzemidő
szóval sokkal jobb biztos nem lesz
ha most veszel bolti áron újonnan akkor ha tippelnem kellene az elég nagy bukó
akkor vedd meg ha évekre meg akarod tartani (2-3 év min)
ha csak áthidalni a 16-ig tartó 1-2 hónapot, akkor vegyél használtande pl 430ért 2 hetes 15 Pro Max-ot árulnak aprón ami még megtartva sem hiszem hogy nagy bukó lenne főleg hogy az alapból 256os
-
Gergőke88
addikt
Sürgősen telefont kell vennem 2-3 héten belül. Pont az új szériát nem tudom megvárni.
Mit gondoltok 13-ról mire érdemes váltani? 15 pro (430 körül mennek a 3 év garis példányok) Vagy vegyek használtan vmit és azzal húzzam ki? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Zsolt,72 #192807 üzenetére
Szuper, akkor ez úgy működik, ahogy működnie kell
Köszi!
Már csak az a kérdés át tudom-e valahogyan vinni a céges előfizetést saját névre majd Domino-ra. Mert nem vagyok hajlandó több ezret fizetni havonta a semmiért (kimenő hívásra nincs használva).
Telekomos topikban már elindítottam a kérdést erről. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
radi8tor #192806 üzenetére
Jelen.
Mindhárom hazai szolgáltatótól van SIM kártyám. Telekom fizikai, a másik kettő eSIM. Ha nem csal az emlékezetem, akkor összesen 8 db eSIM tárolására van lehetőség. Igen, ha aktív a fizikai, akkor csak egy másik e “kártya” lehet aktív. És ha a fizikai pihen, akkor lehet 2 eSIM is aktív.
A ki/be kapcsolás szinte egy pillanat, nem egészen 2 mp alatt fellép a hálózatra, miután átbillentetted a kapcsolót (nálam nincs PIN kód). -
radi8tor
MODERÁTOR
Használ valaki több, mint 1db eSIM-et?
Ha jól értem fel lehet venni többet is a telefonba, de ha van fizikai SIM is használva akkor egyszerre csak 1db eSIM lehet aktív. Ez így rendben lenne.
A váltás az aktív eSIM-ek között megy gördülékenyen?Konkrétan ezt szeretném elérni:
- külföldi céges SIM
- Telekom saját eSIM (előfizetés)
- Telekom saját eSIM (Domino)Az idő 99%-ban az első kettő lenne használatban, néha átváltanék a Dominósra megnézni jött-e SMS.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
ittakary #192800 üzenetére
Azt is kerdezd meg mennyit fizetnek az otthoni netert
Mert az viszont szerintem Magyarorszagon nagyon olcso.
En 25.000 korul fizetek csak net 150/50 ha tv is kellene 30.000.-
mobil netem 6000/ho 30 gb adatforgalom. Ez rendben is van
Amerikaban is 50-100 dollar kozott vannak az otthoni csomagok amit en lattamAmugy szerintem Amerikaban a havi 60 dollar korlatlan net annyira nem olcso
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez már 25 éve is így volt kint. Emlékszem, hogy 1 EUR-ért lehetett telefont kihozni a szolgáltatótól (persze a havi díja magas volt - de ez érthető is).
A lényeg hogy tényleg mekkora lehúzás megy.Pl a napokban feljött egy hír hogy Amerikában az egyik színésznő nevében vettek meg egy szolgáltatós iPhone-t. 38 Dollárért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest