Aktív témák
-
Kerio
őstag
válasz Terrorista #2610 üzenetére
Wifin keresztül megtudtad osztani az iphone3g-n lévő netet?
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
macikos
addikt
válasz Terrorista #2610 üzenetére
A appulo.us-en ha iPhoneon nézed, akkor az arra optimalizált változat jön be + valószínűleg van valami parancsfájl, ami írányítja a letöltést, utána pedig a megnyitást az Installous-ban. Tehát ez így ahogy te próbáltad, valószínű, hogy nem fog működni.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz Terrorista #2623 üzenetére
Nincs több tippem akkor. Én próbának rapidshare-re raktam fel egy pár dolgot, de onnan nagyon szépen le is jött. 1phone.hu-ra most felrakták Fieldrunnerst .ipa-ban, próbáld meg, települ-e?
Tudom hogy hülye kérdés, de azért mobileinstallation crack fent van?https://copy.com?r=wQUd20
-
Kerio
őstag
válasz Terrorista #2722 üzenetére
köszi!
Végül megcsináltam gmailesenASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz Terrorista #2737 üzenetére
hát kapcsold ki a szinkronizációt (Manually manage Music & videos fül bepipa)
és ilyen egyszerű, utána kézzel pakolod rá a zenéket videókat, az alkalmazásokat pedig úgy hogy az applications fülön nyomsz egy pipát hogy only selected application.Csak akkor a szinkronizáláskor szakítsd meg a szinkronizálást első alkalommal.
-
joey04
titán
válasz Terrorista #2952 üzenetére
köszi szépen azt a linket előre is.
az első alkalommal is mindent úgy állítottam be mint a 2. alkalommal, ott az volt a baj hogy egy másik nagyon cpu igényes folyamat is ment a gépen, azt kilőttem, mindjárt jó lett, bár nem tudom hogy függ össze a 2 ehhez nem nagyon értek..igaz így is nagyobb mint kéne pedig audio video beállításnál is az volt hogy maradjon változatlan.mondjuk ez a méret még belefér, gyönyörű minőségben egy PB rész 250mega lett. -
joey04
titán
válasz Terrorista #2955 üzenetére
á köszönöm! ez valóban megcsinálta hibátlanul, felirattal.
-
Parosz
tag
válasz Terrorista #2952 üzenetére
Szia!
Nekem ez az FStream semmit nem indít el. Milyen beállításokkal használod? -
komako
csendes tag
válasz Terrorista #3229 üzenetére
RenagadeC2, Terrorista, köszönöm a válaszaitokat, a dtunes kellett nekem!!!!
Az iTunes reppent azonnal a neki megfelelő helyre, a dTunesssal meg felnyomtam vagy 10 GB funkytDD
Megatenksz!
[ Szerkesztve ]
-
ixus
csendes tag
válasz Terrorista #3826 üzenetére
Ujraindítás?
-
ixus
csendes tag
válasz Terrorista #3828 üzenetére
Van rendesen térerő ott, ahol próbáltad? Próbáld meg ablaknál, szabadban, hátha csak ez a baj..
-
Terrorista
senior tag
válasz Terrorista #3830 üzenetére
Feltettem a bossprefst újra és annyit sikerült kiderítenem, hogy a 3g és az edge ip címei nem voltak megadva egyáltalán (N/A), csak a wi-finél volt local ip.
Aztán néztem egy ifconfigot a terminalon és láss csodát már volt a 3g- hálózatnak is ip címe! Bossprefs elindít és ott is látszódott ip cím. Letiltottam a wi-fit és most már működik a 3g mobilnet...
A bossprefs nagyon belenyúlhatott valami konfig fájlba, mert ha uninstallálom akkor nem tudok felcsatlakozni 3g hálózatra...
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz Terrorista #3832 üzenetére
BossPrefs csak akkor írja IP-cím helyett hogy N/A, ha nincs elérhető hálózat. Most nem vagyok 3G lefedett helyen, és nekem is ezt írja. Viszont utána ha megint legalább EDGE közelébe érek, akkor megjelenik a cím. Szerintem nem ott lehet a hiba.
https://copy.com?r=wQUd20
-
samgar
őstag
válasz Terrorista #8720 üzenetére
Nem értem az összefüggést, miért is kellene itunes a tetheringhez.
Oppo Find X5 PRO
-
Wajk
addikt
válasz Terrorista #8720 üzenetére
ez nem vicc, Bluetooth esetében nem kell iTunes...
Kering a neten egy 5tlet, hogy az iTunes installeréből kiszedve a "AppleMobileDeviceSupport.msi"-t installálva is működhet a dolog, de 100%-os visszajelzés nem érkezett. Aki nem szeretne berhelni, ide fel van téve a AppleMobileDeviceSupport.msiMég a hálózatok beállításainál kellene szétnézni install után.
samgar: driver install miatt, meg mert az Apple szereti az iTunes-t
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
válasz Terrorista #8730 üzenetére
Nokia telefonoknál is kell a PC Suite az USB tetheringhez, szerintem ennyit igazán ki lehet bírni. Főleg, hogy a PC Suite-tal sokkal több baj van, mint az iTunes-szal.
“All nothings are not equal.”
-
a000
őstag
válasz Terrorista #40687 üzenetére
Tolsz neki egy restore-t azt csókolom.
Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest