Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
válasz
Newyorker #35272 üzenetére
- lehető legszebb külső: mindkettő szép, ezt csak Te tudod, melyik tetszik jobban.
- ingyen navigáció: ezt nem tudom, sosem kellett GPS (csak séta közben a maps, hogy odataláljak valahova, ezt meg mindkettő tudja jól.
- minél hosszabb akkuidő: ezt még nem teszteltem, ha mindkettő jól van kihasználva, kb. ugyanannyi ideig bírják (hiába mondják, hogy SGS nem brja, konfigolni kell, és menni fog, elején nekem is para volt)
- látványos ötletes megoldások a oprendszerében i4 szép, jó, gyors. SGS-t meg ha nem tetszik, úgy alakítod, ahogy akarod, és megvan a látvány,garantálom. Nekem a lockscreen kész vizuális orgia volt
- jól működő wifi: mindkettő jól működik, ismert helyeken mindkettő ugyanazokat a wifiket látta. SGS nagyobb kijelzője miatt a netböngészés jobb rajta.
- lenyűgözze az embereket: mindkettő lefogja, garantálom. Nekem ez a legkevésbé számító szempont, nem azért veszek telefont, hogy "vagizzak vele". Tény, mindkettőt meg fogják nézni, mert ot vannak a topon. SGS-nél az első reakció kb. ennyi lesz: "Jó nagy display, b*szod!", míg i4-nél: "Ennek van súlya,,b*szod"