Aktív témák
-
vladgabor
tag
Europark, T-pont: új ECO előfizetés, 32GB 3GS: 145k+75k előleg, mondja a liba, mert ezzel biztosítékot vállalok arra, hogy fizetni fogom az előfizetést. Ezek se normálisak, hogy ennyit cseszekednek havi 1850 HUF miatt.
30 méterrel arrébb, T-com, de nem T-pont: Eszükbe sem jutott az előleg.
Remélem teljesítményalapú a kis hülye liba fizetése...
..
-
Coyote2000
őstag
gratula.
bakker már regota megvan nekem is, es most jottem ra, hogy a 32GB-bol csak 11 GB-t hasznalok, azt is ugy, hogy nagy resze mp3 amit aranylag ritkan hallgatok no meg alkalmazas, amit ritkan hasznalok :-)))Jatekok, amit ajanlok mindenkinek (legalabb megnezni):
1. Physics (korabban Finger Physics)
2. Valet Hero
3. Stair Dismount
4. iLust
5. Manga Poker
6. Jungle Crash
7. BeJeweled 2
8. Orba
9. Unblock Me
10. Labyrinth
11. Assassin's Creed
12. Terminator (Salvation)A Stair Dismountot tegnap ismertem meg - barkinek az arcat rarakhatod a babura (akar Facebookrol is), amit le kell loknod a lepcsorol. A cel, hogy minel jobban osszetorje magat. Beteg otlet, de nagyon vicces es szoraztato!
-
D@niel
addikt
Tudod hogy érdekeset kérdeztél?
Kétségtelen, hogy elég megtévesztőek ezek a szavak, főleg ha fizetés van a háttérben, én speciel ezt nem értettem:
"Belföldről indított hívásokra, belföldi előfizetőkkel való beszélgetésre" - Tehát most akkor csak előfizetőket hívok??? Most akkor tudakoljam meg hogy a rokonságban, barátok között ki előfizető??? Vonalasokat nem is hívhatok??? Na, utólag kiderült, hogy vezetékest,dominósat, mindenkit lehet hívni, lényeg hogy belföldi legyen.Bármilyen (.com,.net,.hu,.co.uk, etc.) nemzetiségű oldalt megnyithatsz.
"belföldi", vagyis M.o. területéről való internetezés.FaceBook-ra pedig a klienset ajánlom.
Apropó internet: elkészült a sztaki szótár mobilos verziója!
Még annyi, hogy Az adat forgalomnál 80%-nál jön az SMS. Én ezt szívesen át variálnám 50%-os jelzésre, nem tudom erre van-e valamilyen lehetőség... ?
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest