- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Ezt a mostanit mikor adod el ?
XS max nalam is alternativa volt ha talaltam volna egyet jo aron (en mar csak hasznaltan veszek barmilyen telot, mert meg mindig surun cserelem es nem akarok rendszeresen 50-80 ezreket bukni ) , de most, hogy 3 honap utan eladtam az xr-t es vettem atmenetileg egy pixel 3a xl -t ... mar nagyon jo ajanlatnak kellene lennie, hogy XS max legyen. Nem azert mert pixel 3a jobb lenne mindenben, de fenykepezoben mar csak a 11-es iphone-ok veszik fel vele a versenyt, es nalam elsodleges szempont a kamera, eddig is kb csak amiatt (es par eve az amoled kijelzo miatt) vettem meg az ujabb telokat, hiszen sima iPhone 7-essel is jol el lehetne lenni most is amugy, de javultak a kamerak, es X-tol jott az amoled is ami egyszeruen jobb (nekem legalabbis) mint az ips.
3 honap xr utan pixel 3a kijelzojete kifiejezetten jobban esik ranezni, pedig xr ips-e nem gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Diablo 3
- Star Trek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged