Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Monitorkalibráló eszközök
Aktív témák
-
una038
csendes tag
válasz
Magnum_ #48300 üzenetére
Sziasztok
Mint megannyi más, én is segítséget szeretnék kérni, hátha valakinek van valami jó ötlete. Hosszú lesz a sztori.
A telefonom 3GS, 4.1, iPad basebandes, Telenor kártyával használom. Eddig a GPS-en kívül minden más remekül ment. Egészen tegnap estig, amikor is minden előjel nélkül egy egy beszélgetés közben először az én hangom nem hallotta a másik fél, letettük, már nem lehetett hívást kezdeményezni - sms-t írni lehetett, azt még elküldte - aztán lekapcsolt a bluetooth fülesem, és csupán egyetlen térerő csík maradt, de az is csak mutatóba, mert kommunikálni nem lehetett. Kipróbáltam airplane mode on/off trükköt, erre "Érvénytelen SIM" üzenetet kaptam. Eredetileg T függő volt a készülék, így tettem bele egy t kártyát, de az is "érvénytelen" volt. Gyanús lett a dolog, kikapcsoltam, újraindítottam, helyreállt. 5 perc múlva megint ugyanez, térerő el. Megradíroztam a SIM-et, hátha koszos, így legalább fél óráig bírta, mielőtt megismétlődött a hiba. Tanácstalanul újraindítgattam párszor, aztán egyszer csak kibírta egész nap, de este megint ugyanez. Egész nap telefonálok szinte, elég komoly igénybevételnek van kitéve csóró telefon.
Kiderült, hogy bárkit hívhatok, és bárki el is ér gond nélkül, de ha a feleségem hív, vagy küld sms-t, akkor vége a telefonnak. Neki szintén 3GS-e van, szintén 4.1, szintén JB, de régi basebandes.
Nála ugyanez a hiba van, de neki nem megy el a térerő, csak egy ideig nem tud telefonálni ("hívás sikertelen").Kiokoskodtam, hogy bizonyára összeomlik a commcenter, ezért kapcsol le a bluetooth is. Amiről még csak sejtésem sincs, az az ok, és az, hogy miért csak az asszonyéval interferálok, máséval miért nem. Extraként mindkét készüléken a Telenor Carrier Fix 4.1, és az iPhonedelivery van, tudomásom szerint más cucc nem módosítja a commcentert.
Előbbi újratelepítése, illetve network setting reset sem oldotta meg a problémát sajnos.
Az egész végül is akkor kezdődött, amikor a Telenornál hálózati hiba volt, dehát a hálózat azóta helyreállt, a telefonunk meg nem.A füles nélkül nem hallani, mikor szűnik meg létezni, és ez a "sudden death" igen bosszantó, hiszen nem lehet állandóan a telefont lesni, vajon működik-e még.
Ha van valakinek bármilyen ötlete is, kérem ossza meg velem! Restoreolni nagyon nem szeretnék, ha nem muszáj...Bármilyen - valóságtól elrugaszkodott - teóriának is örülök, hátha ad egy ötletet!
Köszönöm előre is!
Tamás
-
kacsaesokos
tag
válasz
Magnum_ #47836 üzenetére
Arra elég a 100mb
igaz én csak egy hónapig használtam ekkora net csomaggal, ajánlom a Dataman nevű programot, méri az adatforgalmat beállíthatod egy nap mondjuk elhasználhat 3mb-ot (100/30) és a progi jelez ha elhasználtad az adott napi mennyiséget, illetve mér heti és havi elosztásba, így biztos nem fogsz kicsúszni a 100mb-ból.
-
1qay
csendes tag
-
Dexar007
veterán
válasz
Magnum_ #2549 üzenetére
Nem feltétlenül kell hogy jogtiszta legyen..egyébként leírtam hogy legolcsóbb olaszo-ban a 16-os 550körül asszem..és az nagyon nem 78 vagy 88 vagy mennyi..
Egyébként meg nincs nála a gép..mikor bejöttek a 3g-s iphone-ok sok beszerző mondta hogy persze persze 60k stb..miután a kezükben volt rögtön 160körül árulták. -
Magnum_
nagyúr
-
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Magnum_ #1851 üzenetére
Tőőccse le INNEN a quickpwn-t és a 3G-hez való firmware-t, aztán jailbreak-elje a telót. Garancia (elvileg) ugrik ugye. Telepítésnél ki lehet választani, mit tegyen fel, ne jelölje be csak a Cydia-t, Installer 2.0 alatt felejtős. Többi instrukciót nyomja angolul a progi telepítés közben.
-
Zoty4
őstag
válasz
Magnum_ #1778 üzenetére
amióta megvan 1x tévedtem el, és eszembe ötlött hogy van nálam navi, és simán beírtam a címet hova kell mennem és odataláltam a telcsit bámulva.
Egyszer meg a buszról nem tudtam hol kell leszállni, de a navi ahogy közerledett leszálltam
Totál jól használhatóFüggetlent 140-150ért hülyeség venni szerintem
70kért megérte nekem a ikon 400as csomag.
havi 4-5kt beszéltem eddig, igaz többnyire megvártam mindig a csúcsidp végét a kevésbé fontos hívéásokkal, most nem kell bámulni az órát
ha lejár az 1 év hűség akkor max kiüttetem, addigra lehet lesz már rá megoldás[ Szerkesztve ]
-
GuguGuru
tag
válasz
Magnum_ #1679 üzenetére
hát sajnos naponta, maximum ásfél naponta, de az csak akkor van, ha nem használom relative semmire. Ráadásuk ez úgy, hogy amikor én alszom, ő is alszik... :én meg egyetemista vok, szal 6-7 órát minimum alszom DD
Vagyis a leghosszabb amit Usage-ben tudtam csinálni 1 nap és 16 óra, az átlagos meg sokkal sokkal kevesebb.
Úgy oldom meg napközben hogy vettem egy Sanyo hordozható kis Li-Ion akksit, amiről fel tudom tölteni, ha kell.De ha belegondolok, hogy a beépített ion akksi élettartalma elméletileg 80%-ig 400 ciklus de 500 ciklus után már vége van, de az én nano-m meg kb. 300 ciklus után már a 24 óra helyett jó ha 8-10-et megy, akkor ez alapján az iPhone akksija ilyen használat melett egy év múlva kuka lesz, óvatosabbaknak 1.5 év. És míg amerikában 69 $ért kicserélik egy újra, De ebben a cig*ny országban a nanomat amit kint 58 $ért cserélnek egy teljesen újra,ha rossz az akkuja, addig itt 40 ezer körüli összeget mondtak...
csak mondom 58 $, az max. 10 ezer Forint...
Hát én ettől tartok, még szerencse, hogy annyira imádom és csodálom ezt a a gépet, hogy még ez se érdekel... -
-
joey04
titán
iBrickr-ezt most találtam na ez elvileg USB-n keresztül használja.Fontos lenne mert a T-mobiletól már meg van rendelve egy (no nem az enyém
) és azt nekem kell megokosítanom de se nekem se a srácnál nincs wifi.Ahogy olvasom lehet hogy 2.0.2 verzióval jön ki akkor egy kis ideig még bukta a buhera ugye?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politikai mémek
- Kompakt vízhűtés
- R.I.P. Aláírások
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)