Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
horn3t
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Mostanában beleírtam pár telefonszámot a telefonba, és amikor feldugtam a gépre itunes-ban syncelt meg egyebek, és utána meg már nem találtam meg a következő napokban, amikor kerestem az új számokat meg embereket.Ilyen van?
Hogy a beleírt új kontaktokat felülírja amikor feldugom itunesba, és utána nem a telóról tölti fel a változásokat, hanem az utolsó beállítást tölti rá vissza? -
Nowi
tag
Most mar csak arra nem emlekszem pontosan hogy melyik könyvtárak tartalmát kell bemásolni a régi ITunes-ból az újba ha nem akarom hogy mindent leszedjen ami már telepitve van..????
-
Nowi
tag
Bakker rajöttem.. en voltam a "Fasz"..
RAraktam meg multkor egy progit ami USB-s pendrivekent is lattat teszoleges területet belőle es azon csak pendrivera volt allitva..
UGyhogy müxik
-
Játékos
addikt
válasz
Kis Joe #24591 üzenetére
Szerintem nem is szabad ezektől a külső akksiktól sokat várni, ezek ilyen vészmegoldások. Egyébként meg szinte akárhova megy az ember, áram, vagy PC (USB), vagy autó általában van a közelben. Ha meg nincs egyáltalán, akkor lehet alternatív megoldásokban gondolkodni...
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
Podcastokat és sorozatokat magyar Itunes accal nem lehet leszedni ugye?
Kellene regelnem egy fake US accot is.
-
válasz
Coyote2000 #24558 üzenetére
#24557: Még nem elérhető, tehát nincs.
A 3.1.3-al a baseband is frissült arra pedig nincs unlock.
-
Játékos
addikt
válasz
Scoobyka #24581 üzenetére
Nekem úton van, csütörtökön rnedeltem egy 1900 mAh-sat a biztonság kedvéért, hogy ne érjen meglepi. De egyébként sokkal jobb, illetve olcsóbb megoldás is van, ha komolyabb igénybevételnek van kitéve a kütyü, és nincs áram a közelben!
Samgar:
köszi a választ az órás kérdésre![ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz
adnoctum18 #24580 üzenetére
Miért raktad be a képet?
Máshol lehet jó poén, de ez egy szakmai topik. Aszt hittem a cím elolvasásáig már eljutottál..
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
valaki vett már külső aksit iphone 3 gshez?
mennyire jo....illetve nem cseszi szét az akkut? -
D@niel
addikt
válasz
adnoctum18 #24576 üzenetére
Hogy is van ez magyarul? rég voltam angolon. Valami olyasmi, hogy az élet könyebb ha az alma és fekete szeder gyümölcs lenne?
-
adnoctum18
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Hali!
A kedvencünk állítja magától az órát? Kellemtlen lenne reggel elaludni... -
bartrender
csendes tag
sziasztok!
iphone 2g-m van es kellene nekem egy olyan progi amivel tudom hasznalnia bluetooth omat rendes kondiciokkal is.
tehat egy kulso gps vevovel szeretnek parosodni de nemmegy csak ugy...simán: ((
akinek klenne otlete legyszives irjon eg yprivit nekem,nagyon fontos lenne,mer nemnagyon ismerem a belvarost aztan mostmar szeretztem igót is meg minden...már csak 1 lépésra vagyoka célomtolLOL : ))
hálás lennék nagyon,
köszönöm szépen!
-
DroneZ^
őstag
mikor megjelent az iphone 3g. én 5o ezer kerek forintért vettem anno
-
manchester85
veterán
válasz
and1mixtape #24570 üzenetére
Átverés, nyugi.
-
and1mixtape
tag
http://olcsotelefonok.com/apple.html
ezek realis arak vagy itt van valami atveres?
-
and1mixtape
tag
válasz
manchester85 #24564 üzenetére
Hogy hogy ilyen olcsoak azok a telefonok? valami nem tuti veluk az biztos
-
D@niel
addikt
válasz
manchester85 #24564 üzenetére
van még mit dolgoznom a designon
-
D@niel
addikt
megkérdezhetem hogy tudsz ilyen áron? új, bontatlan, garanciával?
-
D@niel
addikt
Az XMSben kapható kártyafüggetlen 3GS! 16 gigás változat 209.900, 32 gigás 239.900 Ft-ba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
válasz
Richard #24556 üzenetére
hogyne létezne. geohot bácsi polcán
csak nem teszi fel netre míg meg nem jelenik az iPad. Pedig 2 lyukat is talált a rendszerben, tehát ha iPad elött ellőne egyet még mindig maradna 1. De hát " fars kutya"
Gondolom 1 sebezhetőséget meg kell hagyni a kövi FW-hez
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Coyote2000 #24550 üzenetére
Még nincs. Legujabb basebandre pedig nem létezik még függetlenítés.
-
Nowi
tag
Illetve van vmi más mód hogy rakjak a telora cuccokat?? vagy csak Itunes??
raknak ra par uj zenet, filmet, progit..
plz help ha van ötlet.
-
Nowi
tag
Sziasztok!
Mitől lehet hogy Itunes-ba nem latszik a telom?? (3G)
Vettem már új kábelt is és próbáltam több gépen is de Itunes nem látja( a legújabb verziót raktam fel).
JB -s a telo de eddig jól müködött simán tudtam átrakni Itunes-n keresztül mindent ,de most nuku semmi..Mitől lehet?? Kábelt már vettem újat úgyhogy az nemlehet hiba..
Előre is köszi
N
-
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #24549 üzenetére
kérdezhetném úgy is, hogy létezik-e untethered jailbreak a 3.1.3 SW-re, ha a telcsimet 2009 szeptembere után gyártották?
-
Coyote2000
őstag
kérdés (remélem semmi illegálisat nem érintek ezzel, mivel különösebb információt nem hordoz, sem a kérdés, sem a válasz)
Adott egy 3GS, legfrissebb szofttal. Nincs még jailbreakelve.
Rá lehet-e szabadítani úgy a blackraint, hogy bármikor újra lehessen indítani? Eléggé parázok ettől a "csak a blackrainnel újraindítható" jelenségtől.Mivel munkahelyet váltok, vodás kártyát kell majd használnom az ájfónban, de az persze t-függő... és ők sem hajlandóak függetleníteni amíg le nem perkálom a hátralévő díjat. Tököm kivan.
-
D@niel
addikt
(#24516) manchester85:
Klassz lett!
Amúgy én is szinte állandóan Debrecen-Miskolc között ingázok. Azt vettem észre hogy buszon néha kicsit lassabb a 3G/EDGE. Szóval álló helyben mintha stabilabb lenne a sebesség.
Múltkor amikor pályán mentem Miskolcra, volt EDGE de nem tudtam folyamatos megszakadás nélkül hallgatni a térerőt a radiocaféban. -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van értelme 3.1.2-ről frissíteni 3G-t? Minden jól megy rajta/benne, csak az a lényeg, hogy van-e olyan funkció, ami miatt érdemes?
Köszi! -
C^^
őstag
válasz
Blaise #24542 üzenetére
Ha úgyis T-s kártyával használnád, akkor felesleges aggódnod a függetlenítés miatt.
3G-t pedig lehet jailbreakelni a legújabb (3.1.3) firmware-rel is. (De valószínű, hogy nem a legfrissebb baseband lesz rajta, úgyhogy akár függetleníthető is.)Egyébként igen, kell aktiválni. Annyi, hogy beleteszed a SIM kártyát, és bedugod az USB kábelt.
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Ha iPhone 3G vásárlása után el akarom kerülni a firmware és baseband frissítések miatti szopást, akkor érdemes gyárilag független vagy t-mobileos készüléket vásárolnom használtan? (T-s kártyával használnám)
T-mobileos 3G-ket is kell aktiválni? Hogy működik ez pontosan?
-
and1mixtape
tag
válasz
manchester85 #24540 üzenetére
de hogy a .... lehetet rajta repedes mikor irom az smst?! ezt nem ertem es nem tudom felfogni!
na mindegy...koszi sracok a segitseget!
-
manchester85
veterán
válasz
and1mixtape #24539 üzenetére
Akkor gondolom LCD csere. Hát az bizony 20K körül lesz.
[ Szerkesztve ]
-
and1mixtape
tag
válasz
manchester85 #24538 üzenetére
Na kepernyovel van baj...szval a soft dolog ugrot! megtalaltam a repedest rajta..
-
manchester85
veterán
válasz
and1mixtape #24537 üzenetére
Hát eléggé.
Attól, hogy a doktor fel tudja ismerni a pácienst, még lehet baja.
-
and1mixtape
tag
De azon filozok hogy ha az itunes felismeri a telot, akkor elmeletileg nem hardw problemaja van hanem soft? vagy ez most nagy hulyeseg volt
-
and1mixtape
tag
válasz
manchester85 #24535 üzenetére
ok..remelem nem sirva fogom megirni!
-
manchester85
veterán
válasz
and1mixtape #24534 üzenetére
Jah oks, akkor nem szóltam.
Na majd értesíts a fejleményekről!
-
and1mixtape
tag
válasz
manchester85 #24533 üzenetére
shift+restore es felteszem a 3.1.2! csak most nincs nalam az usb kabel...odaadtam a szomszednak hogy totlse fel a telojat
-
manchester85
veterán
válasz
and1mixtape #24531 üzenetére
Majd írd meg azért, mi lett a történet vége.
Legrosszabb esetben várnod kell a függetlenítéssel, de ha meg nem változik semmi, így is úgyis szerviz, akár független, akár nem
-
and1mixtape
tag
válasz
manchester85 #24528 üzenetére
Koszi szepen a segitseget! megprobalom a restore-al, es bizok benne hogy helyrejon es hogy neverlocked!
-
manchester85
veterán
válasz
and1mixtape #24527 üzenetére
Valószínűleg nem tudod függetleníteni. De ha a telefon használhatatlan, tudsz mit csinálni restore-on kívül? Vagy elviheted valahova szervizeltetni, lehet behalt benne valami hardveres cucc. Szóval az egyik verzió, hogy restore-olsz, bízol benne, hogy szoftveres a hiba és hogy a telefonod gyárilag független. A másik, hogy elviszed egy szervizbe, aztán ők vagy átvágnak és kicserélnek benne valamit, vagy tényleg azt cserélik ki, ami a probléma gyökere, vagy azt mondják, kéne neki egy restore, és akkor ugyanoda jutottál.
Neked kell eldöntened. De ha nem nyomsz restore-t, nem győződhetsz meg 100%-osan, hogy hardveres-e a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
and1mixtape
tag
válasz
manchester85 #24526 üzenetére
de ha a telefon nem neverlocked akkor a 3.1.2 lehet jb meg dekodolni ugye? az iclarifiedon olvastam mintha! de ha valojaban neverlocked akkor elmelitleg nem kene baj legyen vele!
-
manchester85
veterán
válasz
and1mixtape #24525 üzenetére
Próbáld meg, legfeljebb lesz egy iPod touchod, amíg ki nem jön az újabb szoftveres függetlenítés. De még mindig jobb, mint az elemlámpa.
[ Szerkesztve ]
-
and1mixtape
tag
válasz
manchester85 #24524 üzenetére
Mivel feher a kepernyom nem tudom megnezni, de radugtam az itunesra es ott kiirja hogy 3.0!
Felek hogy nehogy hardwer hibas legyen, de ha az itunes latja es felismeri akkor soft problema...asszem!
Gondolom hogy nyomjak neki egy 3.1.2 softot?! -
manchester85
veterán
válasz
and1mixtape #24523 üzenetére
Hanyas szoft van rajta? (General, about-ban keresd)
[ Szerkesztve ]
-
and1mixtape
tag
válasz
manchester85 #24522 üzenetére
De nincs valami jel rajta, vagy a serialja, ami segitene hogy megtudjam h neverlocked v nem?
A heten hoztak nekem svajcbol az iphonet, miutan megkaptam beletettem a kartyamat es ment, csak az a baj hogy nem tudom h elotte babraltak benne v nem?! -
manchester85
veterán
válasz
and1mixtape #24521 üzenetére
Restore-ral.
Mást úgyse nagyon tehetsz. Restore, aztán kiderül, elfogadja-e a kártyád.
-
and1mixtape
tag
válasz
manchester85 #24519 üzenetére
Mar probaltam..restartolt azutan megint feher kepernyo!
Tegyem ujra a softjat?
Megegy kerdes, hogy lehet megnezzni hogy a telefon never locked v nem?[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
and1mixtape #24518 üzenetére
Home+sleep gomb egyszerre lenyomva, amíg újra nem indul a teló?
-
and1mixtape
tag
Valaki tudna segiteni nekem? kerestem a google-n, mindegyiket kiprobaltam de semmi valtozas! segitseget kerek...
-
Misi1979
őstag
Gugli kepkeresojet probaltatok mar mostanaban?
-
Kis Joe
senior tag
Kössz a segítséget!
Fényképező hangot ki lehet valahogy iktatni?
Az összeillesztés mivoltáról tud valaki olyan válaszolni akinek gs-e van? Olyan az oldalán a króm keret mint egy borotva. -
and1mixtape
tag
Sziasztok!
Nemreg ugy 1 oraja tortent hogy irtam egy smst s hirtelen bejott a feher halal! mit csinaljak ilyenkor? probaltam restartolni de semmi valtozaskerlek segitsetek...kosz
-
Aktív témák
Hirdetés
- Max
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...