Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz vadászcsiga #16898 üzenetére
Ha tudnád hányszor kérdezik ezt tőlem. Komolyra fordítva. Mihez értesz?
-
BossBoss
őstag
válasz vadászcsiga #16896 üzenetére
Építőipar(burkolás, festés, bontás). Nagyon mocskos egy szektor, de jól fizet.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #16893 üzenetére
Storno. Én nem ezt néztem hanem egy Orange-os hasonló előfizetést.
Talán ez volt: [link]BossBoss
Mivel foglalkoztok kint?[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz vadászcsiga #16893 üzenetére
Igen, az szükséges. Címem az van kint.Sőt, bejelentett vállalkozásunk. Ez nem lenne probléma.
manchester85:
Erre már nem is akarok mit mondani. A hülye meg kifizeti. Nem baj. Tele van úgy is mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz BossBoss #16892 üzenetére
Soha, de azért 60 eurónak megfelelő forintért nálunk se olyan drága. (18 ezres csomagban 20 ezer) Bár tény, hogy a szolgáltatás szegényesebb ezért az árért.
Viszont számomra az az elképesztő, hogy 2009 nyarán 60 ezerért vettem a 3G-t ikon 200-zal.
Most 160 ezerért kapom meg relatíve ugyanazt a készüléket ugyanazzal a csomaggal. 100 ezerrel drágábban, közel 300%-os áron. Eszméletlen, de tényleg.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
BossBoss
őstag
válasz manchester85 #16891 üzenetére
Pont most nézegettem T-s árakat én is. Agyam eldobom. Most jár le a hűségem, de lehet nem hosszabbítok. Sőt, inkább kiköhögöm egybe egy függetlenre és keresek hozzá valami értelmes flottát. Ausztriában az A1-nél 59,90 euros csomagban 49 euro egy i4S 16 GB(SGSIII 0 eur). Ami azt jelenti, hogy unlimited call, text, data +100 perc ausztriából EU-ba,100 EU-ból ausztriába, +100 MB ausztrán kívül. Nálunk ilyen mikor lesz? Amúgy többet vagyok kint mint itthon, ezért is nézegettem ezeket.
-
manchester85
veterán
válasz GALARDO #16885 üzenetére
Ha a 4S nem kapja meg a jelenlegi i4 árát, akkor felgyújtom a T-t. 220ft a dollár, és az i4 drágább most, mint 2010-ben. A dollár akkor ugyanennyi volt. Igazság szerint semmi nem indokolja már azt se, hogy az új többe kerüljön mint most az i4.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz Blaise #16884 üzenetére
Nem emlékszem már csak azt tudom ha a gép lefagyott rögtön szerelőhöz vitte
-
-
GALARDO
addikt
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #16883 üzenetére
Tényleg, nem is emlékszem már, végül összejött neki a pénz és be tudott szállni?
-
vadászcsiga
félisten
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
DanielK
addikt
válasz Blaise #16879 üzenetére
Ja, a megszűnésével sem lehet használni? (gondolom kisbetűs részben van )
Akkor a parallelsben ezért nem akarja aktiválni egyiket sem.
Akkor megy a win xp rá (az is tisztaszoftveres, csak hát még nem ilyen hatékony a védelme )
Virtuálisra nem szívesen vennék windowst (pláne nem ilyen drágán 40-50e Ft-ért). Az asztali még ok, mert azon direktbe használom. Egyébként nem izgatna, ha a maces office nem lenne ilyen gagyi (sokan írják, hogy nem mindenben kompatibilis). Ráadásul annyi, mint egy windows.Saját vélemény: ha egy picit lejjebb adná a szoftver politikáját a microsoft, lehet többen lennének, akik nem crackelnék... Lásd Apple: 19,99$ ~ 5e Ft mai árfolyamon.
Még 20e Ft-ért vennék kettőt is, na de 40-ért? Ráadásul csak egy gépre teheted aztán kuka, mert csak azon fut. Ami többször is aktiválható (tehát gépcserénél sem kuka) az meg már 60e Ft.Bocsánat, de ez most kijött belőlem.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Blaise #16875 üzenetére
Én is erre jutottam. Bár egy darab cikket találtam róla, ott azt írták, hogy legális. Viszont külföldi fórumokon azt írták, hogy felejtős.
(Asztali gépen win7 van és jó lenne parallels desktoppal feltelepíteni macre is az office miatt, de úgy tűnik már nem tudom aktiválni, ami megvan - tisztaszoftveres)[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Erről mi a vélemény?
-
kenny123
addikt
válasz manchester85 #16871 üzenetére
Batárnagy dög, picit kényelmetlen volt. Garancia se volt már rá, meg beleuntam megint a tipikus android szarságokba. Frissítések alig jönnek, hiba rengeteg, a custom romokkal meg babráljon, aki akar.
Meghirdettem, hogy cserélnék Apple cuccra, írt srác hogy 32gb-s 4s 1:1-ben érdekel-e. Hogyafenébene.yo
-
joey04
titán
multimédia shop. innen indult handras. részletek:
Az XMS mára már kétségtelenül egy jól működő Apple kereskedés, de mi a cég rövid története, egyáltalán honnan jött az “XMS” elnevezés?
Ezt meg szokták kérdezni tőlem, megállnak emberek a bolt előtt, és megkérdezik, mi az az XMS? Amikor megcsináltuk a Kft-t akkor kellett egy nevet választani, de minden egyes általunk kiválasztott név már foglalt volt, ezek közül az egyik volt a Multimédia Shop név - ez sem volt szabad -, és akkor mondtam hogy tegyünk elé egy X-et, így lett X-Multimédiashop, amit aztán a vevőink lerövidítettek XMS-re.
Maga a bolt pedig 2000-ben alakult, először házimozival foglalkoztunk, aztán mobiltelefonokkal és Xbox-szal is, igazából mindig próbáltunk váltani, hogy ami éppen felfut és jó, azt forgalmazzuk. A házimozi 8 évig tartott. Majd egyszer vettem egy Apple gépet, és a vásárlók mindig kérdezgették, hogy hol lehet ilyet kapni? Az 50. kérdés után már eldöntöttem, hogy Apple-t akarok árulni. Ez 8 éve volt, akkor úgy nézett ki itthon az Apple forgalmazás, hogy mindenre 2 hónapot kellett várni, én pedig ezzel nem értettem egyet, hiszen úgy gondoltam, hogy egy ilyen kereskedésnél raktáron kell lenni a termékeknek, bele kell tenni pénzt, vagyis másként kell csinálni.
-
kenny123
addikt
Miért, Handrás mit csinált Apple elött? Vagyis, hol árult konzolt, meg ilyesmit?
yo
-
SÖ
addikt
válasz philoxenia #16831 üzenetére
"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának"
Ha jól tippelek Woody Allen Állat filmje vannak, nála már csak a Monty Python jobb.
kali
Mondasz valamit.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #16863 üzenetére
Valószínűleg konzolokat, mint az Apple előtt.
-
SÖ
addikt
válasz manchester85 #16810 üzenetére
"handrás=Apple fan"
Ezt azért erősen megkérdőjelezném. Kereskedett már mással is. Mindig olyan fan, amiből a legtöbbet tudja kihozni. Ha csődbe menne az Apple, nyugtot szívvel árulna Samsung TV-ket, vagy KIA autókat.
-
máyköl
veterán
Hű de fura ez az új Facebook app. Mindegy, majd megszokjuk...
-
-
bobooo
addikt
megjött a teljesen át írt Facebook appunk
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #16838 üzenetére
Samdrás előtt is már így álltak az avatarod szemei nem?
-
nggabi
félisten
válasz vadászcsiga #16834 üzenetére
de neked még meghúzgálom a szemed mielőtt lelépek
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz philoxenia #16831 üzenetére
át kéne gondolni, úgyse szokott itt valami nagy buli lenni.
"szenyor dzsíííí"
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
nggabi
félisten
válasz philoxenia #16827 üzenetére
most nézem h még te is kimaradtál
fet: ezt a készítővel beszéld meg sztem. májkrém ezen szép húzása után én se biztos h benne akarok lenni.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
-
tDr1v3r
veterán
válasz FET-MEN #16817 üzenetére
Teljesen korrekt cucc, én szerettem, csakhát valamelyik önjelölt rajgengszter ellopta. :< De amúgy tényleg nem rossz, annyi hogy a hátlapja eléggé karcolódik, ezért minimum kell rá egy fólia, de inkább valami hátlapra pattintható keménytok. Nekem is azzal volt...
Viszont könnyű és vékony, belesimul a zsebedbe, alig foglal el helyet; a szoftvere gyors, szép a kijelzője (mondjuk nem IPS, de jóféle TN-es), és az akku is sokáig bírja. (3-4 naponta dugtam gépre tölteni, vegyes WiFi-s netezés / játék / videózgatás mellett bírta addig.)
Szerintem érdmes venni egyet (persze nem APR-től, hanem pl. tőle), aztán ha nem tetszik, akkor eladhatod minimális bukóval..
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #16818 üzenetére
Én se kötekedni, de a poént magyarázni, ááá.... Nyilván előfordul, hogy nem esik le, nincs azzal semmi gond. Még azzal se, ha valakinek nem tetszik. De most ezzel kinyírtátok az egészet.
máyköl!
Azért van arca handrásnak, ezt szerintem senki nem vitatja. De egyébként nekem nincs vele semmi gondom, legalábbis az alapján, ami eljut hozzám a "médiából". Nekem nagyjából bejön a stílusa, de nem az ilyen megnyilvánulású embereket szokták szerénynek nevezni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
máyköl
veterán
válasz manchester85 #16816 üzenetére
Miért tartod nagyképűnek?
DanelK: Nem, arra várunk, hogy egy moderátor kicserélje, gondolom nggabi a modkerben látta már a képet.
-
DanielK
addikt
válasz máyköl #16815 üzenetére
De ami kint van, az a régi még, nem?
(#16816) manchester85: így értem a poént. Jó! Csak nem esett le. Én nem kukacoskodni akartam, csak azt hittem hogy az is lényeges. Amúgy meg munka mellett néha-néha ide nézek és így nem jön mindig össze a koncentrálás.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #16812 üzenetére
Csiga megkérdezte, hogy csak nem klónozni akarom handrast? Mondtam, de, csak a klónnak még nagyobb lesz az arca (nagy kijelzős Samsungok, illetve utalva handras nagyképűségére is), valtoztatok rajta egy-két apróbb dolgot, és Samdrás-nak fogom hívni. Szerintem tök érthető volt, hogy a Samsung másolását parodizálom. Az, hogy a handras névben nincs benne az iPhone, egy tök fölösleges kukacoskodas szerintem, hisz itt a fórumon mindenki egyértelműen az Apple-re asszociál róla, a Samsungot pedig csak szóösszevonással tudtam parodizálni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #16810 üzenetére
Mert engem érdekelt, hogy hogy jön ki a lépés. Személyesen nem kérdeztem volna rá (ott az ember sok mindent a gesztusok alapján eldöntenek, látnak és tudnak).
Az írott szónak (fórum, chat) nehezebb meglátni a tartalmát. Én nem is kedvelem annyira. Ezért van, hogy nem sok smst írok, inkább telefonálok. (160 karakter kevés és a másik reakcióját sem tudod pontosan hogy milyen pl: viccelt, vagy kigúnyolt stb.)Szóval csak ennyi. Látod, ha személyesen mondod el, valószínűleg ott kiderült volna, hogy a klónozáson van a hangsúly.
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
touch-ot használ itt valaki? a negyedig geneset.
Iphone 7
-
manchester85
veterán
válasz DanielK #16802 üzenetére
Viccet sose szoktam magyarázni. Egyébként a klónozás volt itt a kulcsszó. Morphológiailag valóban nem tükrözi, megis tudja mindenki, hogy handrás=Apple fan. Nyilván a poén csak úgy ült, ha kiderül, hogy a Samsungot próbálom oltani. Ehhez bele kellett vinni valami lexikai hasonlóságot. De akinek nem jött be a poén, vagy meg se értette, az miért nem lepett csak szimplán túl rajta?
i6 Silver
-
turbobusa
senior tag
válasz nggabi #16808 üzenetére
Sajnálom kicsit a mobilt, mert tényleg nagyon jó, de váltani akarok és nagy valószínűséggel Android-ra. Nem rossz az ios, de nem mondhatni csúcsnak sem, egyaránt mindkét rendszernek vannak előnyei s hátrányai. Nyilvánvalóan egy fan elvakult és nem érdekli semmimás...
Utódot már ki is néztem, két mobil meg abszolút felesleges, stb. -
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a Ti tanácsotokat kérni, hogy reális-e 50e forintot kérni egy 3gs-ért, ami dominós, 16gigás és karcmentes?
Üdv.
-
nggabi
félisten
djbobó te kis.... én kimaradok az,1.hszből razi meg aki nem jár ide benne marad? csak azért h te belekerülj?
látom az almás vér nem válik vízzé
lol és még fapmen is benne van
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
kenny123
addikt
Dehogy dohányzom, sőt. Talán legjobban örülök a pár hónapja bevezetett tilalmaknak (az már más kérdés, hogy milyen hatékonysággal iktatták..)
Csak szimplán a felsorolt szuvenírek közül azon akadt meg leginkább a szemem; polcra tökéletes lenne.yo
-
DanielK
addikt
-
manchester85
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest